Specialist in woningontruiming

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Heerlen

Bent u op zoek naar een specialist uit Heerlen die u kan helpen bij het ontruimen van een woning of bedrijfspand? Onze woningontruiming professionals zijn u hierbij met alle plezier van dienst. Naast een ontruiming zijn er ook nog diverse andere werkzaamheden die wij voor u kunnen afhandelen zoals een seniorenverhuizing, het opkopen van de inboedel, een boedelruiming en het leeghalen en schoonmaken van een wietplantage. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bedrijfsontruiming of huisontruiming? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de offertepagina en vraag hier een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Navigeer naar:

Woningontruiming van A tot Z!

Na een verhuizing of overlijden van een dierbare zal er een woningontruiming plaats moeten vinden. Een ontruiming heeft heel wat voeten in de aarde. Zeker na het overlijden van een dierbare is de woningontruiming een emotioneel proces, waar u wellicht nog niet aan toe bent. In dit geval is het inschakelen van een ontruimingsdienst uit Heerlen een uitkomst. De vakmannen zullen de complete inboedel inpakken en weghalen. Alle spullen waarvan zij vermoeden dat het van (emotionele) waarde is wordt bewaard, zodat u er zeker van bent dat er niets waardevols verdwijnt. In de meeste gevallen zult u het huis bezemschoon moeten opleveren. Ook dit kunnen de vakmannen voor u uitvoeren, zodat de ontruiming u geen enkele moeite kost. Bent u nieuwsgierig naar de vele voordelen van een professionele woningontruiming?
woningontruiming Heerlen
  • Het huis in Heerlen is in korte tijd volledig ontruimd
  • De emotionele betrokkenheid bij de woningontruiming blijft beperkt
  • Wij zorgen voor een milieubewuste afvalverwerking
  • Het huis wordt door de vakmannen, indien gewenst, bezemschoon opgeleverd. Direct klaar voor de oplevering
  • Wanneer wij uw inboedel opkopen wordt de waarde hiervan in mindering gebracht op de woningontruiming

Werkwijze

Laat u een professionele woningontruiming uitvoeren? Dan heeft u één vast aanspreekpunt. Vooraf bespreken wij al uw wensen en voorwaarden met betrekking tot de boedelruiming. Is de boedelruiming voldoende, of zullen er ook reparatiewerkzaamheden plaats moeten vinden?

Op de afgesproken dag komen de vakmannen ’s ochtends langs om aan de slag te gaan. Tijdens de ontruiming van een pand gaan de ontruimers altijd erg nauwkeurig te werk. Dit betekent dat alle waardevolle spullen die gevonden worden, weer aan u overgedragen worden. Tijdens de woningontruiming worden alle onbruikbare spullen gerecycled. Al het waardevolle meubilair brengen wij voor u naar een tijdelijke opslag of kopen wij van u op. In het laatste geval wordt de waarde van de inboedel in mindering gebracht op de kosten. In enkele gevallen gebeurt het zelfs dat er op deze manier geen kosten voor u overblijven! Wanneer het huis in Heerlen volledig leeg is worden ook de vloeren verwijderd en zullen de vakmannen indien nodig herstelwerkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het afbreken van oude tuinhuisjes, of het schilderen van muren. Zo kunt u het huis zonder moeite direct bezemschoon opleveren. Hebt u speciale wensen voor de ontruiming? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Vraag kosteloos een offerte op maat aan.
woning ontruimen

Spoedontruiming? Bel 085 500 9891

In vele gevallen is er voldoende tijd voor een ontruiming. Veel klanten kiezen er daarom voor om de ontruiming zelf te regelen en te verspreiden over meerdere dagen of zelfs weken. Helaas is hier niet altijd voldoende tijd voor. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de huur van het huis in Heerlen al is opgezegd. Ook wanneer het gaat om een ontruiming in een verzorgingstehuis of instelling is er vaak sprake van een spoedontruiming. In de praktijk hebben klanten minder dan 7 dagen de tijd om de kamer te ontruimen. In het geval van een spoedontruiming kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen uw woonruimte binnen 24 uur volledig ontruimen, zodat u voldoende tijd heeft om u te richten op de verhuizing of begrafenis. Heeft u te maken met een spoedontruiming? Twijfel dan niet om te bellen naar 085 500 9891 voor direct contact met een bedrijf uit uw regio.

Seniorenverhuizing

seniorenverhuizing Heerlen
Hoewel onze professionals meestal worden ingezet bij het ontruimen van woningen of een bedrijfsontruiming, zijn zij tevens gespecialiseerd in het verhuizen van senioren. Bij een seniorenverhuizing wordt eerst de inboedel ingepakt en in het nieuwe huis in Heerlen gezet. Vervolgens zullen wij de rest van de oude woning ontruimen, zodat deze weer verhuurd kan worden. Een dergelijke ontruiming gecombineerd met de seniorenverhuizing spreiden wij uit over twee dagen, om zo stress bij de senior te voorkomen en de seniorenverhuizing en boedelruiming soepel te laten verlopen.

Bedrijfsontruiming

bedrijfsontruiming Heerlen
Niet elk woningontruiming bedrijf in Heerlen heeft tevens ervaring met de ontruiming van bedrijfspanden. Bij een bedrijfsontruiming hebt u bijvoorbeeld te maken met extra afvalstoffen door vloerbedekking, scheidingswanden en meer. Wij zullen deze materialen voor u volgens een duurzame methode afvoeren en verwerken. Ook bij brandschade of bij een herinrichting kunnen onze bedrijfsontruiming experts u van dienst zijn. Wij helpen u onder andere bij de ontruiming van het pand, het verhuizen van de te behouden inboedel en het verrichten van kleine reparaties.

Boedelruiming

Naast de termen woningontruiming, huisontruiming en bedrijfsontruiming wordt ook regelmatig het begrip boedelruiming gebruikt. Hoewel het proces van een boedelruiming vergelijkbaar is met die van een woningontruiming, bestaat er wel een verschil. Bij een boedelruiming zullen wij namelijk enkel de inboedel ontruimen, en worden er geen schoonmaak- of herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dit zult u apart moeten aanvragen bij onze professionals uit Heerlen. Een boedelruiming kent over het algemeen zeer aantrekkelijke tarieven. Veel van onze klanten zijn hier dan ook zeer enthousiast over.

Inboedelopslag

Gaat uw bedrijf verhuizen en wilt u uw meubels tijdelijk opslaan? Als u uw bedrijfsontruiming of seniorenverhuizing in Heerlen over laat aan een ervaren woningontruimer dan heeft u ook de mogelijkheid uw eigendommen tijdelijk op te slaan. In het geval van een faillissement zal u uw kantoorpand volledig moeten ontruimen. Wilt u uw meubilair niet opslaan? Dan is de woningontruimer mogelijk geïnteresseerd in het opkopen van uw meubelen. De waarde hiervan wordt afgetrokken van de kosten voor de bedrijfsontruiming. Bel ons op 085 500 9891 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

boedelruiming

Inboedel opkopen

Een woningontruiming of bedrijfsontruiming in Heerlen kan gecombineerd worden met het opkopen van de inboedel. In dit geval zullen wij de inboedel opkopen tegen een eerlijke prijs, en daarna zorgen voor de ontruiming van de woning. Dit betekent dat u na de woningontruiming het huis zonder problemen op kan leveren bij de verhuurder of makelaar. Hebt u vragen over de prijzen voor het opkopen van de inboedel? Of bent u benieuwd of uw huisraad in aanmerking komt om opgekocht te worden en welke eisen wij daar aan stellen? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Een standaard huisontruiming bestaat uit het ontruimen van alle meubels en losse stukken, zodat het pand in Heerlen volledig leeg is. Een woningontruiming kan echter worden gekoppeld aan het schoonmaken en herstellen van het huis. Dit betekent dat wij de woning niet alleen leeghalen, maar ook nicotinevlekken weghalen, kozijnen en deuren repareren en allerlei andere herstelwerkzaamheden. Het schoonmaken van het huis bij een huisontruiming vraagt een extra investering, het bedrag is afhankelijk van de ernst van de reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een woningontruiming?

Wij regelen uw boedelruiming snel en vakkundig, bel naar 085 500 9891 voor meer informatie.

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Hulp bij woning opruimen

Bij een woningontruiming in Heerlen kan een woningontruimer u helpen met het leeghalen van uw woning. Dit komt van pas na een overlijden, bij een seniorenverhuizing of zelfs bedrijfsontruiming, maar ook als er geen verhuizing in het verschiet ligt is het inschakelen van een woningontruimer soms de uitkomst. Heeft u een garage, zolder of andere kamer met veel spullen? Als u het overzicht kwijt bent kunnen zij u helpen met het sorteren en wegdoen van spullen. Indien mogelijk dan zullen de experts bepaalde items opkopen, zodat u er nog iets aan overhoudt.

Zolder opruimen

De zolder dient in vele gevallen als opslagruimte. Zonde, want een zolder kan makkelijk gebruikt worden als extra slaapkamer, mits deze goed opgeruimd is. Vaak bouwen de spullen op zolder zich na verloop van tijd zodanig op, dat u waarschijnlijk niet meer weet waar u moet beginnen met opruimen. Ook hiervoor kunt u een ontruimingsdienst inschakelen. De vakmannen zijn ruim ervaren in het ruimen van inboedel, en weten als geen ander welke spullen van waarde zijn en welke u kunt weggooien. Dankzij de inzet van een ontruimingsdienst uit Heerlen profiteert u snel weer van de extra leefruimte op zolder.

Garage/berging

Net als de zolder, is ook de garage of berging een plaats waar veel spullen worden opgeborgen. Het komt vaak voor dat deze ruimte benauwend overkomt en dat klanten overdonderd zijn wanneer zij de garage willen opruimen. Een opgeruimde berging zorgt ervoor dat u weer ontspannen kunt wonen, zonder u druk te maken over de rommel. De ontruimingsdienst uit Heerlen zal u bij het opruimproces ondersteunen, zodat u hier niet alleen in staat.
wat kosten een woningontruiming

Kosten

De meest gestelde vraag door klanten uit Heerlen is: wat kost een woningontruiming precies? Het antwoord op deze vraag verschilt per situatie. De kosten worden namelijk door vele verschillende factoren beïnvloed. Wilt u de vloerbedekking bijvoorbeeld laten verwijderen? En zo ja: is deze vastgelijmd of ligt het los? Wilt u ook herstelwerkzaamheden laten uitvoeren of is het ontruimen alleen voldoende? En ook: wat is de waarde van de inboedel die wij eventueel kunnen inkopen? Alle waardevolle inboedel die wij van u opkopen wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag, zodat de kosten van de complete ontruiming u wellicht enorm meevallen. Als u wilt weten wat de ontruiming kost, dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar 085 500 9891 voor direct contact.

Woning ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een familielid kan het ontruimen van het woonverblijf in Heerlen erg emotioneel zijn. De huisontruiming moet veelal snel gebeuren, terwijl uw hoofd hier nog lang niet naar staat. Het inschakelen van onze woningontruiming diensten kan dan uitkomst bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat iets van emotionele waarde verdwijnt. Als men tijdens een woningontruiming iets van emotionele waarde vind, bespreken wij met u of het weg kan of dat het bewaard moet blijven.

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van uw familielid moet u niet alleen de woning in Heerlen ontruimen, deze zal u ook grondig moeten schoonmaken. Indien gewenst kunt u hiervoor onze schoonmaak service inschakelen. De woningontruiming gaat verder dan alleen het leeghalen en opruimen van de woonruimte. Een schoonmaker zal ervoor zorgen dat er grote schoonmaak plaatsvindt zodat alles op tijd klaar is voor de verkoop of oplevering. Zo heeft u alle tijd voor de verwerking en hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over het schoonmaken van de woning in Heerlen.

Bezemschoon opleveren

Wanneer u de huur van uw huis in Heerlen heeft opgezegd of als u uw woning heeft verkocht, dan zult u deze in de meeste gevallen bezemschoon op moeten leveren. Als u een ontruimingsdienst uit Heerlen inschakelt, dan zullen zij uw woning bezemschoon achterlaten. Dit houdt in dat de woning weer naar de originele staat teruggebracht wordt. Na het ontruimen van de inboedel verwijderen de vakmannen uw verlichting, gordijnen en vloerbedekking of laminaat. Bovendien vinden er lichte herstelwerkzaamheden plaats. Kleine gaatjes die in de muren ontstaan zijn worden weer opgevuld en donker gekleurde muren worden weer wit geschilderd. Zo hoeft u geen moeite te doen en kunt u de woning direct bezemschoon opleveren aan de nieuwe bewoner.

huis ontruimen na overlijden
Gratis offerte

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Als een huis na het overlijden van de bewoner in de verkoop gaat, dan heeft u er belang bij dat behalve het huis, ook de tuin in goede staat is. In het geval van een seniorenverhuizing is het ook belangrijk dat de tuin netjes achtergelaten wordt. Naast de woningontruiming is het tuinonderhoud ook een dienst van ons. Dit houdt in dat na het opruimen en de huisontruiming ook de tuin onder handen wordt genomen. Denk hierbij aan het verwijderen van onkruid, maar ook het afbreken van tuinhuisjes of overkappingen.

Snoeiwerkzaamheden tuin

Bij seniorenverhuizingen merken wij vaak dat er in de tuin sprake is van achterstallig onderhoud. Dat is niet gek, want het snoeien van bomen en planten is een zware klus die door senioren niet altijd meer uitgevoerd kunnen worden. Voor de oplevering van de woning is het daarom mogelijk om de vakmannen tevens in te zetten voor snoeiwerkzaamheden in de tuin. Zo is ook de tuin weer netjes voor de oplevering.
huis ontruimen

Vloer verwijderen

Het opleveren van een woning vereist meestal dat alle vloerbedekking verwijderd wordt. Onze woningontruiming specialisten uit Heerlen hebben daarom een speciale tapijtstripmachine tot hun beschikking, waarmee zij zelfs hardnekkig vastgelijmde vloerbedekking kunnen verwijderen. Wilt u dat bij de woningontruiming het tapijt gestript wordt? Geef dit dan aan op het contactformulier. Wij maken vervolgens gratis en geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw woningontruiming.

Wietplantage ontruimen

Het gebeurt helaas steeds vaker. De woning die u hebt verhuurd is gebruikt als wietplantage en nu zit u opgescheept met de troep. Het opruimen van de wietplantage is niet een eenvoudige klus. Vaak is elektra door een amateur aangesloten en zijn er chemische stoffen aanwezig. Hierdoor ontstaan er levensgevaarlijke situaties. Laat het opruimen van de wietplantage over aan een ervaren woningontruimer. Eventuele beschadigingen worden hersteld en het huis wordt in dezelfde staat teruggebracht.

085 500 9891
Gratis offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het ontruimen van een woning? Of hebt u een vraag over de opties voor een seniorenverhuizing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie of sturen u desgewenst een geheel vrijblijvende offerte op maat toe voor de huisontruiming of seniorenverhuizing. Vul het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in of bel naar 085 500 9891 voor direct contact. Wij garanderen een snelle en vakkundige hulp door onze ontruiming specialisten uit Heerlen tegen aantrekkelijke prijzen!