Specialist in woningontruiming

Spoedontruiming, bedrijfsontruiming of huisontruiming?

Bel: 085 500 1394

Woningontruiming Schiedam

Er komt heel wat kijken bij een woningontruiming in Schiedam. Om diverse redenen kan een ontruiming behoorlijk zwaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het overlijden van iemand of wanneer een bedrijf failliet gaat. Een standaard boedelruiming is snel geklaard, maar vaak komen er extra klussen bij kijken. Denk aan het opruimen en schoonmaken van woning of het bedrijfspand.

Start de gratis offerteaanvraag!

Met het uitbesteden van een woningontruiming bespaart u uzelf namelijk een hoop tijd en energie. En een professioneel ontruimingsbedrijf zorgt er ook voor dat het huis bezemschoon opgeleverd wordt.

woningontruiming Schiedam

Wanneer schakelt u een woningontruimer in?

Er zijn vaak diverse redenen voor een huisontruiming. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen of om het uit te besteden aan een woningontruimer. Schakel een woningontruimer in wanneer u geen tijd heeft, u teveel emotioneel betrokken bent of u er lichamelijk niet toe in staat bent. Het inschakelen van een ontruimer heeft een aantal voordelen:

  • U hoeft zelf niets te regelen, dit scheelt u veel tijd.
  • De klus wordt snel en efficiënt uitgevoerd.
  • Ook het schoonmaken wordt voor u uithanden genomen.

 

Woningontruiming van A tot Z!

Het leeghalen van een huis in Schiedam is geen fijne klus, omdat het vaak tijdrovend en emotioneel zwaar is. Wellicht heeft u geen tijd om dit zelf te doen of vindt u het te zwaar wegens lichamelijke klachten of emotionele betrokkenheid.

In zo’n geval is het verstandig om de woningontruiming uit te besteden en over te laten aan een erkende ontruimer. U geeft zelf aan wat u wilt dat er gebeurd. Zo is het mogelijk om alleen voor een boedelruiming te kiezen of een woningontruiming van A tot Z te laten uitvoeren.

Bij een ontruiming van A tot Z gaat het niet alleen om het leeghalen van de woning, maar ook het opruimen van de schuur, tuinonderhoud en een schoonmaak horen erbij. Direct weten wat een ontruiming u kost? Start de gratis offerteaanvraag.

woningontruimer Schiedam

Een woning ontruimen in Schiedam: hoe werkt dat?

Bij een woningontruiming gaan specialisten nauwkeurig te werk. Dit betekent dat er eerst afspraken met u gemaakt worden over de methode en de kosten van de ontruiming. Vervolgens komen de ontruimers langs om een inventarisatie te maken wat er ontruimd en schoongemaakt moet worden.

Bij het leeghalen zelf wordt de boedel geselecteerd op bezittingen die bewaard moeten blijven; bruikbare meubels die een ander thuis krijgen en niet bruikbare spullen die naar de stort gaan. Na de ontruiming zorgen ze ervoor dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd.

woning ontruimen Schiedam

Welke ontruimingen zijn er?

Een ontruimingsbedrijf onderscheidt een aantal soorten ontruimingen. Bij spoed spreken we vaak over een spoedopruiming. Anders vormen van ontruimen zijn een bedrijfsontruiming en een huisontruiming. Gaat het om het opruimen van een inboedel? Dan spreken de ontruimers vaak van een boedelontruiming. Hieronder lichten we de verschillende vormen verder toe.

Besteed de ontruiming uit zodat u hier zelf niet over na hoeft te denken. Vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Spoedontruiming? Neem direct contact op!

In bepaalde situaties is een spoedontruiming gewenst. Vaak is dit het geval bij verzorgingstehuizen of instellingen, waarbij de woonruimte binnen 7 dagen opgeleverd moet worden. Dit betekent dat er behoorlijk wat haast achter zit.

Bij een spoedontruiming komt nog dezelfde dag een ontruimer langs om binnen 24 uur het volledige huis te ontruimen. Daarnaast heeft u ook geen omkijken naar het schoonmaken, dit wordt namelijk ook direct gedaan.

Besteed een spoedontruiming uit, zodat u zich geen zorgen maakt over de oplevering. Bel direct 085 500 1394 voor het inschakelen van hulp bij een spoedontruiming.

bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming

Er zijn diverse redenen waarom een bedrijfsontruiming noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuw pand, een faillissement of brandschade. Bij een bedrijfsontruiming wordt het volledige pand leeggehaald.

Vaak komen er dan veel afvalstoffen vrij, waar de ontruimers op een verantwoorde en duurzame manier mee omgaan. Naast het leeghalen van het pand worden ook herstelwerken uitgevoerd en reparaties verricht.

Huisontruiming in Schiedam

Bij een huisontruiming is het van belang om de inboedel goed te bekijken en veilig te vervoeren. Bij een verhuizing of bij het overlijden van iemand, zijn er vaak waardevolle bezittingen die bewaard moeten blijven. Deze moeten veilig vervoerd en opgeslagen worden. Hulp nodig bij een ontruiming? Schakel professionals in die de klus voor u doen. Zo bent u niet alleen verzekerd van goede service, maar heeft u er zelf ook geen omkijken naar.

Bedrijfsontruiming of huis ontruimen in Schiedam?

Schakel voor een vlotte ontruiming een professioneel ontruimingsbedrijf in!

Bel: 085 500 1394

Boedelruiming Schiedam

Woningontruiming, huisontruiming en bedrijfsontruiming: veelgebruikte termen van een ontruimingsbedrijf. Boedelontruiming is ook een belangrijke term. Echter denken veel mensen dat boedelontruiming hetzelfde is als huisontruiming, maar dat is niet zo.

Wat is het verschil?

Een boedelruiming is puur en alleen het ontruimen van de inboedel. Bij een huisontruiming worden vaak extra werkzaamheden gedaan, zoals schoonmaken, repareren of uitvoeren van herstelwerk. Veel mensen vinden de kosten van een boedelruiming aantrekkelijk, daarom wordt dit vaak gekozen.

Inboedel ontruimen

Het ontruimen van een inboedel kan soms een lastige opgave zijn. Zeker wanneer het om spullen gaat die emotionele waarde hebben. Het is belangrijk om deze waardevolle spullen met zorg te vervoeren. Is er wel boedel achtergebleven? Dan wordt daar een tweede huis voor gezocht. Wij zorgen ervoor dat bezittingen niet zomaar weggegooid worden.

Inboedelopslag

In het geval van een seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming wordt niet altijd al het meubilair meegenomen. Bij een seniorenverhuizing gaat het vaak om een zorginstelling waar geen ruimte is voor alle meubelen, en bij een bedrijfsontruiming blijven ongebruikte kantoorspullen achter. Wilt u dit nog niet laten afvoeren? Dan kiest u voor inboedelopslag. Dit betekent dat de volledige inboedel opgeslagen wordt. Wilt u er toch vanaf? Dan is menig woningontruimer geïnteresseerd in het opkopen van uw meubilair.

boedelruiming Schiedam

Inboedel opkopen

Het opkopen van de inboedel is een voordelige manier om te besparen op de kosten van een woningontruiming. Daarbij is het mogelijk om het opkopen in combinatie te doen met een huisontruiming of bedrijfsontruiming.

Hoe gaat het opkopen van een inboedel in zijn werk?

Eerst wordt de inboedel door de ontruimer getaxeerd. Als de spullen verkocht worden, verrekent de ontruimer de opgeleverde kosten met de kosten van de ontruiming.

Wat kost een woningontruiming?

Wat de exacte kosten van een woningontruiming zijn, is van te voren vaak lastig te zeggen. Niet alleen omdat de kosten door diverse factoren beïnvloed worden, maar ook omdat het enorm verschilt per situatie. Bovendien krijgt u ook te maken met extra kosten zoals voorrijkosten, afvalstortkosten en eventuele kosten voor schoonmaak.

Om u toch een idee te geven wat de kosten ongeveer zijn, hebben we de gemiddelde kosten van de meest voorkomende ontruimingen hieronder in een overzicht geplaatst. Laat u herstelwerkzaamheden uitvoeren of wilt u de woning schoon laten opleveren, reken dan op bijkomende kosten.

Kosten woning ontruimen

Soort woningGemiddelde woningontruiming kosten*
Seniorenwoning€150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers€150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning€600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.000,-

* dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw.

Wilt u weten wat de exact kosten voor uw woningontruiming worden? Neem dan contact op en bel naar 085 500 1394 of vraag een gratis offerte aan!

Herstelwerk en schoonmaak in woning

Wanneer het om een huisontruiming gaat, is het slim dit te combineren met herstelwerk en schoonmaken. Zoals bekend gaat een boedelruiming alleen over het leeghalen van de woning. Onder herstelwerk vallen kleine reparaties en het verwijderen van vlekken.

Na de herstelwerken is het tijd voor het schoonmaken. Laat dit over aan een erkend ontruimingsbedrijf. De kosten lopen door deze extra werkzaamheden wel wat op, maar het is vaak gewenst omdat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vraag direct een gratis offerte aan en bekijk wat de exacte prijs voor u is.

Seniorenverhuizing

Een woningontruimer uit Schiedam staat ook voor u klaar als het op een seniorenverhuizing aankomt. In veel gevallen gaat het om een verhuizing van een groot appartement of huis naar een klein appartement of verzorgingsflat.

De specialisten pakken de gehele boedel in en brengen het vervolgens naar het nieuwe onderkomen. Daarna wordt de oude woning schoongemaakt en opgeruimd.

Een seniorenverhuizing duurt vaak 2 dagen, zodat de ouderen geen stress krijgen.

seniorenverhuizing

Woningontruiming na overlijden Schiedam

Woning ontruimen na overlijden is een zwaar en emotioneel proces. Bij een huurwoning zit er vaak tijdsdruk achter, omdat het huis binnen 7 dagen opgeleverd moet worden.

Ik zie het niet zitten om de huisontruiming zelf te doen, wat nu?

In dit geval is het slim om een professional in te schakelen en de woningontruiming uit te besteden. U hoeft zich dan geen zorgen te maken dat bezittingen van emotionele waarde verdwijnen, de woningontruimers bewaren altijd waardevolle spullen voor u. De bruikbare boedel wordt gerecycled of naar de kringloop gebracht. Onbruikbare spullen gaan naar de stort.

Boedelruiming na het overlijden van een dierbare?

Een emotionele klus die u het beste overlaat aan erkende woningontruimers!

Gratis offerte ontvangen

Het duurt slechts 1 minuut!

schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Woningontruiming na iemands overlijden is nooit leuk. Na de boedelruiming is schoonmaken ook belangrijk.

Uw hoofd staat hier waarschijnlijk dan niet naar, dus laat u dit het beste over aan de ontruimingsdienst. Zij zorgen ervoor dat het huis leeg, opgeruimd en schoongemaakt is en de woning op tijd klaar is voor de oplevering of de verkoop.

Bezemschoon opleveren

Wanneer het op een huisontruiming aankomt, wordt vaak verwacht dat het huis bezemschoon opgeleverd wordt. Dit houdt in dat loszittende materialen en de boedel uit alle ruimtes van het huis verwijderd zijn. De woning wordt dus teruggebracht naar de staat waarin het verkeerde. Zo worden gordijnen, de vloer en verlichting verwijderd. Bovendien is het zaak om bepaalde herstelwerkzaamheden uit te voeren, zoals het dichten van gaten in de muur en het witten van muren. Laat dit doen door een ontruimer, zodat u er zelf geen tijd en moeite in hoeft te steken.

Hulp bij woning ontruimen in Schiedam

Heeft u hulp nodig bij de ontruiming omdat dit u zelf niet lukt? Dan is het verstandig om een ontruimingsbedrijf in te schakelen voor de woningontruiming. Zij bieden een helpende hand bij een seniorenverhuizing of een boedelruiming na het overlijden van een dierbaren en zorgen dat de huisraad uitgezocht wordt.

Is er een zolder, garage of schuur met allerlei opgeslagen spullen?

Laat ook dan het opruimen en leeghalen aan een woningontruimer over. U krijgt hulp bij het sorteren en eventueel wegdoen van bezittingen. Wanneer het mogelijk is, kopen zij een gedeelte van de boedel op.

kosten ontruimingsbedrijf

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Bij een boedelruiming of volledige woningontruiming is het belangrijk om ook aan tuinonderhoud te denken. Onder tuinonderhoud vallen het verwijderen van onkruid, afbreken van tuinhuisjes of overkappingen en snoeien van bomen en planten. Wilt u het onderhoud liever niet zelf doen? Schakel dan een ontruimer in die het onderhoud van de tuin voor u doet.

Overige diensten van een ontruimingsbedrijf in Schiedam

Een woningontruimer doet naast ontruimingen ook andere diensten. Zij helpen met schoonmaken van de woning of opkopen van de inboedel. Bovendien ruimen zij een wietplantage op, verwijderen ze uw vloer of doen ze archiefvernietiging. Op zoek naar een erkende woningontruimer? Let dan goed op het keurmerk Erkende Ontruimers of start direct de gratis offerteaanvraag.

Zolder opruimen

Staat er gezinsuitbreiding op de planning en moet er daarom een nieuwe slaapkamer gecreëerd worden? Het is mogelijk om dit op zolder te realiseren, maar deze staat echter vaak vol met bezittingen die niet dagelijks gebruikt worden.

Voordat u een kamer kunt realiseren moet er daarom eerst ruimte vrijgemaakt worden. Het opruimen van de zolder is ook onderdeel van woningontruimingen. Wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt opgeruimd zodat u de zolder weer kunt gebruiken.

Garage/berging leeghalen

In een garage of berging worden vaak veel spullen opgeslagen. Zorg voor een opgeruimde garage, zodat u ontspannen woont en alles eenvoudig terugvindt. Laat de garage opruimen door een ontruimingsdienst, zodat zij een overzichtelijke ruimte creëren en u genoeg plaats heeft voor fietsen of tuinspullen.

Tip: een opgeruimde berging zorgt ervoor dat u weer ontspannen kunt wonen, zonder u druk te maken over de rommel.

Schuuropruiming

Net als in een garage of op zolder worden in de schuur ook veel spullen verzameld. Waarbij het vaak gaat om dingen die niet wegkunnen, maar ook niet nodig zijn. Het gevolg? Een propvolle schuur, waarin niets te vinden is. Schuuropruiming is dan de oplossing. Ziet u dit zelf niet zitten? Dan is het slim om een ontruimingsdienst de schuuropruiming te laten doen.

Wietplantage ontruimen

Het zal u maar gebeuren. U verhuurt een woonhuis of appartement in Schiedam, de verhuurder verdwijnt met de noorderzon en op zolder vindt u een wietplantage. Hoewel de voormalig verhuurder verantwoordelijk is voor het opruimen hiervan, zal u waarschijnlijk met de bende blijven zitten. Het opruimen en verwijderen van een wietplantage is echter niet zomaar gedaan en kan levensgevaarlijke situaties met zich meebrengen. Laat deze ontruiming over aan een ervaren woningontruimer en u kunt uw woonhuis al snel verhuren aan de volgende huurder.

Uw huis laten ontruimen door een woningontruimer?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Gratis offerte aanvragen

Zonder enige verplichting!

Vloer verwijderen

Veelal vragen makelaars en verhuurders dat een woning volledig gestript wordt opgeleverd. Dit betekent dat ook het huidige tapijt moet worden verwijderd. De specialisten hebben hier uiteraard ook een oplossing voor. Zij maken gebruik van een speciale tapijtstripmachine die vloerbedekking op een dusdanige wijze verwijderd dat alle lagen tot op de dekvloer (inclusief de lijmlaag) worden weggehaald, zonder de topvloer te beschadigen.

Archiefvernietiging

Wanneer woningontruimers met ontruimingen bezig zijn, komen zij vaak belangrijke documenten tegen die vertrouwelijke informatie bevatten. In dit geval schakelt u ze in voor archiefvernietiging.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Alle documenten uit het archief worden verzameld en in afgesloten containers geplaatst. Vervolgens wordt alles vernietigd.

Klantervaringen

klantervaring van der Velde“Ik moest met het bedrijf verhuizen naar een ander pand, omdat de kantoorruimte te klein was geworden. Via het offerteformulier heb ik een offerte aangevraagd en heeft het ontruimingsbedrijf contact met me opgenomen. Ze hebben de verhuizing volledig op zich genomen en binnen een dag zaten we in het nieuwe kantoor!”
C. van der Velde
klantervaring van van Dam“Na het overlijden van mijn vader zagen we het niet zitten om de woningontruiming zelf te doen. Wij schakelden een woningontruimer in die ons enorm goed heeft geholpen.”

“Ze werkten nauwkeurig, zorgvuldig en lieten het appartement bezemschoon achter. Top service!”
Familie van Dam

Recent aangevraagde offertes

Woningontruiming in Rotterdam
Seniorenverhuizing in Den Haag
Bedrijfsontruiming in Zoetermeer
Boedelontruiming in Leiden
Inboedelopslag in Dordrecht
Huisontruiming in Leidschendam
Woning ontruimen in Schiedam
Schoonmaken na overlijden in Barendrecht
Huis bezemschoon opleveren in Delft
Inboedel opkopen in Spijkenisse

huis ontruimen Schiedam

Ontruimingsbedrijf inschakelen? Vraag gratis een offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van uw huis in Schiedam of voor een seniorenverhuizing? Heeft u een vraag over het verschil tussen een boedelruiming en een huisontruiming? Of bent u benieuwd of uw boedel opgekocht kan worden?

Vul het offerteformulier in en u ontvangt geheel vrijblijvend een offerte op maat van een ontruimingsspecialist. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen. U komt direct in contact door naar 085 500 1394 te bellen.

Gratis offertes vergelijken