Specialist in woningontruiming

Spoedontruiming, bedrijfsontruiming of huisontruiming?

Bel: 085 500 1394

Woningontruiming Spijkenisse

Een woningontruiming in Spijkenisse is in veel gevallen een zware en tijdrovende klus. Het ontruimen van een woning of pand gebeurt vaak om uiteenlopende redenen. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van een dierbare, het failliet gaan van een bedrijf of een huurder die de huur niet betaalt. Schakel voor de ontruiming een erkende woningontruimer in.

Start de gratis offerteaanvraag!

Naast een huisontruiming helpt de professional u ook bij het opkopen van de inboedel, het leeghalen van een schuur en het opruimen en schoonmaken van het huis. Op deze pagina leest u alles over het ontruimen van een huis.

woningontruiming Spijkenisse

Wanneer schakelt u een woningontruimer in?

Het ontruimen van een woning komt niet zomaar uit de lucht vallen. Redenen voor een huisontruiming zijn vaak zeer uiteenlopend. Het is mogelijk om de woningontruiming zelf te doen, maar het is aantrekkelijker dit te laten doen door een ontruimer uit Spijkenisse. De redenen hiervoor zijn dat alle werkzaamheden dan voor u uit handen genomen worden, het leeghalen snel en efficiënt gaat en een woningontruimer u handige tips geeft over het inpakken van de inboedel.

De redenen voor het inschakelen van een woningontruimer:

  • Alle werkzaamheden worden voor u uit handen genomen
  • Snelle en efficiënte ontruiming
  • Handige tips van de ontruimer

Woningontruiming van A tot Z!

Een ontruiming is vaak emotioneel en lichamelijk een zware opgave. Zeker na het overlijden van een dierbare, een scheiding of openbare verkoop, is een woningontruiming emotioneel. In zulke gevallen is het inschakelen van een ontruimingsdienst een uitkomst. Zij regelen de woningontruiming van A tot Z.

Wat betekent dit?

Dit houdt in dat ze de complete inboedel inpakken en weghalen. Spullen waarvan zij denken dat het waarde heeft, worden bewaard. Bovendien zorgen ze na het ontruimen voor het schoon opleveren, wat inhoudt dat ze de woning opruimen en schoonmaken. Daarnaast is het mogelijk om de boedel op te laten kopen of de spullen te recyclen.

Direct weten wat een ontruiming u kost? Start de gratis offerteaanvraag.

woningontruimer Spijkenisse

Een woning ontruimen in Spijkenisse: hoe werkt dat?

Uw woning professioneel laten ontruimen? U heeft één vast aanspreekpunt, waar u bij terechtkunt voor vragen en advies. Vooraf worden uw wensen en voorwaarden met betrekking tot de boedelruiming besproken. Er komt een erkend bedrijf langs op de afgesproken tijd. Zij gaan zeer nauwkeurig te werk, wat inhoudt dat waardevolle spullen aan u overgedragen worden. Spullen die niet meer bruikbaar zijn, worden gerecycled. In bepaalde gevallen is inboedelopslag aantrekkelijk. In dat geval wordt de volledige inboedel opgeslagen, zodat u de spullen op een later moment uitzoekt.

Is het huis leeg? Dan worden de vloeren verwijderd, herstelwerkzaamheden uitgevoerd en kleine reparaties gedaan. Zo kost het de ontruimers de minste moeite om het woonhuis op te leveren.

woning ontruimen Spijkenisse

Welke ontruimingen zijn er?

Een ontruimingsbedrijf onderscheidt een aantal soorten ontruimingen. Bij spoed spreken we vaak over een spoedopruiming. Anders vormen van ontruimen zijn een bedrijfsontruiming en een huisontruiming. Gaat het om het opruimen van een inboedel? Dan spreken de ontruimers vaak van een boedelontruiming. Hieronder lichten we de verschillende vormen verder toe.

Besteed de ontruiming uit zodat u hier zelf niet over na hoeft te denken. Vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Spoedontruiming? Neem direct contact op!

Vaak is er voldoende tijd voor een ontruiming. Echter komt het ook wel eens voor dat de woning met spoed leeggehaald moet worden, bijvoorbeeld wanneer de huur van het huis al opgezegd is of als het om een verzorgingsinstelling gaat. De oplevertermijn van een verpleeg- of verzorgingskamer is vaak 5 tot 7 dagen na vertrek of overlijden.

Wat houdt een spoedontruiming in?

Een spoedontruiming betekent dat dezelfde dag nog een professional uit Spijkenisse langskomt om binnen 24 uur de huisontruiming te doen. Ook wordt dan het schoonmaken en opruimen gedaan. Bel direct 085 500 1394 voor het inschakelen van hulp bij een spoedontruiming.

bedrijfsontruiming Spijkenisse

Bedrijfsontruiming

Een bedrijfsontruiming biedt vaak een oplossing wanneer uw bedrijf failliet is, of als het pand te klein is geworden en u naar een grotere ruimte verhuist. Bij een bedrijfsontruiming zorgen de ontruimers dat het volledige pand leeggehaald wordt. Gaat u verhuizen met uw bedrijf? Dan wordt de inboedel ingepakt en verhuisd naar de nieuwe locatie. Daarnaast verrichten ontruimers kleine reparaties en zorgen zij ervoor dat bepaald afval, zoals de vloer, gordijnen of scheidingswanden op een duurzame manier afgevoerd worden.

Huisontruiming in Spijkenisse

Een huisontruiming is vaak een flinke klus. De inboedel moet goed bekeken worden. Daarnaast is het verstandig om te zorgen voor veilig vervoer. Bij verhuizing of overlijden zijn er vaak bezittingen die bewaard moeten worden. Deze moeten met zorg geselecteerd en verhuisd worden. Wilt u graag hulp bij het regelen van de huisontruiming? Wij bieden u graag een helpende hand, zodat u tijd en energie bespaart en u verzekerd bent van een goede en persoonlijke service.

Bedrijfsontruiming of huis ontruimen in Spijkenisse?

Schakel voor een vlotte ontruiming een professioneel ontruimingsbedrijf in!

Bel: 085 500 1394

Boedelruiming Spijkenisse

Veel mensen denken dat boedelruiming hetzelfde is als een woningontruiming of huisontruiming. Er zit echter wel degelijk een verschil in. Bij een boedelruiming wordt namelijk enkel de boedel ontruimt. Schoonmaken, repareren of herstelwerkzaamheden worden dan niet gedaan. De kosten van een boedelruiming zijn vaak aantrekkelijk, omdat het hier slechts om 1 taak gaat. Benieuwd naar de kosten van een boedelruiming? Vraag dan gratis een offerte aan!

Inboedel ontruimen

Bij het ontruimen van de inboedel, zijn er vaak spullen die extra waarde hebben. Belangrijk is dat deze zorgvuldig vervoerd worden, zodat ze behouden blijven. Waar gaat de achtergebleven inboedel naar toe? Daar wordt een tweede huis voor gezocht. Bezittingen worden nooit zomaar weggegooid of verkocht. De inboedel wordt bijvoorbeeld geschonken aan het Leger des Heils, de kringloop of andere mensen die er blij mee zijn.

Inboedelopslag

Gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u uw meubels tijdelijk opslaan? Als u uw bedrijfsontruiming of seniorenverhuizing in Spijkenisse over laat aan een ervaren woningontruimer dan heeft u ook de mogelijkheid uw eigendommen tijdelijk op te slaan. In het geval van een faillissement zal u uw kantoorpand volledig moeten ontruimen.

Wilt u uw meubilair niet opslaan? Dan is de woningontruimer mogelijk geïnteresseerd in het opkopen van uw meubelen. De waarde hiervan wordt afgetrokken van de kosten voor de bedrijfsontruiming. Bel ons op 085 500 1394 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

boedelruiming Spijkenisse

Inboedel opkopen

Het opkopen van een inboedel, wordt altijd gecombineerd met een huisontruiming. Specialisten kijken dan naar de mogelijke verkoopwaarde van uw spullen. Zij schatten in wat de handelswaarde is. Een percentage van het bedrag wordt in mindering gebracht op de offerte.

Heeft u vragen over het opkopen van de inboedel? Wilt u weten of uw boedel in aanmerking komt voor een opkoping? Neem dan contact op om advies en informatie te ontvangen.

Wat kost een woningontruiming?

Om u een idee te geven wat de kosten ongeveer zijn, hebben we de gemiddelde kosten van de meest voorkomende ontruimingen hieronder in een overzicht geplaatst. Wat de exacte kosten voor u zijn is van te voren echter lastig te zeggen, gezien de kosten door meerdere factoren beïnvloed worden. Bovendien verschillen de kosten van het leeghalen van een woning per ontruimingsbedrijf.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

Onder andere of u het huis bezemschoon wilt opleveren, de vloer wilt laten verwijderen en of u de boedel laat opkopen. Daarnaast is het mogelijk om aanvullend nog te kiezen voor herstel- en schoonmaakwerkzaamheden. De kosten lopen uiteraard dan verder op.

Kosten woning ontruimen

Soort woningGemiddelde woningontruiming kosten*
Seniorenwoning€150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers€150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning€600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.000,-

* dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw.

Wilt u weten wat de exact kosten voor uw woningontruiming worden? Neem dan contact op en bel naar 085 500 1394 of vraag een gratis offerte aan!

Herstelwerk en schoonmaak in woning

Naast het ontruimen en opruimen van een woonhuis, is het ook mogelijk dit te combineren met het schoonmaken en herstellen van het huis. Dit betekent niet alleen het leeghalen van de woning, maar ook het repareren van kozijnen en deuren, het verwijderen van vlekken door de muren te witten of door te trap te repareren. Het schoonmaken van uw huis is een extra investering, maar is vaak gewenst omdat u dit mogelijk niet allemaal zelf kunt.

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs.

Seniorenverhuizing

Veel woningontruimers uit Spijkenisse zijn gespecialiseerd in het ontruimen van een woning of een bedrijfsontruiming. Echter kunt u ook bij ze terecht voor een seniorenverhuizing. Bij een seniorenverhuizing wordt de gehele boedel ingepakt en in het nieuwe huis geplaatst. Daarna wordt de rest van de oude woning ontruimt, zodat deze weer verhuurd of verkocht wordt.

Hoe lang duurt een seniorenverhuizing?

Om stress bij de ouderen te voorkomen, worden de ontruimingen en de seniorenverhuizingen verspreid over 2 dagen. Op deze manier verloopt de verhuizing en boedelruiming soepel.

seniorenverhuizing Spijkenisse

Woningontruiming na overlijden Spijkenisse

Een woning ontruimen na overlijden is geen leuke klus. Vaak is het emotioneel en lichamelijk erg zwaar voor de nabestaanden, omdat veel spullen herinneringen oproepen. Betreft het een huurwoning? Dan zit er zelfs nog tijdsdruk achter en moet het huis vaak binnen 7 dagen volledig ontruimd zijn. Vaak wilt u alles bewaren of vindt u het lastig om afstand te nemen. Schakel een professional in voor hulp bij de ontruiming.

Hoe gaat een woningontruiming na overlijden in zijn werk?

Het ontruimingsbedrijf loopt de hele inboedel na. Alles wordt vakkundig verwijderd, waarvan de bruikbare spullen naar een kringloop gaan of gerecycled worden. Waardevolle spullen worden opgeslagen en niet bruikbare spullen gaan naar de stort.

Boedelruiming na het overlijden van een dierbare?

Een emotionele klus die u het beste overlaat aan erkende woningontruimers!

Gratis offerte aanvragen

Het duurt slechts 1 minuut!

schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Na de boedelruiming is het ook zaak om een grondige schoonmaak te doen bij het huis van de persoon die is overleden. Indien gewenst, schakelt u een schoonmaakservice hiervoor in. Zij zorgen ervoor dat alle ruimtes schoon zijn en alles op tijd klaar is voor de verkoop of oplevering.

Door de huisontruiming en schoonmaak uit te besteden, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken en heeft u tijd om het overlijden te verwerken.

Bezemschoon opleveren

Vaak is het zo dat een huis bij een huisontruiming bezemschoon opgeleverd moet worden. Bezemschoon opleveren houdt in dat alle ruimtes in huis vrij zijn van loszittende materialen en spullen. Met andere woorden: de woning wordt teruggebracht in de oude staat.

Wat moet er dan verwijderd worden?

Onder andere de verlichting, gordijnen en vloerbedekking moeten eruit. Daarnaast vinden er bepaalde herstelwerkzaamheden plaats. Muren worden witgeschilderd, gaatjes worden gedicht en spijker worden uit muren gehaald. Laat uw huis bezemschoon opleveren door een ontruimingsdienst. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Hulp bij woning ontruimen in Spijkenisse

Moeite met een boedelruiming? U schakelt eenvoudig hulp in van een ontruimingsbedrijf uit Spijkenisse die u helpt bij de woningontruiming. Met name bij een seniorenverhuizing of na het overlijden van een dierbare is het een fijne uitkomst. Een woningontruimer helpt met het leeghalen van de woning en het uitzoeken van de huisraad.

Heeft u een garage, zolder of schuur met veel opgeslagen spullen?

Neem de hulp van een expert aan, die u helpt bij het sorteren en wegdoen van spullen. Indien mogelijk zullen de professionals een gedeelte van de boedel opkopen.

kosten ontruimingsbedrijf Spijkenisse

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Naast een woningontruiming in Spijkenisse, is het belangrijk om het tuinonderhoud niet te vergeten. Onder tuinonderhoud vallen bijvoorbeeld het onkruid verwijderen, overwoekerende planten snoeien of het afbreken van tuinhuisjes of overkappingen. Ook tuinonderhoud besteedt u eenvoudig uit aan een ontruimer. Zo heeft u geen omkijken meer naar de tuin.

Overige diensten van een ontruimingsbedrijf

Zoals u al weet is een ontruimer er niet alleen voor een woningontruiming, maar ook voor het schoonmaken van het huis of het opkopen van de inboedel. Daarnaast zijn er nog een aantal andere diensten waar u een ontruimer voor inschakelt. Denk aan het opruimen van een wietplantage, het verwijderen van de vloer of archiefvernietiging.

Een erkende ontruimer zoeken? Vraag dan na of de ontruimer over het Erkende Ontruimers keurmerk beschikt of start direct de gratis offerteaanvraag.

Zolder opruimen

De zolder dient in vele gevallen als opslagruimte. Zonde, want een zolder kan makkelijk gebruikt worden als extra slaapkamer, mits deze goed opgeruimd is. Vaak bouwen de spullen op zolder zich na verloop van tijd zodanig op, dat u waarschijnlijk niet meer weet waar u moet beginnen met opruimen.

Ook hiervoor kunt u een ontruimingsdienst inschakelen. De vakmannen zijn ruim ervaren in het ruimen van inboedel, en weten als geen ander welke spullen van waarde zijn en welke u kunt weggooien. Dankzij de inzet van een ontruimingsdienst uit Spijkenisse profiteert u snel weer van de extra leefruimte op zolder.

Garage/berging leeghalen

Net als de zolder, is ook de garage of berging een plaats waar veel spullen worden opgeborgen. Het komt vaak voor dat deze ruimte benauwend overkomt en dat klanten overdonderd zijn wanneer zij de garage willen opruimen.

Tip: een opgeruimde berging zorgt ervoor dat u weer ontspannen kunt wonen, zonder u druk te maken over de rommel.

De ontruimingsdienst helpt u bij het opruimproces, zodat u hier niet alleen in staat.

Schuuropruiming

In een schuur worden net als op een zolder veel spullen opgeslagen. Alles wat niet weg kan, maar ook niet nodig is, wordt in de schuur geplaatst. Het gevolg hiervan is dat de schuur helemaal volgestouwd is en u niets meer kunt vinden. Daarom is het slim om een schuuropruiming te doen, zodat u spullen weer eenvoudig terugvindt. U schakelt een ontruimingsdienst uit Spijkenisse voor ondersteuning van de schuuropruiming.

Wietplantage ontruimen

Het gebeurt helaas steeds vaker: de woning die u heeft verhuurd is gebruikt als wietplantage en nu zit u opgescheept met de troep. Het weghalen van de wietplantage is geen eenvoudige klus. Vaak is elektra door een amateur aangesloten en zijn er chemische stoffen aanwezig. Hierdoor ontstaan er levensgevaarlijke situaties. Laat de opruiming van de wietplantage over aan een ervaren ontruimer. Eventuele beschadigingen worden hersteld en het huis wordt in dezelfde staat teruggebracht.

Op zoek naar een woningontruimer in Spijkenisse?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Gratis offerte

Zonder enige verplichting!

Vloer verwijderen

Het opleveren van een woonhuis vereist meestal het verwijderen van de vloer. Onze woningontruiming specialisten uit Spijkenisse hebben daarom een speciale tapijtstripmachine tot hun beschikking, waarmee zij zelfs hardnekkig vastgelijmde vloerbedekking verwijderen.

Wilt u dat bij de woningontruiming het tapijt gestript wordt? Geef dit dan aan op het contactformulier. Zo houden wij er rekening mee en wordt er een offerte op maat gemaakt voor uw woningontruiming of boedelruiming.

Archiefvernietiging

Bij ontruimingen komen de ontruimers vaak vertrouwelijke informatie en belangrijke documenten tegen. Alles uit het archief wordt verzameld in afgesloten containers, waarna het vernietigd wordt. Met archiefvernietiging weet u zeker dat uw gegevens volledig onbruikbaar worden.

Klantervaringen

klantervaring van van Dam“Na het overlijden van mijn vader zagen we het niet zitten om de woningontruiming zelf te doen. Wij schakelden een woningontruimer in die ons enorm goed heeft geholpen.”

“Ze werkten nauwkeurig, zorgvuldig en lieten het appartement bezemschoon achter. Top service!”
Familie van Dam

klantervaring van der Velde“Ik moest met het bedrijf verhuizen naar een ander pand, omdat de kantoorruimte te klein was geworden. Via het offerteformulier heb ik een offerte aangevraagd en heeft het ontruimingsbedrijf contact met me opgenomen. Ze hebben de verhuizing volledig op zich genomen en binnen een dag zaten we in het nieuwe kantoor!”
C. van der Velde

Recent aangevraagde offertes

Woningontruiming in Rotterdam
Seniorenverhuizing in Den Haag
Bedrijfsontruiming in Zoetermeer
Boedelontruiming in Leiden
Inboedelopslag in Dordrecht
Huisontruiming in Leidschendam
Woning ontruimen in Schiedam
Schoonmaken na overlijden in Barendrecht
Huis bezemschoon opleveren in Delft
Inboedel opkopen in Spijkenisse

huis ontruimen

Ontruimingsbedrijf inschakelen? Vraag gratis een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de prijzen van een woningontruiming? Of heeft u een vraag over de opties voor een seniorenverhuizing? Dan zit u hier goed. Wilt u meer informatie of advies over een huisontruiming?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat van een ontruimingsspecialist. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. U komt direct in contact door naar 085 500 1394 te bellen.

Gratis offertes vergelijken