Specialist in boedelruiming

Vrijblijvende offerte

Boedelruiming

Het leeghalen van een huis heeft meestal heel wat voeten in de aarde. Als u of een familielid verhuist naar een kleinere woning of seniorenwoning, dan zal u niet alle inboedel mee kunnen nemen. In het geval van overlijden moet u een huis vaak al snel leeg opleveren, maar het leeghalen van de woning kan best emotioneel zijn en kost veel tijd. Het is mogelijk om de spullen op te laten halen door de kringloop, maar zij zullen niet alles meenemen. Als u de boedelruiming service inschakelt van een professional uit ons netwerk weet u zeker dat het huis zorgvuldig geleegd wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in, u krijg zo spoedig mogelijk een offerte op maat toegestuurd.

boedelruiming

Huis leeghalen van A-Z

Bij overlijden of een verhuizing zal u het huis leeg moeten opleveren. Dit is een tijdrovende klus die, zeker in het geval van overlijden, veel emoties met zich meebrengt. Laat uw inboedelruiming daarom aan een professional over. Zonder dat het u enige moeite kost ruimen wij uw inboedel en halen wij het huis compleet leeg. Spullen die niet worden meegenomen naar het nieuwe woonverblijf wordt naar een goed doel of de kringloop gebracht. In overleg dient de woningontruiming professional eventueel ook als opkoper voor uw overgebleven inboedel. In dit geval verrekenen wij de prijs van de items met de kosten van de diensten.

inboedel bij overlijden

Dierbare bezittingen

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er na het overlijden van een familielid iets van grote emotionele waarde verdwijnt. De specialisten uit ons netwerk zullen niet zomaar alles leeghalen. Als zij iets tegenkomen waarvan ze vermoeden dat het emotionele waarde heeft, zal het eerst met u besproken worden alvorens het wordt weggebracht naar de kringloop of een goed doel. Zo heeft u de mogelijkheid om dierbare bezittingen onder uw familie te verdelen. Wilt u zeker weten dat er niets dierbaars verdwijnt? Dan doet u er verstandig aan om eerst zelf de waardevolle spullen te verwijderen.