Bedrijf laten ontruimen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Gratis – Vrijblijvend

Woningontruiming » Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen of sluiten? Ziet u op tegen het leeghalen van het huidige pand? Veel mensen denken dat ontruimingsbedrijven enkel woningen ontruimen, maar de ontruiming van een bedrijf laat u ook met een gerust hard aan een ontruimer over. Via onze offerteservice vindt u gemakkelijk en snel een goede bedrijfsontruimer uit de buurt.

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel meerdere gratis offertes (maximaal 5) van ontruimingsbedrijven uit de buurt. Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden, en kies het ontruimingsbedrijf dat het beste bij u past. U hoeft niet verder te zoeken en u krijgt altijd een aantrekkelijk aanbod. De offerteservice is geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

Op deze pagina leest u hoe een bedrijfsontruiming gaat, welke opties u heeft en met welke kosten u rekening moet houden.

Wat is een bedrijfsontruiming precies?

Een bedrijfsontruiming is het leeghalen en bezemschoon opleveren van een bedrijfspand. Een ontruimingsbedrijf wordt vaak ingeschakeld wanneer het bedrijf gaat verhuizen of sluiten, bij ingrijpende werkzaamheden of bij een faillissement. Het is ook mogelijk om de ontruimers vloerbedekking, scheidingswanden en valse plafonds te laten verwijderen.

Waarom een bedrijf ontruimen?

  • Het verhuizen van het bedrijf: na een verhuizing blijven er vaak veel spullen achter. De ontruimingsfirma zorgt ervoor dat het pand leeg en schoon is voor de oplevering.
  • Na een faillissement: de inboedel wordt zoveel mogelijk verkocht.
  • Bij een grote verbouwing: soms is het nodig om inboedel tijdelijk te verhuizen of ergens op te slaan om ruimte te maken voor de werkzaamheden.

Meer weten over de werkzaamheden van een ontruimer? Lees hier alle info over de ontruimingsdienst.

bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming: verhuizen naar een ander pand

Is uw bedrijf uit zijn jasje gegroeid? Wanneer het bedrijf zo gegroeid is dat de huidige bedrijfsruimte te klein is, is het tijd om de onderneming naar een groter onderkomen te verhuizen.

Hoe werkt een ontruiming van een bedrijf bij een verhuizing?

Van tevoren komt de ontruimingsspecialist op locatie om in te schatten hoe groot de inboedel is. U geeft aan welke spullen mee moeten naar het nieuwe bedrijfspand en welke spullen eventueel verkocht of weggegooid kunnen worden. Daarna gaan de ontruimers aan de slag. Na de verhuizing zorgt de ontruimingsfirma ervoor dat het oude pand helemaal leeg en bezemschoon is, zodat het snel klaar is voor de oplevering. Ontruimingsbedrijf inschakelen voor het verhuizen naar een ander pand? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Efficiënt bedrijfspanden leeghalen

Gaat uw bedrijf sluiten? Na een faillissement wordt vaak een ontruimingsbedrijf voor een bedrijfsontruiming ingeschakeld. Dat is ook niet voor niets, want er moet veel gebeuren en vaak in korte tijd. Het leeghalen van het pand is een van de zaken die u moet regelen. Met een bedrijfsontruimer heeft u minder zorgen.

Verkoop de inboedel!

De meeste ontruimingsbedrijven kopen inboedel op. U spreekt een prijs af voor alle inboedel, en de ontruimers zorgen ervoor dat het pand binnen no-time leeg is. Ook de afvoer van afval kunt u overlaten aan de boedeluitruimer. Het bezemschoon opleveren behoort standaard tot de werkzaamheden, maar ook een uitgebreidere schoonmaak of het verwijderen van de vloerbedekking behoren tot de mogelijkheden.

Bedrijfsontruimer inschakelen?

Vraag gratis offertes aan en vind een ontruimingsbedrijf in de regio!

Handige diensten bij bedrijfsontruiming

Wanneer u ontruimers inschakelt voor de ontruiming van een bedrijfspand halen deze in principe het gebouw leeg en zorgen ze dat het bezemschoon is. Daarnaast heeft u echter nog keuze uit een aantal extra opties, zoals een grondige schoonmaak. Daarmee maakt u het uzelf vooral veel gemakkelijker. Hieronder leest u meer over de extra opties bij de ontruiming van een bedrijf. Besparen op de kosten? Start gratis offerteaanvraag!

Bezemschoon opleveren

Voor de opleveren is het vaak vereist dat het pand in ieder geval bezemschoon is. Zeker wanneer het om een huurpand gaat, is dit belangrijk voor de eindinspectie. Als het pand niet schoon genoeg is, brengt de verhuurder vaak extra kosten in rekening.

Wanneer de ontruimers het bedrijfspand helemaal leeg gehaald hebben, doen ze altijd een kleine schoonmaak om het pand bezemschoon op te leveren. Is er meer schoonmaakwerk nodig? Dan is het mogelijk om te kiezen voor grondig schoonmaakwerk.

Grondige schoonmaak

Wilt u het pand schoner opleveren dan bezemschoon? Dan vraagt u de ontruimingsfirma voor een grondige schoonmaak. De professionele schoonmakers maken bijvoorbeeld het sanitair of andere installaties uitgebreid en nauwkeurig schoon.

Dat is niet alles!

Zo nodig, schakelt u de experts ook in voor kleine reparatiewerkzaamheden. Daarmee zorgt u ervoor dat de bedrijfsruimte er pico bello uitziet. U hoeft zelf geen kostbare tijd aan de ontruiming en het schoonmaken van de bedrijfsruimte te besteden. In plaats daarvan kunt u zich richten op uw onderneming.

ontruiming bedrijfspand

Vloerenverwijdering

Nadat alle inboedel uit de bedrijfsruimtes is gehaald, is het pand vaak nog niet klaar voor opleveren. In de meeste gevallen moet ook alle bekleding verwijderd worden. Dat betekent dat er geen gordijnen mogen hangen en dat ook de vloerbedekking eruit moet.

Dit is een tijdrovende klus. Niet alleen moet de vloerbedekking eerst losgehaald worden, alles moet vervolgens ook naar de stort vervoerd worden. Veel werk? Met een ontruimingsbedrijf wordt alles voor u geregeld, wanneer u deze ook inschakelt voor vloerverwijdering bij de ontruiming van een bedrijfsruimte. Ontruimingsbedrijf inschakelen? Vraag gratis offertes aan!

Inboedel opslaan

Het opruimen van de inboedel van een bedrijf hoort tot de werkzaamheden van ontruimers. Hoe zit het met een tijdelijke verhuizing? Bij bijvoorbeeld een grote verbouwing, staat veel inboedel in de weg. Na de verbouwing heeft u de meubels wel weer nodig. In dat geval is het fijn om te weten dat de meeste ontruimingsbedrijven beschikken over opslagruimte.

Voor een meerprijs slaat u de inboedel van uw bedrijf daar tijdelijk op. Als de verbouwing voorbij is, brengt de ontruimingsfirma alle spullen weer naar het pand.

ontruiming bedrijf

Inboedel opkopen

Een bedrijfsverhuizing is vaak een moment waarop u goed kijkt welke inboedel mee verhuist en welke niet. Er blijven altijd veel spullen achter in het oude pand. Het is niet nodig om alles zomaar weg te gooien! Vaak zitten er veel meubels en andere spullen tussen, die prima nog een keer gebruikt kunnen worden.

Verkoop de inboedel!

De meeste ontruimingsbedrijven kopen inboedel op. U spreekt dan een prijs af en daarvoor zorgen de specialisten ervoor dat de spullen uit het pand verwijderd worden.

Spoedontruiming

Moet uw bedrijfspand zeer snel ontruimd worden? Eén van de opties van ontruimingsbedrijven is een snelontruiming. Dan komen de specialisten direct en zorgen ze ervoor dat het pand binnen één of enkele dagen leeg en bezemschoon is.

Dat is niet alles!

Als het om een huurpand gaat, nemen de ontruimingsspecialisten ook graag de eindinspectie van u over. Zelfs het inleveren van de sleutels kunt u overlaten aan de ontruimingsexpert. U ontvangt de borg uiteraard later gewoon van de ontruimingsspecialisten.

Benieuwd naar de exacte kosten van een bedrijfsverhuizing?

Ontvang snel een gratis offertes!

Kosten bedrijfsontruiming

U bent vast nieuwsgierig geworden naar de kosten van de ontruiming van een bedrijf. Deze kosten zijn echter sterk afhankelijk van de situatie en verschillende factoren. Daarbij moet u denken aan de grootte van de bedrijfsruimte en de grootte van de inboedel. Hoe groter de ruimte, hoe meer inboedel, hoe hoger de totaalkosten uiteindelijk zullen zijn. Daarbij wordt de prijs soms verrekend met het opkopen van inboedel.

Omdat iedere situatie anders is, is het niet mogelijk om hier prijsvoorbeelden te geven. Wel krijgt u een exacte prijs wanneer u gratis offertes aanvraagt. Deze kosten helemaal niets en u zit ook nergens aan vast!

ontruiming bedrijfspand

Bedrijfsontruiming? Vergelijk gratis offertes!

Bij de verhuizing, sluiting of verbouwing van een bedrijf is een ontruimingsbedrijf de perfecte oplossing. U kunt zich richten op de bedrijfsvoering, terwijl de ontruimers ervoor zorgen dat het oude pand helemaal leeg wordt opgeleverd. Ontruimingsbedrijf gezocht voor een bedrijf ontruimen? Zoek niet verder!

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel gratis en vrijblijvende offertes van ontruimingsbedrijven bij u in de regio. Kies het ontruimingsbedrijf met het beste aanbod. Uw aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast wanneer er geen passend aanbod voor u tussen zit.