Zorgkamer ontruimen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Gratis – Vrijblijvend

Woningontruiming » Spoedontruiming zorgkamer

Spoedontruiming zorgkamer

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een spoedontruiming van een zorgkamer? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden, de voordelen en de kosten. Daarnaast vertellen we u meer over hoe een ontruimen te werk gaat.

Start gratis offerteaanvraag!

Na uw aanvraag ontvangt u maximaal 5 gratis offertes van ontruimingsbedrijven bij u uit de buurt. Vergelijk, kies en bespaar zo tot wel 40% op de kosten! Geen zorgen: uw aanvraag is volledig vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Verschil tussen een spoedontruiming en reguliere ontruiming

Het grootste verschil tussen een spoedontruiming en een reguliere woningontruiming is het tijdbestek waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bij een reguliere woningontruiming is er vaak voldoende tijd, vaak gebeurt dit zelfs over meerdere dagen of weken. Dit is niet mogelijk bij een spoedontruiming van een zorgkamer. Na het overlijden moeten de nabestaanden veel regelen. Niet alleen voor de uitvaart, maar ook voor het ontruimen van de kamer in de zorginstelling. Zorginstellingen krijgen nog maar een paar dagen na het overlijden een vergoeding voor de kamer, daarna komt er een ander persoon in. Het is dus belangrijk dat nabestaanden kamers in zorginstellingen snel ontruimen en opleveren.

Op deze pagina leest u meer over “huis leeghalen na overlijden“.

Kosten spoedontruiming

Een vakman heeft veel ervaring met en spoedontruiming en opleveren van een zorgkamer. De meeste specialisten hanteren een prijs op basis van een uurtarief. Het ontruimen duurt vaak niet lang. Het gaat hier vaak om kleine ruimte in een zorginstelling. Vaak is de spoedontruiming binnen een paar uur gereed. De totaalprijs is onder andere afhankelijk van de grootte van de kamer en de inboedel en de herstelwerkzaamheden. De specialisten zorgen ervoor dat de nabestaanden zich niet meer druk hoeven te maken over het ontruimen of de herstelwerkzaamheden.

Alle info over de algemene kosten van een ontruiming.

Betrouwbare specialist nodig voor het ontruimen van een zorgkamer?

Met een specialist hoeft u zich geen zorgen meer maken over het leegmaken van de kamer.

Hoe gaat een ontruimingsbedrijf te werk?

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, wordt er direct gestart met het ontruimen van de kamer in het verpleeghuis. U spreekt af op welke dag de vakmannen komen voor de woningontruiming in de zorginstelling. Het is handig als u weet welke spullen er moeten blijven staan, bijvoorbeeld een kast van de zorginstelling of de verlichting in de badkamer. De vakmannen verwijderen alle inboedel, halen de gordijnen eraf en verwijderen de vloerbedekking. Nadat de zorgkamer helemaal leeggehaald is, wordt de kamer grondig schoongemaakt voor het opleveren. De specialisten streven er altijd naar om de ruimte bezemschoon af te leveren. Zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Denk hierbij aan het dichten van een gaatje in de muur. Dan wordt dit uiteraard ook meteen geregeld.

herstelwerkzaamheden kamer verpleeghuis

Herstelwerkzaamheden uitvoeren

Zijn er herstelwerkzaamheden nodig voor het opleveren? De professionals uit ons netwerk helpen u ook graag met kleine reparaties. Ze stoppen kleine gaatjes in de muur die veroorzaakt zijn door schilderijen of fotolijstjes en werken beschadigingen weg. Zijn er schilderwerken en behangwerken noodzakelijk? Dit valt ook binnen een spoedontruiming, maar het vertraagt het proces wel. Houd daarom rekening met de tijd wanneer u wilt dat de vakmannen de kamer schilderen of wanneer ze behang moeten verwijderen. Afhankelijk van de werkzaamheden worden er extra kosten gerekend. Vul het offerteformulier in om meer inzicht te krijgen in de kosten.

Waarom uitbesteden?

Na het overlijden van een dierbare in een verpleeghuis komt er veel op nabestaanden af. Niet alleen is het een emotionele periode, maar er moet ook veel geregeld worden. Het verpleeghuis krijgt nog een aantal dagen een vergoeding voor de kamer, maar na deze periode moet de zorgkamer leeggehaald zijn. Door de woningontruiming uit te besteden aan een specialist zijn nabestaanden niet meer belast met de werkzaamheden. Daarnaast hoeft u het zware werk niet zelf te doen. De zorgkamer wordt perfect opgeleverd aan het verpleeghuis. De belangrijkste voordelen:

  • U hoeft zelf geen zwaar werk te doen.
  • Voorkomt problemen of onenigheid bij de familie.
  • U kunt zich bezig houden met de uitvaart en de emotionele verwerking.
  • Alles wordt voor u geregeld, van ontruimen tot opleveren.
prijzen ontruimen zorgkamer

Speodontruimer gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Is er een spoedontruiming nodig van een zorgkamer in een verpleeghuis? De periode na een sterfgeval is vaak erg hectisch en emotioneel. Extra hulp is dan welkom. Het is daarom verstandig om het ontruimen van een verpleeghuiskamer uit te besteden aan een vakman. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met de woningontruiming, maar kunt zich helemaal richten op de uitvaart en de verwerking van het verlies. De inboedel wordt uit de zorgkamer gehaald, de vloerbedekking en dergelijke wordt verwijderd en alles wordt helemaal schoongemaakt. Vul het offerteformulier in voor gratis en vrijblijvend offertes met scherpe prijs.