Ontruimingsdienst inschakelen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Gratis – Vrijblijvend

Woningontruiming » Ontruimingsdienst

Ontruimingsdienst

Een ontruimingsdienst helpt met het leeghalen van huizen, bedrijven en kantoorpanden. Dit gebeurt vooral na een plotselinge verhuizing, overlijden of zelfs een faillissement. Met de hulp van een ontruimingsdienst is het pand zo snel mogelijk leeg zodat u overbodige huur- of hypotheekkosten bespaart! Op zoek naar een bedrijf in uw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna krijgt u zo snel mogelijk gratis offertes op maat: zonder verdere verplichtingen! Kies op u gemak het ontruimingsbedrijf die het beste bij u past.

Op deze pagina krijgt u een beeld van de prijs van een huisontruiming. Ook vertellen we u welke diensten de ontruimers naast het leeghalen allemaal voor u uitvoeren, zodat u zeker weet dat het huis zo snel mogelijk klaar is voor de oplevering.

ontruimingdienst

Wat is een ontruimingsdienst?

De ontruimingsdienst houdt in dat jij een huis leeg laat halen door vakmannen. Zij halen alle meubelstukken uit huis, stoppen eventuele persoonlijke bezittingen die u wilt houden in verhuisdozen en maken het hele huis leeg en eventueel zelfs klaar voor de oplevering.

Het is fijn om hier hulp bij te hebben van vakmannen, omdat het huis dan snel en effectief leeg is. Zo bespaart u uzelf waardevolle tijd, energie en vaak ook geld: u kunt het huis namelijk eerder overdragen of opleveren aan de verhuurder! De vakmannen bieden verschillende diensten aan, u kiest zelf van welke diensten u gebruik maakt.

Wanneer inschakelen?

De ontruimingsdienst wordt vaak ingezet na een verhuizing of overlijden. Verhuurders kunnen ook gebruik maken van de ontruimingsdienst als hun huurders met de noorderzon vertrokken zijn en hun inboedel achtergelaten hebben.

Is er een wietplantage ontdekt in één van uw verhuurde panden? Ga dan niet zelf aan de slag maar maak gebruik van de ontruimingsdienst. Wietplantages zitten vaak gevaarlijk in elkaar met slechte elektriciteit. Ontruimers zijn hierin ervaren.

Tot slot is de ontruimingsdienst er ook voor het leeghalen van kantoor- of bedrijvenpanden. Dit gebeurt vaak na een fusie, verhuizing of faillissement. De ontruimers beschikken over de juiste middelen om ook de grootste apparatuur of machines te ontruimen.

Op zoek naar een ontruimingsdienst?

Vraag gratis offertes aan en vind een ontruimingsbedrijf in de regio!

Wat kost een ontruiming?

Een bedrijf of huis ontruimen verschilt per situatie. De offerte wordt daarom ook volledig op maat gemaakt. Voor het ontruimen van een seniorenwoning beginnen de kosten rond de €400,-. Een iets grotere woning of appartement met 1 tot 2 kamers begint vanaf €800,- om helemaal leeg te halen.

Een volledige eengezinswoning ontruimen kost ongeveer €600,- tot €1.500,-. De prijs hangt nauw samen met de hoeveelheid spullen en kamers in huis. Gaat het om echt een groot huis met meer dan 3 slaapkamers, houd dan rekening met prijzen tussen de €1.500,- tot €2.500,-. Een bedrijfsontruiming verschilt enorm per situatie: vraag daarom gratis offertes aan voor een prijsindicatie.

Ontruimingsdienst: prijzen
2024

Soort woning Gemiddelde kosten*
Seniorenwoning Vanaf €400,-
Woning met 1 of 2 kamers Vanaf €800,-
Volledige eengezinswoning €600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapjkamers €1500,- tot €2.500,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Ontvang gratis offertes!

Houd er rekening mee dat de prijzen per situatie verschillen. Factoren die de prijs van de huisontruiming beïnvloeden zijn de totale inboedel, de bereikbaarheid van het pand en eventuele voorrij- en afvalstortkosten. Verkoopt u de inboedel? Dan wordt de waarde van deze spullen afgetrokken van de totaalprijs.