Boedelruiming nodig?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes!

Gratis – Vrijblijvend

Woningontruiming » Boedelruiming

Boedelruiming

Het leeghalen van een huis heeft meestal heel wat voeten in de aarde. Als u of een familielid verhuist naar een kleinere woning of seniorenwoning, dan zal u niet alle inboedel mee kunnen nemen. In het geval van overlijden moet u een huis vaak al snel leeg opleveren, maar het leeghalen van de woning kan best emotioneel zijn en kost veel tijd. Het is mogelijk om de spullen op te laten halen door de kringloop, maar zij zullen niet alles meenemen. Als u de boedelruiming service inschakelt van een professional uit ons netwerk weet u zeker dat het huis zorgvuldig geleegd wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt gratis en vrijblijvend offertes van ontruimingsbedrijven bij u in de buurt. Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden en kies het ontruimingsbedrijf wat het beste bij u past. Zit er geen passend aanbod voor je tussen? Geen zorgen, de aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend: u zit dus nergens aanvast.

boedelruiming

Huis leeghalen van A-Z

Bij overlijden of een verhuizing zal u het huis leeg moeten opleveren. Dit is een tijdrovende klus die, zeker in het geval van overlijden, veel emoties met zich meebrengt. Laat uw inboedelruiming daarom aan een professional over. Zonder dat het u enige moeite kost ruimen wij uw inboedel en halen wij het huis compleet leeg. Spullen die niet worden meegenomen naar het nieuwe woonverblijf wordt naar een goed doel of de kringloop gebracht. In overleg dient de woningontruiming professional eventueel ook als opkoper voor uw overgebleven inboedel. In dit geval verrekenen wij de prijs van de items met de kosten van de diensten.

Meer informatie over een woningontruiming bij overlijden.

inboedel bij overlijden

Dierbare bezittingen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er na het overlijden van een familielid iets van grote emotionele waarde verdwijnt. De specialisten uit ons netwerk zullen niet zomaar alles leeghalen. Als zij iets tegenkomen waarvan ze vermoeden dat het emotionele waarde heeft, zal het eerst met u besproken worden alvorens het wordt weggebracht naar de kringloop of een goed doel. Zo heeft u de mogelijkheid om dierbare bezittingen onder uw familie te verdelen. Wilt u zeker weten dat er niets dierbaars verdwijnt? Dan doet u er verstandig aan om eerst zelf de waardevolle spullen te verwijderen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Vraag gerust een vrijblijvend offertes aan. De ontruimers hebben ruime ervaring in het leeghalen en bezemschoon opleveren van woningen en bedrijven.

opkoper inboedel

Opkoper inboedel

Zoals eerder beschreven werd, kan de boedelruiming specialist tevens dienen als de opkoper van uw inboedel. Doordat wij de opkoper zijn van uw inboedel, bent u er direct van af zonder dat het u enige moeite kost. De specialisten uit ons netwerk zijn ervaren in het taxeren van kunst en antiek en garanderen u de beste prijs voor de overgebleven inboedel. De waarde van de opgekochte boedel wordt verrekend met de boedelruiming dienst. Met ons als opkoper kan het voorkomen dat u geld toe krijgt, in plaats van dat u voor onze diensten betaalt. Dit is uiteraard afhankelijk van de waarde van de overgebleven inboedel.

boedelruiming woning

Kringloop

Vaak biedt ook de kringloop aan om uw boedelruiming op zich te nemen. Toch zijn er redenen waarom een specialist uw huis zou moeten leeghalen. Waar de kringloop voornamelijk geïnteresseerd is in uw inboedel, ondersteunen wij u tijdens het gehele proces van leeghalen en opleveren. De kringloop is vaak selectief in de inboedel die zij meenemen. Als u via ons netwerk een professional inhuurt voor uw boedelruiming dan bent u gegarandeerd van een leeg en schoon huis dat klaar is voor de oplevering. Bent u benieuwd naar de opties van onze boedelruiming? Vul dan ons contactformulier in.

Hulp bij boedelruiming

Als u de specialisten inschakelt voor uw boedelruiming dan zijn zij niet alleen de opkoper van uw meubelen, maar ondersteunen zij u bij het gehele proces. Wij bieden namelijk nog meer diensten aan. Een woning zult u vaak schoon en leeg moeten opleveren. Een huis waar al jaren in geleefd is, kan echter best wat beschadigingen hebben aan bijvoorbeeld de vloeren, wanden of plafonds. Daarom voeren wij ook herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden uit. De gaten in de muren worden dichtgesmeerd en reparaties worden uitgevoerd. Wij zullen ook uw vloeren verwijderen en de woning bezemschoon achterlaten, zodat u de woning zonder problemen kunt opleveren.

Op deze pagina staat meer over de diensten van een ontruimingsbedrijf.

Kosten

Het is moeilijk om de kosten voor de boedelruiming te noemen. Er kan een flink prijskaartje aan hangen. Naast het uurloon worden de kosten voor het leeghalen bepaald door een aantal factoren. Zo spelen de vuilafvoerkosten een grote rol en de hoeveelheid van de werkzaamheden. Wanneer de vloerbedekking door het gehele huis is vastgelijmd duurt het langer om dit te verwijderen en bent u duurder uit dan wanneer het tapijt los ligt. Daarbij is de staat van de inboedel van grote invloed op de totale kosten. Doordat de specialist ook als opkoper fungeert wordt de waarde van de inboedel verrekend met de diensten.

Hier leest u meer over de kosten van woningontruiming.

Gratis boedelruiming offertes op maat

Hoewel het niet gemakkelijk is om een gemiddelde prijs te noemen voor de boedelruiming, is het wel duidelijk dat dit per specialist verschilt. Gaat u kleiner wonen en moet iemand uw huis leeghalen? Of moet u in verband met het overlijden van een familielid een seniorenwoning leeghalen voor de verkoop of oplevering? Schakel dan een woningontruiming specialist in. Als u op ons contactformulier een exacte omschrijving invult van de uit te voeren klus, dan krijgt u gratis en vrijblijvend offertes toegestuurd.