Specialist in woningontruiming

Spoedontruiming, bedrijfsontruiming of huisontruiming?

Bel: 085 500 1394

Woningontruiming Dordrecht

Een woningontruiming van een woning in Dordrecht voor een verhuizing, overlijden of faillissement kost vaak veel tijd en is bovendien zwaar werk. Op deze pagina leest u meer over het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, de werkzaamheden van een ontruimer en de gemiddelde prijzen. Wist u dat het ook mogelijk is om uw inboedel op te laten kopen door een ontruimingsbedrijf?

Start nu de gratis offerteaanvraag!

Een ontruimer neemt u namelijk veel werk uit handen. Bovendien verloopt een woningontruiming of bedrijfsontruiming dan een stuk sneller dan wanneer u het zelf doet.

woningontruiming Dordrecht

Wanneer schakelt u een woningontruimer in?

Een woningontruimer wordt vaak ingeschakeld bij een verhuizing of seniorenverhuizing naar een zorginstelling. Maar er zijn nog meer redenen waarom het verstandig is om een ontruimer in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer u een huurder heeft met een fikse huurachterstand, bij een faillissement van een bedrijf of na het overlijden van een dierbare. De ontruimers zorgen voor een snelle en vakkundige ontruiming.

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Ontruimers nemen u veel zorg uit handen.
  • Het ontruimen door een professioneel bedrijf gaat snel en probleemloos.
  • Al het zware werk wordt voor u gedaan.
  • De emotionele betrokkenheid bij een woningontruiming wordt beperkt

 

Woningontruiming van A tot Z!

Er zijn verschillende vormen van een woningontruiming. Een boedelruiming houdt in dat u alleen de boedel uit uw huis laat ontruimen. Wilt u helemaal geen werk van de woningontruiming? Kies er dan voor om de vakmannen ook in te schakelen voor het schoonmaken van de ruimtes en het verrichten van herstelwerk. Bijvoorbeeld het witten van de plafonds, het verwijderen van de vloerbedekking of het dichten van kleine gaten in de uren van het huis.

Huisontruiming van A tot Z!

Een complete huisontruiming bestaat uit ontruimen van het huis, het uitvoeren van kleine reparaties en het schoonmaken van het pand. De ontruimer sorteert de inboedel en zorgt voor het afvoeren van de afval. Uiteraard is het mogelijk om de boedel te laten opkopen, in dat geval hoeft u helemaal niets meer te doen.

Direct weten wat een ontruiming u kost? Start de gratis offerteaanvraag.

woningontruimer Dordrecht

Een woning ontruimen in Dordrecht: hoe werkt dat?

Een woningontruimer komt eerst bij u huis langs. U bespreekt uw wensen en eisen voor de woningontruiming of bedrijfsontruiming en de vakman maakt een inventarisatie van de inboedel. Dan heeft hij een beter beeld van de tijdsplanning en de hoeveelheid werk. Op de afgesproken dag komen de woningontruimers voor de ontruiming.

Allereerst wordt de boedel gesorteerd op spullen, bijvoorbeeld huisraad die u wilt houden, wat weggegooid kan worden en boedel dat naar de kringloop kan. Voor een verhuizing pakken de vakmannen overigens alles netjes in verhuisdozen in en vervoeren ze de dozen. Na de ontruiming verwijderen de vakmannen de vloerbedekking, gordijnen, verlichting en andere loszittende materialen. Vervolgens maken ze alles netjes schoon.

woning ontruimen Dordrecht

Welke ontruimingen zijn er?

Een ontruimingsbedrijf onderscheidt een aantal soorten ontruimingen. Bij spoed spreken we vaak over een spoedopruiming. Anders vormen van ontruimen zijn een bedrijfsontruiming en een huisontruiming. Gaat het om het opruimen van een inboedel? Dan spreken de ontruimers vaak van een boedelontruiming. Hieronder lichten we de verschillende vormen verder toe.

Besteed de ontruiming uit zodat u hier zelf niet over na hoeft te denken. Vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Spoedontruiming? Neem direct contact op!

Heeft u met spoed een ontruimer uit de omgeving van Dordrecht nodig voor een ontruiming? Bijvoorbeeld in het geval van het overlijden van een familielid in een zorginstelling of bij een uithuiszetting van een huurder met huurachterstand? Bel dan naar 085 500 1394! U komt direct in contact met een medewerker van een ervaren bedrijf voor een spoedontruiming.

Geen tijd om zelf aanwezig te zijn bij de huisontruiming? Dat is vaak geen probleem! De ontruimers hebben hier veel ervaring mee en zorgen dat de gehele ontruiming snel geregeld is.

bedrijfsontruiming Dordrecht

Bedrijfsontruiming Dordrecht

Naast een huisontruiming is het ook mogelijk om een specialist in te zetten voor een bedrijfsontruiming. Denk hierbij aan het ontruimen van een kantoor, bedrijfspand, magazijn of schoolpand. Een bedrijfsontruiming is vaak complexer dan een woningontruiming. Er is namelijk meer meubilair en andere boedel en soms moeten er scheidingswanden verwijderd worden. De specialisten ontruimen de gehele boedel, zorgen voor een professionele reiniging en voeren herstelwerkzaamheden uit.

Net als bij een woningontruiming is het mogelijk om, een gedeelte, van het meubilair op te laten kopen. De waarde van het meubilair wordt dan in mindering gebracht op de kosten.

Huisontruiming in Dordrecht

Gaat u verhuizen? Of heeft u een ontruimer nodig voor het ontruimen van een huurhuis van één van uw huurders? Schakel dan een ontruimer in voor de huisontruiming! Het ontruimen gaat zo een stuk sneller en de specialisten hebben veel ervaring in het bezemschoon opleveren van woningen. Bij een verhuizing blijft er vaak veel huisraad over. De ontruimers zorgen voor de afvoer van alle boedel, eventueel kunt u het laten opkopen.

Bedrijfsontruiming of huis ontruimen in Dordrecht?

Schakel voor een vlotte ontruiming een professioneel ontruimingsbedrijf in!

Bel: 085 500 1394

Boedelruiming Dordrecht

Zijn er geen schoonmaak- of herstelwerkzaamheden nodig? Of wilt u besparen? Kies dan voor een boedelruiming. Een boedelruiming houdt in dat de ontruimer alleen de inboedel ontruimt. Tijdens de boedelruiming worden er dus geen reparaties uitgevoerd en moet u zelf het pand na het ontruimen schoon maken. Omdat het minder werk is en vaak sneller gaat, is een boedelruiming één van de goedkoopte opties.

Inboedel ontruimen

Inboedel laten ontruimen? De specialisten hebben veel vakkennis en ervaring hiermee. Hierdoor verloopt de ontruiming snel en probleemloos. Bovendien geven ze u deskundig advies over de opties. De specialisten sorteren alles en voeren de beschadigde of onbruikbare spullen direct af. Laat uw boedel opkopen door een ontruimer of breng het bijvoorbeeld naar de kringloop na de ontruiming. Gaat u verhuizen? Tijdens de boedelruiming pakken de vakmannen de huisraad in en zorgen ze voor een vakkundig vervoer.

Inboedelopslag

Na een seniorenverhuizing of wanneer een bedrijf failliet is gegaan, blijft er vaak een hoop inboedel over. Bij een boedelruiming is het in sommige gevallen nog niet duidelijk wat er met het meubilair moet gebeuren. Vaak biedt het bedrijf een inboedelopslag aan. Hier kunt u de meubelstukken tijdelijk opslaan, totdat u er klaar voor bent om het te verkopen, weg te gooien of te verhuizen.

Voor de inboedelopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Weet u nog niet wat er met de meubelstukken moet gebeuren? Dan is het tevens mogelijk om dit te laten opkopen door het ontruimingsbedrijf uit Dordrecht. Dit kan u een hoop extra kosten schelen, omdat de waarde van de opgekochte spullen in mindering wordt gebracht op de totaalprijs van de ontruiming. Bel naar 085 500 1394 of vraag gratis een offerte aan.

boedelruiming Dordrecht

Inboedel opkopen

Het komt vaak voor dat er meubilair of andere inboedel achter blijft na een woningontruiming of boedelruiming. Bijvoorbeeld meubilair na een verhuizing of boedel dat u niet meer nodig heeft. Dan is het mogelijk om de inboedel op te laten kopen door een ontruimingsbedrijf. Dit scheelt u tijd en kosten, want u hoeft niet te betalen voor een tijdelijke opslag of voor het afvoeren van de spullen.

De vakmannen nemen alles over tegen de beste prijs. Ze komen van tevoren langs voor een inventarisatie en taxatie. U weet dus vooraf wat de spullen u gaan opleveren.

Wat kost een woningontruiming?

Wat een woningontruiming of bedrijfsontruiming gaat kosten is afhankelijk van veel factoren. De totaalprijs is daarom vooraf lastig te noemen. Elke woningontruiming is namelijk anders, daarom verschillen de tarieven ook per ontruiming. Om u toch een idee te geven wat de kosten ongeveer zijn, hebben we de gemiddelde kosten van de meest voorkomende ontruimingen hieronder in een overzicht geplaatst.

De grootste factoren die van invloed zijn op de kosten van een woningontruiming, zijn de kosten voor het afvoeren van afval, de arbeidskosten en de woninggrootte. Laat u meubilair opkopen na een huisontruiming? Dan worden de opbrengsten van de kosten afgehaald.

Voor het ontruimen is soms een verhuislift nodig. Bijvoorbeeld wanneer u in een appartement woont en er geen lift aanwezig is. In dit geval moet u rekening houden met hogere kosten. Ook schoonmaakwerkzaamheden of reparaties verhogen de totaalprijs. Het uitvoeren van een boedelruiming is één van de goedkoopste opties, omdat dit minder tijd kost.

Kosten woning ontruimen

Soort woningGemiddelde woningontruiming kosten*
Seniorenwoning€150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers€150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning€600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.000,-

* dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw.

Wilt u weten wat de exact kosten voor uw woningontruiming worden? Neem dan contact op en bel naar 085 500 1394 of vraag een gratis offerte aan!

Herstelwerk en schoonmaak in woning

Een complete huisontruiming houdt niet alleen dat de huisraad wordt ontruimd, vaak voeren de vakmannen ook herstelwerk en schoonmaakwerkzaamheden uit. Bij herstelwerken horen bijvoorbeeld het witten van de muren en plafonds, het dichtmaken van gaten in de muur en het repareren van kleine beschadigingen.

Wilt u helemaal geen werk meer hebben aan de oplevering van uw woning of bedrijfspand in Dordrecht? Laat het pand dan helemaal schoonmaken. Herstel- en schoonmaakwerkzaamheden vergroten de kans op een geslaagde verkoop, wanneer u het pand nog moet verkopen.

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs.

Seniorenverhuizing

Bij een reguliere verhuizing gaat de complete huisraad mee naar de nieuwe woning. In het geval van een seniorenverhuizing verloopt dit meestal anders. Bij een seniorenverhuizing gaat de bewoner vaak een stuk kleiner wonen, bijvoorbeeld naar een appartement of zorginstelling.

Daarom verloopt een seniorenverhuizing anders, want niet al het meubilair kan mee. Een verhuizing is een stressvolle periode. Door de huisontruiming over te laten aan vakmannen verloopt de ontruiming professioneel en vakkundig.

Na het ontruimen is het een optie om de vakmannen de woning schoon te laten maken en kleine reparatie uit te laten voeren.

seniorenverhuizing Dordrecht

Woning ontruimen na overlijden Dordrecht

Na het overlijden van een familielid of dierbare komt er een hoop op u af. U moet bijvoorbeeld veel regelen voor de crematie of begrafenis. Daarnaast is het vaak een emotionele periode. De woning ontruimen na overlijden is dan waarschijnlijk het laatste waar u aan denkt. Toch moet een woningontruiming vaak snel gebeuren, vooral in het geval van een huurcontract of kamer in een zorginstelling.

De specialisten nemen tijdens een huisontruiming deze zorg uit handen voor u. Ze selecteren en sorteren de spullen en voeren onbruikbare huisraad direct af. Wilt u spullen bewaren vanwege herinneringen of emotionele waarde? Dan geeft u dit van tevoren aan. Huisraad dat overblijft na een huisontruiming brengen de vakmannen naar de kringloop of kopen ze op. Weet u nog niet wat u met de boedel wilt doen? Kies dan bijvoorbeeld voor een inboedelopslag na een huisontruiming.

Boedelruiming na het overlijden van een dierbare?

Een emotionele klus die u het beste overlaat aan erkende woningontruimers!

Gratis offerte ontvangen

Het duurt slechts 1 minuut!

schoonmaak na overlijden in Dordrecht

Schoonmaak na overlijden

U zit waarschijnlijk niet te wachten op het schoonmaken van een kamer in een zorginstelling of de woning van een dierbare na een sterfgeval. Schakel daarom een specialist in voor het schoonmaken. Bovendien wordt u dan niet geconfronteerd met geuren, beelden en spullen van uw dierbare.

Een woningontruimer maakt alle ruimtes professioneel schoon. Zijn er herstelwerkzaamheden nodig? Ook dat is geen probleem!

Bezemschoon opleveren

Bezemschoon opleveren is een term die u vaak tegenkomt bij een woningontruiming of een bedrijfsontruiming. Bezemschoon opleveren betekent niet alleen dat u uw huis of bedrijfspand schoon moet maken, maar ook dat u het pand ontruimd van alle loszittende materialen. Soms moet u ook de wanden laten witten of vloeren en verlichting weghalen.

Welke voorwaarden worden er gesteld aan een bezemschone oplevering?

De voorwaarden staan vaak in uw huur- of koopcontract. Soms is het voldoende om alleen een ontruiming uit te laten voeren, maar vaak moet u ook reinigings- en herstelwerk laten uitvoeren. Denk aan het repareren van kleine beschadigingen en weghalen van vloerbedekking, gordijnen en dergelijke.

Hulp bij woning ontruimen in Dordrecht

Het opruimen van een woning kost waarschijnlijk meer tijd dan u denkt. Bovendien is het zwaar werk. Hulp is bij een woningopruiming dan vaak zeer gewenst. De vakman helpt u bij het selecteren en sorteren van de huisraad. U maakt onderscheid in de boedel die u wilt houden en wat weg mag. De spullen die u niet meer wilt, worden naar de kringloop gebracht, opgekocht door de woningontruimer of naar de stort gebracht voor een juiste afvalverwerking.

kosten ontruimingsbedrijf Dordrecht

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Voor het opleveren van uw woning is het in een aantal gevallen ook nodig dat u de tuin moet laten bijwerken. De ontruimspecialisten uit de omgeving van Dordrecht hebben veel ervaring met allerlei tuinwerkzaamheden bij ontruimingen.

Denk aan het wieden van onkruid, het snoeien van overwoekerende planten en heggen en het weghalen van dode planten. Bij een complete woningontruiming is tuinonderhoud één van de onderdelen. De expert halen dan bijvoorbeeld ook oude schuurtjes weg en zorgen ervoor dat de tuin verzorgd is.

Overige diensten van een ontruimingsbedrijf

Een woningontruimer doet naast ontruimingen ook andere diensten. Zij helpen met schoonmaken van de woning of opkopen van de inboedel. Bovendien ruimen zij een wietplantage op, verwijderen ze uw vloer of doen ze archiefvernietiging. Op zoek naar een erkende woningontruimer? Let dan goed op het keurmerk Erkende Ontruimers of start direct de gratis offerteaanvraag.

Zolder opruimen

Eén van de ruimtes waarbij klanten vaak ondersteuning met opruimen nodig hebben, is de zolder. Veel mensen de zolder als opslagruimte of rommelhok, en willen deze transformeren tot extra. Hiervoor zult u de zolder echter goed moeten opruimen. Met de ondersteuning van een ontruimingsbedrijf uit Dordrecht is uw zolder snel weer klaar voor gebruik.

Garage/berging leeghalen

Ongemerkt heeft u waarschijnlijk veel huisraad en boedel in uw schuur of in de berging liggen. Veel boedel heeft u waarschijnlijk niet meer nodig of gebruikt u niet. Laat de ruimtes leeghalen en u krijgt meer inzicht en kunt de ruimtes efficiënt gebruiken. Bovendien bent u na het leeghalen eindelijk af van al die onbruikbare spullen. Hoe lang het ontruimen van de garage of de berging duurt, is afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid spullen.

Tip: een opgeruimde berging zorgt ervoor dat u weer ontspannen kunt wonen, zonder u druk te maken over de rommel.

Schuuropruiming

Heeft u een mooie grote schuur bij uw huis, maar staat deze helemaal vol met spullen? Dat is natuurlijk zonde! Misschien komt u niet toe aan het leeghalen, of zakt de moed u al in de schoenen wanneer alle rotzooi in de schuur ziet staan. Door hulp in te schakelen voor de boedelruiming, gaat de ontruiming en stuk sneller. U hoeft bovendien het zware werk niet meer te doen. Na de ontruiming kunt u de schuur weer gebruiken!

Wietplantage ontruimen

Het gebeurt helaas vaker dan u verwacht: huurders die een wietplantage onderhouden. Naast dat het illegaal is, zijn wietplantages ook erg gevaarlijk. Als verhuurder bent u verantwoordelijk voor het leeghalen van een wietplantage wanneer de huurders niet meer te traceren zijn.

De ontruiming van een plantage dient met veel nauwkeurigheid en zorg gedaan te worden. De vakmannen ontmantelen de onveilige bedrading en installaties. Ook brengen ze de elektrische installatie weer terug in oude staat. Ze demonteren de lampen, afzuiging en halen alle andere rotzooi weg. De ruimte wordt na het leeghalen weer teruggebracht in de oorspronkelijke staat en eventuele schade wordt vakkundig hersteld na de ontruiming.

Op zoek naar een woningontruimer in Dordrecht?

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan!

Gratis offerte aanvragen

Zonder enige verplichting!

Vloer verwijderen

In een aantal gevallen moet u de vloeren verwijderen. Bijvoorbeeld omdat de nieuwe huurders of kopers de vloeren niet overnemen of omdat dit één van de voorwaarden is voor een bezemschone oplevering. Het weghalen van vloerbedekking kost veel tijd en is zwaar werk.

Hoe wordt een vloer verwijderd?

De methode voor het verwijderen van vloerbedekking is afhankelijk van het type vloerbedekking. Vastgelijmd tapijt is lastiger te verwijderen dan laminaat. Het verwijderen van verlijmd tapijt gaat sneller door het in lange stroken te snijden. Soms is hier een machine of een afbijtmiddel voor nodig. Desgewenst maken de experts de ondervloer helemaal egaal.

Archiefvernietiging

Wilt u uw archief laten vernietigen? Dan wilt u er zeker van zijn dat alle papieren onleesbaar en onbruikbaar zijn na de vernietiging. De specialisten uit de omgeving van Dordrecht hebben hier veel ervaring mee. Daarnaast werken ze zeer discreet en zijn ze betrouwbaar. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het archief in afgesloten containers te vervoeren. Deze containers worden dan opgehaald door de specialisten voor de archiefvernietiging.

Klantervaringen

klantervaring de Bruijn“De garage en schuur waren een enorme rotzooi. Ik zag het niet zitten om dit zelf op te ruimen, daarom heb ik een offerte aangevraagd. Binnen de kortste keren had ik contact met iemand uit mijn eigen regio. De woningontruimer heeft me geholpen met de opruiming. Nu zijn de garage en schuur weer overzichtelijk!”
M. de Bruijn
klantervaring Evers“Mijn moeder is slecht ter been en moest overgeplaatst worden naar een verzorgingstehuis. Ik heb de seniorenverhuizing direct uitbesteed aan een professionele ontruimer. Zij hebben niet alleen alle spullen ingepakt en verhuisd, maar ook de volledige woning schoongemaakt. Ik ben super tevreden!”
S. Evers

Recent aangevraagde offertes

Woningontruiming in Rotterdam
Seniorenverhuizing in Den Haag
Bedrijfsontruiming in Zoetermeer
Boedelontruiming in Leiden
Inboedelopslag in Dordrecht
Huisontruiming in Leidschendam
Woning ontruimen in Schiedam
Schoonmaken na overlijden in Barendrecht
Huis bezemschoon opleveren in Delft
Inboedel opkopen in Spijkenisse

huis ontruimen Dordrecht

Ontruimingsbedrijf inschakelen? Vraag een gratis offerte aan!

Bent u toe aan een professionele woningontruiming en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wilt u slechts enkele kamers in uw woning gaan ontruimen maar weet u niet waar u moet beginnen? Is uw bedrijf failliet of wilt u na een brand een bedrijfsontruiming laten uitvoeren?

Twijfel niet en neem contact op.

De specialisten brengen elk pand weer terug naar de originele staat. Elke woningontruiming is uniek. Als u wilt weten wat u gaat betalen, raden wij u aan om een gratis offerte aan te vragen. Heeft u spoed? Bel dan 085 500 1394 voor direct contact.

Gratis offertes vergelijken