Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming Utrecht

Het ontruimen van woningen is een klus waar heel wat bij komt kijken. Een standaard woningontruiming hoeft niet veel voeten in aarde te hebben, maar vaak komen hier extra taken bij kijken zoals het verwijderen van een vloer, het schoonmaken en het herstellen van diverse kleine beschadigingen. Bent u op zoek naar een woningontruiming of bedrijfsontruiming specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u bovendien graag van dienst bij een seniorenverhuizing, boedelruiming en het opkopen van de inboedel. Vraag via de offertepagina naar de mogelijkheden of om een offerte op maat.

Werkwijze

Wanneer wij de ontruiming van een woning of bedrijfspand in Utrecht uitvoeren, dan gaan wij altijd zeer nauwkeurig te werk. Dit betekent onder andere dat wij altijd eerst afspraken met u maken over de methode voor ontruimen en de kosten die u maximaal aan de ontruiming kwijt wilt zijn. Komen we tijdens de woningontruiming nog voorwerpen tegen waarvan wij vermoeden dat deze een emotionele waarde voor u hebben, dan zullen wij deze uiteraard bewaren. Hebt u speciale wensen voor de ontruiming? Aarzel dan niet om deze bij ons aan te geven. Wij helpen u graag.

inboedel verkopen Utrecht

Inboedel opkopen

Het opkopen van de inboedel is één van de methoden waarmee wij ervoor zorgen dat een huisontruiming niet teveel geld kost voor degene die het huis in Utrecht wil laten ontruimen. Het opkopen van de inboedel kan daarbij bovendien gecombineerd worden met de woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wij zullen dan eerst de inboedel taxeren die u wil verkopen en de kosten vervolgens verrekenen met de kosten voor de ontruiming. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke tarieven en een vakkundige hulp.

boedelruiming

Boedelruiming

Er worden binnen de woningontruiming branche verschillende termen gebruikt. Zo spreekt men ook wel van een huisontruiming en is een bedrijfsontruiming tevens een optie. Een laatste term die wij ook wel toepassen is boedelruiming. Een boedelruiming is bijna hetzelfde als een woningontruiming, maar dan wordt deze beperkt tot het ontruimen of opkopen van de inboedel. Het reinigen van het huis zit hier niet bij. Wilt u meer weten over het verschil tussen een boedelruiming of een huisontruiming? Wij informeren u graag.

senioren verhuizing Utrecht

Seniorenverhuizing

Zoals al eerder aangegeven kan men bij ons woningontruiming bedrijf in Utrecht ook zorgen voor een seniorenverhuizing. Het gaat dan om verhuizingen van een groter naar een kleiner appartement of naar een verzorgingstehuis. Bij een seniorenverhuizing zullen wij alle inboedel inpakken en deze vervolgens in het nieuwe huis neerzetten. Vervolgens maken wij de oude woning helemaal schoon en zorgen wij voor het ontruimen van de overgebleven spullen en het herstellen van het pand. Uw seniorenverhuizing is bij ons in goede handen!

huis leeghalen Utrecht

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Zoals gezegd is een standaard huisontruiming vaak niet voldoende om na het overlijden van de bewoner of een seniorenverhuizing de woning op te leveren. Dit betekent dat u het huis in Utrecht naast het ontruimen ook moet laten schoonmaken en herstellen. Onderdeel van het schoonmaken en herstellen van een huis is de reparatie van raamkozijnen, het herstel van kleine beschadigingen en het verwijderen van nicotine vlekken. De prijzen voor schoonmaakwerkzaamheden na een ontruiming zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de hiervoor benodigde tijd.

vloer verwijderen Utrecht

Vloer verwijderen

Veelal vragen makelaars en verhuurders dat een woning volledig gestript wordt opgeleverd. Dit betekent dat ook het huidige tapijt moet worden verwijderd. Onze huisontruiming specialisten uit Utrecht hebben hier uiteraard ook een oplossing voor. Zij maken gebruik van een speciale tapijtstripmachine die vloerbedekking op een dusdanige wijze verwijderd dat alle lagen tot op de dekvloer (inclusief de lijmlaag) worden weggehaald, zonder de topvloer te beschadigen.

huisontruiming Utrecht

Hulp bij woning opruimen

Ook wanneer er geen sprake is van een seniorenverhuizing kan een woningontruiming uitkomst bieden. Heeft u een zolder of garage vol spullen en wilt u hier vanaf? Als u geen idee hebt waar u moet beginnen zal de vakman u helpen en ondersteunen bij het opruimen. De spullen worden geselecteerd en in overleg weggedaan. Het ontruimen van uw woning in Utrecht kan u een hoop rust bieden. Dankzij een woningontruimer staat u er niet alleen voor.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij hebben ruime ervaring in de ontruiming van woningen en bedrijven.

woning ontruimen offerte

Woning ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een familielid zult u in de meeste gevallen de woning in Utrecht al snel ontruimen. Dit is een zwaar en emotioneel proces. Als u een professional inschakelt voor deze woningontruiming dan bespaart u uzelf deze pijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er spullen van emotionele waarde verdwijnen. De woningontruimers doen hun uiterste best om alle waardevolle spullen bij u terug te brengen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de ontruiming.

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van een familielid is een woningontruiming vaak niet voldoende. Voordat de woonruimte in Utrecht klaar is voor de oplevering, zal u deze moeten schoonmaken. Wij begrijpen dat uw hoofd daar op dat moment nog niet naar staat. Daarom bieden wij naast de huisontruiming ook schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden aan. De woning wordt door de woningontruimers teruggebracht naar de originele staat. Vloeren worden verwijderd en gaten en kieren worden opgevuld. U heeft alle tijd om te rouwen terwijl de professional de woningontruiming regelt.

woningontruimer Utrecht

Wietplantage ontruimen

Het zal u maar gebeuren. U verhuurt een woonhuis of appartement in Utrecht, de verhuurder verdwijnt met de noorderzon en op zolder vindt u een wietplantage. Hoewel de voormalig verhuurder verantwoordelijk is voor het opruimen hiervan, zal u waarschijnlijk met de bende blijven zitten. Het opruimen en verwijderen van een wietplantage is echter niet zomaar gedaan en kan levensgevaarlijke situaties met zich meebrengen. Laat deze ontruiming over aan een ervaren woningontruimer en u kunt uw woonhuis al snel verhuren aan de volgende huurder.

tuin opruimen

Tuinonderhoud bij oplevering woning

In het geval van een reguliere- of seniorenverhuizing zal de woning in Utrecht klaargemaakt moeten worden voor de verkoop of oplevering. Niet alleen vindt er een boedelruiming plaats, wordt alles schoongemaakt en gerepareerd. Maar ook de tuin heeft onderhoud nodig. Ook dit kan een woningontruimer op zich nemen. Het onkruid wordt weggehaald en planten gesnoeid. Maar ook een oud schuurtje of overkapping wordt afgebroken. Bij een complete woningontruiming hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken.

bedrijf ontruimen Utrecht

Bedrijfsontruiming

Er zijn diverse redenen waarom een bedrijfsontruiming noodzakelijk is. Dit kan onder andere door de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand, maar ook door brandschade een faillissement of de herinrichting van het huidige pand in Utrecht. Een bedrijfsontruiming is anders dan het ontruimen van een woning, omdat hierbij veel meer afvalstoffen vrijkomen. Onze bedrijf ontruiming specialisten zorgen ervoor dat deze afvalstoffen op een verantwoorde en duurzame manier worden verwijderd en verwerkt. Hebt u vragen over de bedrijfsontruiming? Wij helpen u graag.

inboedelopslag Utrecht

Inboedelopslag

In het geval van een seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming in Utrecht wordt niet altijd al het meubilair meegenomen. Bij een seniorenverhuizing gaat het vaak om een zorginstelling waar geen ruimte is voor alle meubelen, en bij een bedrijfsontruiming blijven ongebruikte kantoorspullen achter. Wilt u dit nog niet laten afvoeren? Bij een woningontruiming heeft u de optie om de spullen tijdelijk te laten opslaan. Wilt u er toch vanaf? Dan is menig woningontruimer geïnteresseerd in het opkopen van uw meubilair.

woningontruiming kosten

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van uw huis in Utrecht? Hebt u een vraag over het verschil tussen een boedelruiming en een huisontruiming? Of bent u benieuwd naar de extra werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Stel dan vandaag nog uw vragen via het contactformulier en wij zullen deze spoedig voor u beantwoorden. Desgewenst kunnen wij u bovendien geheel vrijblijvend een offerte toesturen voor een woningontruiming naar uw wensen. Wij zijn u met alle plezier van dienst en garanderen een snelle en vakkundige hulp.