Specialist in bedrijfsontruiming

Vrijblijvende offerte

Bedrijfsontruiming

In het geval van faillissement of een opzegging van het huurcontract zal u het kantoorpand van uw bedrijf compleet moeten leeghalen. Dit kan best een ingewikkelde klus zijn. Niet alleen vanwege alle inboedel, maar ook in verband met de verlaagde plafonds,scheidingswanden en vloeren die u moet verwijderen. Heeft u hier geen tijd of zin in? Dan biedt een bedrijfsontruiming service de uitkomst. Wij zijn een netwerk van specialisten en kunnen uw kantoor overal in Nederland leeghalen, zodat u het pand zonder moeite toch bezemschoon kunt opleveren. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de prijs? Vul ons contactformulier in en ontvang een offerte op maat.

bedrijfsontruiming

Maatwerk

Een bedrijfsontruiming is iets ingewikkelder dan het leeghalen van de ruimte en meenemen van de inboedel alleen. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zwevende plafonds en scheidingswanden. Volgens uw huurcontract moet u het pand bezemschoon opleveren, dus zal u dit allemaal moeten verwijderen. Ook als uw bedrijf geen standaard kantoorpand heeft zal u deze compleet moeten leeghalen. Net als in het geval van brand- of waterschade. Het leeghalen van het kantoor verschilt per bedrijf en dit vereist daarom een goede voorbereiding. De specialisten uit ons netwerk gaan echter geen enkele bedrijfsontruiming uit de weg en zij voorzien u graag van een voorstel op maat.

bedrijf ontruimen

Bezemschone oplevering

Na beëindiging van uw huurcontract zult u het pand bezemschoon moeten opleveren. De specialisten uit ons netwerk krijgen elk bedrijf na de bedrijfsontruiming weer terug in de oorspronkelijke staat. Zij verwijderen niet alleen uw inboedel, maar ook de plafonds, scheidingswanden en vloeren. In een kantoorpand worden de vloeren vaak bedekt met tapijt. Om uw kantoor bezemschoon op te leveren zal u dit moeten laten verwijderen. Als de vloerbedekking vastgelijmd zit aan de vloeren is dit een tijdrovende klus. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming met brand- of waterschade zullen de experts het bedrijf bezemschoon opleveren. Indien gewenst worden ook herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij hebben ruime ervaring in het leeghalen en bezemschoon opleveren van bedrijven.

Vrijblijvende offerte
bedrijfsontruiming afval

Afvoer afval

Bij uw bedrijfsontruiming zal er ongetwijfeld veel afval afgevoerd worden. Als u een professional uit ons netwerk inschakelt voor uw bedrijfsontruiming dan wordt niet alleen uw inboedel verwijderd, maar zullen zij ook het afval voor u afvoeren. Een verhuizing of faillissement is al stressvol genoeg om u zich hierover druk te maken. De experts zullen uw bedrijf volledig leeghalen en bezemschoon opleveren, zodat u geen omkijken meer heeft naar het afval. Heeft u spullen die niet meteen meeverhuisd kunnen worden maar die u niet wilt laten afvoeren? De specialist zal uw inboedel dan tijdelijk voor u opslaan.

kosten inboedel leeghalen

Inboedel

Gaat uw inboedel, of een deel hiervan, na de bedrijfsontruiming niet mee naar de nieuwe locatie en wilt u hier van af? Wij zullen alles voor u leeghalen, ook dat wat u niet meer gaat gebruiken. Alles van waarde zullen wij dan van u opkopen. De specialisten uit ons netwerk zijn stuk voor stuk ervaren in de taxatie van kantoorspullen, en daarom krijgt u bij ons gegarandeerd de beste prijs. Indien wij uw inboedel (of een deel hiervan) opkopen, wordt de waarde hiervan in mindering gebracht bij de kosten van de bedrijfsontruiming. Laat u door ons uw pand bezemschoon opleveren dan krijgt u in het gunstigste geval zelfs geld toe.

Kosten

Elk bedrijf is anders en daarom de bedrijfsontruiming ook. Het is moeilijk om een standaard prijs te noemen voor het leeghalen van het bedrijf. De totale kosten worden onder meer bepaald door de manuren en de hoeveelheid afgevoerd die afgevoerd moet worden voordat wij de locatie bezemschoon kunnen opleveren. Het weghalen van scheidingswanden en valse plafonds kost meer dan het leeghalen van een kantoor met één ruimte. Ditzelfde geldt voor het verwijderen van de vloeren. Vastgelijmde vloeren verwijderen kost meer om tijd dan laminaat. Tot slot is de waarde van de opgekochte inboedel ook van belang. De waarde van de inboedel wordt namelijk in mindering gebracht ten opzichte van de eindprijs.

kosten bedrijfsontruiming

Gratis offerte

Vrijblijvende offerte op maat

Heeft u uw huurcontract opgezegd en wilt u uw bedrijf laten leeghalen? Of gaat u verhuizen en wilt u de oude inboedel achterlaten? Als u niet de tijd of de middelen hebt om zelf uw bedrijfsontruiming te regelen, dan kunt u hier een professional voor inschakelen! Uw bedrijf wordt in no-time leeggehaald en uw inboedel opgekocht. Het pand bezemschoon opleveren kost u geen enkele moeite. Met onze bedrijfsontruiming service zullen wij uw pand volledig leeghalen en uw inboedel opkopen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de kosten? Schroom dan niet om ons contactformulier in te vullen. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte op maat.