Ontruimingsbedrijf uit Heerlen nodig?

Voor woningontruiming, spoedontruiming en bedrijfsontruiming!

Bel: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

Woningontruiming Heerlen

Een woning ontruimen na overlijden, verhuizen of een bedrijfsontruiming na een faillissement is zwaar werk dat bovendien veel tijd kost. Met een professioneel en betrouwbaar ontruimingsbedrijf hoeft u zich niet bezig te houden met het leegmaken van uw huis. Bovendien verloopt de ontruiming van uw woning of bedrijfspand een stuk sneller dat wanneer u het zelf doet.

Op deze pagina leest u alles over het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, de werkzaamheden en de prijzen. Specialist gezocht voor woningontruiming in Heerlen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel een offerte van een woningontruimer bij u uit de buurt. Deze offerteservice is geheel gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast! Bent u met spoed op zoek naar een ontruimer? Bel dan naar 085 500 9891!

Waarom gebruik maken van onze service?

Heeft u geen tijd om het ontruimen van uw huis zelf te doen? Of moet deze vervelende en zware klus gebeuren in een periode waarin u veel aan uw hoofd heeft? Met een ontruimingsbedrijf gaat de ontruiming snel en zonder zorgen.

Via onze offerteservice vindt u altijd een ervaren specialist voor het ontruimen van uw woning in Heerlen.

Wat zijn de voordelen van onze service?

 • U vindt altijd een professioneel en betrouwbaar ontruimingsbedrijf uit de buurt.
 • Laat u verrassen door de scherpe prijzen.
 • Ook een spoedontruiming binnen één dag is mogelijk.
 • Altijd een snelle ontruiming op een zorgvuldige en respectvolle manier.
 • De offerteservice is geheel gratis en zonder verplichtingen.

Spoedontruiming? Direct contact!

Ontruimingsbedrijf gezocht voor een spoedontruiming? Bel direct naar 085 500 9891! Zelfs een spoedontruiming binnen 24 uur is mogelijk.

In geval van overlijden van een familielid in een zorginstelling is vaak een spoedontruiming nodig. De zorgkamer moet vaak binnen enkele dagen leeggehaald worden. Dit is een vervelende klus, waar u eigenlijk geen tijd voor heeft in de drukke dagen voor de uitvaart.

Ook wanneer u als verhuurder te maken heeft met een uithuiszetting van een huurder met huurachterstand heeft u snel een ervaren ontruimer nodig. Bent u zelf niet aanwezig bij de huisontruiming? Dat is geen probleem. De ontruimers hebben veel ervaring met deze situaties en zorgen voor een snelle ontruiming.

Praktische informatie over het ontruimen van een zorgkamer met spoed.

woningontruiming Heerlen

Wanneer een woningontruiming laten doen?

  Woningontruimers worden door particulieren vaak ingeschakeld bij een verhuizing, na overlijden of bij een seniorenverhuizing. Maar er zijn meer redenen waarom het verstandig is om een vakman in te schakelen.

 • Woningontruiming na overlijden: in een emotionele tijd waarin u veel moet regelen hoeft u zich niet met deze zware klus bezig te houden.
 • Bedrijfsontruiming: het ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat uw oude bedrijfspand snel klaar voor oplevering is.
 • Woningontruiming voor senioren: na het verhuizen naar een seniorenwoning maken de experts uw oude woning leeg.
 • Ontruiming van een wietplantage: deze gevaarlijke klus vraagt om een professionele aanpak. De specialisten ontruimen, maken schoon en ontgeuren.
 • Bij een huurachterstand: wanneer een huurder een flinke huurachterstand heeft schakelt u als verhuurder een ontruimingsspecialist in.
 • Bel naar 085 500 9891 en kom in contact met een ontruimingsbedrijf uit de regio!

Voordelen inschakelen van woningontruimer

Het ontruimen van een woning of een bedrijfspand is vaak een zware klus die ook nog eens veel tijd kost. Daarom schakelen mensen vaak een ontruimingsbedrijf in. Maar er zijn meer redenen.

Waarom een ontruimingsbedrijf uit Heerlen inschakelen?

 • Een ontruimingsbedrijf neemt u veel zorg uit handen.
 • Ontruimers werken altijd zorgvuldig en respectvol.
 • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.
 • De emotionele betrokkenheid wordt beperkt.
 • Het leegruimen van het huis gaat snel en probleemloos.
 • De woning wordt bezemschoon opgeleverd.

Woning ontruimen Heerlen: wat is de werkwijze?

Het ontruimen van een woning in Heerlen verloopt in principe volgens vier stappen.

Vier stappen van een ontruiming:

 1. Inventarisatie van de inboedel: de specialist komt op locatie langs om de grootte van de woning en de inboedel in te schatten. U geeft in dit gesprek aan wat u wilt dat er met de spullen gebeurt: opslaan, doneren, verkopen of weggooien. Na het gesprek ontvangt u een offerte. Gaat u akkoord? Dan gaan de ontruimers aan de slag.
 2. Woning ontruimen: de ontruimers sorteren alle spullen en zorgen ervoor dat ze op de juiste plek terechtkomen. Als ze belangrijke papieren of foto’s tegenkomen, zorgen ze ervoor dat u deze krijgt.
 3. Herstelwerkzaamheden: voordat u de sleutels van de woning kan inleveren, moeten vaak herstelwerkzaamheden gedaan worden. Indien gewenst verwijderen de specialisten gordijnrails en vloerbedekking en dichten zij gaten.
 4. Oplevering: het ontruimingsbedrijf maakt de woning bezemschoon of voert eventueel extra schoonmaakwerkzaamheden uit. Desgewenst doen de specialisten ook de eindinspectie en het inleveren van de sleutels van uw huurwoning voor u.

Professioneel, efficiënt en respectvol

Wilt u uw woningontruiming na overlijden in Heerlen liever niet zelf doen, maar ziet u er tegenop om vreemden deze klus te laten doen? Die zorgen zijn niet nodig. Woningontruimers werken altijd zorgvuldig en respectvol. Vinden ze foto’s, belangrijke papieren of waardevolle spullen? Dan zorgen ze ervoor dat u die krijgt.

U kunt zich in deze moeilijke tijd bezighouden met het afscheid van de overledenen en hoeft zich geen zorgen te maken over het leeghalen van de woning.

Woningontruimer uit Heerlen gezocht?

Vind een betaalbaar ontruimingsbedrijf!

Direct contact: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

woning ontruimen Heerlen

Wat kost een woningontruiming?

  Een woning ontruimen in Heerlen kost voor een seniorenwoning kost ongeveer €150,- tot €350,-. Is uw woning groter, dan worden ook de kosten hoger. Het leeghalen van een kleine woning met 1 of 2 kamers kost ongeveer €150,- tot €550,-. Wilt u een grote woning met meer dan 3 slaapkamers laten ontruimen? Dan moet u rekening houden met kosten tussen de €750,- en €2.000,-.

  De exacte kosten van een woningontruiming zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De grootte van de inboedel
 • Afvalkosten
 • Voorrijkosten
 • Opkopen van inboedel
 • Extra opties
 • Bij extra opties moet u denken aan een grondige eindschoonmaak, het verwijderen van de vloerbedekking en gordijnrails en extra diensten zoals de eindinspectie en het inleveren van de sleutels.

  Schakel een ontruimingsbedrijf in voor het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Vraag dan een gratis offerte aan!

Woningontruiming: kosten 2021

Type woningontruiming: Gemiddelde kosten*
Seniorenwoning €150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers €150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning €600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers €750,- tot €2.000,-
Extra kosten bij ontruiming van woning:
Schoonmaken €20,- per uur
Verwijderen van vloerbedekking €2,50 per m²
Afvalstortkosten €150,- tot €750,-
Voorrijkosten €0,25 tot €0,50 per km

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag een gratis offerte aan!

Benieuwd naar de exacte kosten van een woningontruiming in Heerlen?

Vraag een gratis offerte aan, zonder verplichtingen!

Gratis offerte ontvangen

ontruiming Heerlen

Om welke soort ontruiming gaat het?

Een ontruimingsbedrijf uit Heerlen maakt onderscheid tussen verschillende soorten ontruimingen. Gaat het om een standaard ontruiming, of juist om het leeghalen van een woning na een seniorenverhuizing? Ook voor een bedrijfsontruiming schakelt u de professionele hulp van een ontruimingsbedrijf in. Vul hiervoor het offerteformulier in.

Bel naar: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

Huisontruiming Heerlen

Gaat u verhuizen? Dan neemt u vast niet al uw spullen mee naar uw nieuwe woning. Na de verhuizing blijft er vaak veel achter in de oude woning. In plaats van dat u uw nieuwe woning inricht, bent u bezig met het leeghalen van het oude huis. Niet met een ontruimingsbedrijf!

Het ontruimen van uw huis in Heerlen gaat een stuk sneller, terwijl u kan genieten van uw nieuwe woning. Ook het ontruimen van een complete inboedel is mogelijk. De specialisten ruimen de woning bezemschoon op, zodat de woning klaar is voor de sleuteloverdracht. Eventueel doen zij ook de eindinspectie van uw huurwoning en leveren de ontruimers de sleutels voor u in.

Woningontruiming van eengezinswoning

€600,- tot €1.500,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Budget woningontruiming
Vanaf €600,-

– Woning volledig ontruimen
Weinig afvalstortkosten
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf eindschoonmaak van woning

Full service woningontruiming
Tot €1.500,-

– Woning volledig ontruimen
Veel afvalstortkosten
Vloerbedekking laten verwijderen
Grondige eindschoonmaak is inbegrepen bij de prijs

Start gratis offerteaanvraag!

Woningontruiming senioren

Wanneer u naar een seniorenwoning verhuist, gaat u vaak kleiner wonen. Dat is zeker het geval wanneer u naar een zorgkamer verhuist. Na de verhuizing blijven er dus veel spullen achter in de oude woning. Het leeghalen van de woning is een zware klus, die u zelf liever niet doet of niet meer kan doen. Met een ontruimingsbedrijf hoeft u niets te doen en wordt de woning snel leeggehaald.

Met een ontruimingsbedrijf geeft u deze spullen een nieuwe bestemming. U kunt bruikbare goederen verkopen of doneren aan bijvoorbeeld de kringloopwinkel of een goed doel. Eventueel laat u de specialisten ook de gordijnrails en andere zaken verwijderen en een uitgebreide eindschoonmaak uitvoeren.

Lees hier meer over een ontruiming voor senioren.

woningontruiming na overlijden Heerlen

Woningontruiming na overlijden Heerlen

Een woningontruiming na het overlijden van een dierbare in Heerlen is een zwaar en vaak emotioneel proces. In een periode waarin u het druk heeft met het regelen van veel zaken, zoals de uitvaart, is de woningontruiming vaak een klus die u er niet bij kunt hebben. Wanneer het om een huurwoning gaat, is er vaak ook nog haast bij.

Maak het uzelf gemakkelijk!

Met het inschakelen van een ontruimingsbedrijf blijft u deze emotionele taak bespaard. Het huis is snel ontruimd, zodat u geen extra huur- en verzekeringskosten heeft. U bepaalt zelf wat er met de inboedel gebeurt. Ook een spoedontruiming is mogelijk.

Hoe gaat het huis leeghalen na overlijden in zijn werk?

Als eerste komt er een ontruimer langs op locatie om de inboedel te inventariseren. Hij schat de grootte in en kan zo bepalen hoe lang het ontruimen gaat duren en wat het ongeveer gaat kosten. Ook bespreekt de ontruimer uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de inboedel laten opkopen? Dan maakt hij direct een schatting van de waarde.

De tweede stap is het sorteren en verwijderen van de inboedel. Afhankelijk van uw wensen worden alle spullen in categorieën verdeeld: verkopen, doneren, opslaan, behouden of weggooien. De ontruimers zorgen ervoor dat alles op de juiste plek komt en de woning snel leeg is.

Vervolgens is het tijd voor eventuele herstelwerkzaamheden en de eindschoonmaak. U kunt ook met het ontruimingsbedrijf afspreken dat de vloerbedekking weggehaald wordt.

De laatste stap is de oplevering. Binnen no-time is de woning leeg.

Tips bij woningontruiming na overlijden

Met de volgende tips verloopt de boedelruiming in Heerlen na overlijden altijd soepel en snel:

 • Kunt u binnen de korte termijn van de ontruiming niet beslissen welke spullen u wilt houden en welke niet? De meeste ontruimingsbedrijven beschikken over opslagruimte waar de boedel veilig en droog staat.
 • Wie is er verantwoordelijk voor het ontruimen? Dat zijn de erfgenamen. Als er geen testament is, wordt het wettelijke erfrecht gevolgd.
 • Kies voor een bedrijf uit de buurt. Daarmee houdt u de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Een zorgkamer moet binnen enkele dagen leeggehaald worden en bij een huurwoning heeft u tussen 1 en 3 maanden de tijd.

Boedelruiming na het overlijden van een dierbare?

Zoek niet verder en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Gratis offerte ontvangen!

Wietplantage ontruimen

Het zal u maar gebeuren: in uw huurpand wordt een wietplantage ontdekt. In Nederland gebeurt dit helaas steeds vaker. Nadat de politie alle apparatuur en planten heeft verwijderd, blijft u achter met een enorme ravage. Deze situatie vraagt om een professionele ontruiming. Een ontruimingsspecialist heeft ervaring met het ontruimen van wietplantages en draait er zijn hand niet voor om.

Bij een wietplantage ontstaan gevaarlijke situaties, door onder meer schimmelvorming, gevaarlijke chemicaliën en schade aan de woning.

Hoe gaat de ontruimer te werk?

Het ontruimingsbedrijf maakt niet alleen de woning of bedrijfspand leeg, maar maakt deze ook schoon. Het grootste probleem is vaak de schimmel die ontstaat. Het ontruimingsbedrijf gebruikt een afzuigapparaat om alle schimmelsporen te verwijderen en voert zo nodig een geurbehandeling uit.

Bedrijfsontruiming

Een ontruimingsbedrijf werkt niet alleen voor particulieren, maar een bedrijfsontruiming is ook een optie. Bedrijven kunnen behoefte hebben aan een ontruimingsbedrijf na een verhuizing, faillissement of wanneer er ingrijpende werkzaamheden aan het pand plaatsvinden. Het gaat dan niet enkel om kantoorpanden, maar ook fabrieken, showrooms, magazijnen of werkplaatsen.

Bij een verhuizing en faillissement maakt het ontruimingsbedrijf de ruimte snel leeg en bezemschoon, zodat u geen extra huurkosten heeft.

Gaat het om een verbouwing? Dan is het soms nodig om inboedel tijdelijk elders onder te brengen. De meeste ontruimingsbedrijven beschikken over een opslag waar de spullen veilig en droog staan.

ontruimingsbedrijf

Welke diensten zijn er bij een woningontruiming in Heerlen?

Wilt u uw huis laten ontruimen? Dan heeft u een ruime keuze uit verschillende ontruimingsdiensten. Standaard is bij een boedelruiming inbegrepen het leeghalen van de woning en het bezemschoon opleveren inbegrepen, maar er is altijd meer te doen. Denk maar eens aan kleine herstelwerkzaamheden, zoals het dichten van gaten in muren of het verwijderen van vloerbedekking. En heeft u wel eens aan de tuin gedacht? Zeker wanneer het om een huurwoning gaat, is het belangrijk dat u de woning in originele staat achterlaat om vervelende kosten te voorkomen.

Maak gebruik van een ontruimer! Met de extra diensten van een ontruimingsbedrijf hoeft u zelf weinig tot niets meer te doen.

Hieronder leest u meer over alle diensten van een ontruimingsbedrijf. Direct een ontruimer inschakelen? Vul dan het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

1. Bezemschoon opleveren

Het bezemschoon opleveren van een woning is een standaard onderdeel van een woningontruiming in Heerlen. In geval van een huurwoning is dit verplicht. In de eindinspectie van de verhuurder wordt altijd gekeken of de woning wel schoon is.

Zijn er meer schoonmaakwerkzaamheden nodig? De experts van een ontruimingsbedrijf kunnen ook een grondige schoonmaak doen. De sanitaire ruimtes en alle installaties worden dan goed schoongemaakt.

2. Herstelwerk en schoonmaak

Vaak moet een woning in originele staat worden opgeleverd, zeker wanneer het om een huurwoning gaat. Na het leegruimen van het huis zijn daarom vaak nog herstelwerkzaamheden nodig. Deze kunnen uitstekend gecombineerd worden met een ontruiming.

Herstelwerk? Bij herstelwerkzaamheden moet u denken aan het verwijderen van gordijnrails, kleine reparaties en het verwijderen van vlekken. De woning is binnen no-time klaar voor oplevering!

Vind eenvoudig een professionele ontruimer. Bel nu naar 085 500 9891.

3. Schoonmaak na overlijden

Helaas komt het voor dat mensen onopgemerkt thuis overlijden. In geval van een lijkvinding is er een extra schoonmaak nodig. Dit is een zeer specialistische vorm van reinigen. Een verkeerde reiniging kan allerlei gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Het ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat u na de schoonmaak niets meer van het overlijden terugziet en dat de woning heel schoon en fris is.

ontruimingsdienst

4. Vloerbedekking verwijderen

Een huurwoning moet altijd in originele staat worden opgeleverd. Dat betekent dat de vloerbedekking overal verwijderd moet worden. Wanneer het pand leeggehaald is, lijkt de klus misschien geklaard, maar vergis u niet. Het verwijderen van de vloerbedekking is een van de klussen waar veel werk in zit.

Door dit door de woningontruimers te laten doen, hoeft u deze lastige en tijdrovende klus niet zelf te doen!

5. Tuinonderhoud bij oplevering woning

Naast de woning moet de tuin er natuurlijk ook netjes uitzien wanneer u de sleutels van de woning inlevert of wanneer u de woning verkoopt. Veel mensen vergeten dat. Geen tijd en zin om zelf te gaan schoffelen? Laat dan de woningontruimers tuinonderhoud uitvoeren. Ook is het mogelijk om de tuin te laten ontruimen, wanneer hier spullen staan opgeslagen.

6. Hulp bij het huis opruimen

Woningontruimers zijn niet alleen tot hulp bij het leeghalen van een gehele woning, maar ook bij het opruimen van bepaalde ruimtes. Heeft u in de afgelopen jaren veel spullen verzameld en weet u niet waar u moet beginnen met het opruimen van de zonder, garage, berging of schuur? Met de professionele hulp van ervaren woningontruimers is die zolder of berging binnen no-time opgeruimd!

7. Kun je de inboedel laten opkopen?

Bij een woning ontruimen in Heerlen bepaalt u zelf wat er met de inboedel gebeurt. Eén van de opties is de spullen verkopen. De meeste ontruimingsbedrijven kopen inboedel zelf op, of werken samen met veilinghuizen. De opbrengst van het opkopen wordt dan in mindering gebracht van de kosten van de ontruiming. Soms is ook mogelijk om een huis te laten ontruimen in ruil voor inboedel. Dan betaalt u niets, maar bepaalt u niet zelf wat er met de spullen gebeurt.

8. Inboedelopslag

Laat u een huis ontruimen in Heerlen, maar weet u niet wat er met de inboedel moet gebeuren? In geval van overlijden is het soms lastig om snel te bepalen waar de spullen van uw dierbare naartoe moeten. Maar ook bij een verhuizing is inboedelopslag soms noodzakelijk.

De meeste ontruimingsbedrijven beschikken over een opslagruimte. Daar staan uw dierbare spullen droog en veilig.

Bespreek uw wensen met het ontruimingsbedrijf. Zij helpen u graag verder.

9. Archiefvernietiging

Heeft u een archief dat u wilt vernietigen? In deze belangrijke papieren staat vaak vertrouwelijke informatie die niet openbaar mag worden. Gewoon in de papierbak gooien is dus geen optie. Schakel in plaats daarvan een ontruimingsbedrijf in voor archiefvernietiging.

De vernietiging van de papieren, tapes, computer, harddisks enzovoort vindt vaak voor de deur plaats. Na de vernietiging is elk document versnipperd en onleesbaar.

Woningontruiming laten uitvoeren?

Vind snel een specialist met onze offerteservice!

Gratis offerte aanvragen

Klantervaringen

klantervaring van van Dam“Na het overlijden van mijn vader zagen we het niet zitten om de woningontruiming zelf te doen. Wij schakelden een woningontruimer in die ons enorm goed heeft geholpen.”

“Ze werkten nauwkeurig, zorgvuldig en lieten het appartement bezemschoon achter. Top service!”
Familie van Dam

klantervaring van der Velde“Ik moest met het bedrijf verhuizen naar een ander pand, omdat de kantoorruimte te klein was geworden. Via het offerteformulier heb ik een offerte aangevraagd en heeft het ontruimingsbedrijf contact met me opgenomen. Ze hebben de verhuizing volledig op zich genomen en binnen een dag zaten we in het nieuwe kantoor!”
C. van der Velde

Recente aanvragen:

Woningontruiming in Maastricht
Seniorenverhuizing in Heerlen
Bedrijfsontruiming in Roermond
Boedelontruiming in Weert
Inboedelopslag in Venlo
Huisontruiming in Landgraaf
Woning ontruimen in Sittard
Schoonmaken na overlijden in Geleen
Huis bezemschoon opleveren in Venray
Inboedel opkopen in Brunssum

Waarop letten bij inschakelen van een ontruimingsbedrijf?

Wilt u een woningontruimer inschakelen? Via onze offerteservice komt u snel in contact met een specialist uit de buurt. Waarop moet u letten bij het inschakelen van een ontruimer?

 • Schakel altijd een ontruimingsbedrijf uit de buurt in. Daarmee houdt u de voorrijkosten zo laag mogelijk.
 • Controleer of het bedrijf een specialisme heeft, zoals bedrijfsontruimingen of seniorenontruimingen.
 • Zoek online recensies van de woningontruimer op. Goede beoordelingen verzekeren u van een goede service.
 • Maak altijd duidelijk prijsafspraken en zet deze ook zwart op wit, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
 • Is een woningontruiming met spoed mogelijk?
 • Controleer ook of het ontruimingsbedrijf een verzekering biedt waarbij u verzekerd bent bij schade aan de inboedel.
 • Omdat het om een persoonlijk aangelegenheid gaat, is het fijn wanneer u een klik heeft met de woningontruimer. Het oriënterende en inventariserende gesprek is een goede gelegenheid om te kijken of de klik er is.

ontruimingsbedrijf Heerlen

Ontruimingsbedrijf Heerlen nodig? Gratis offerte!

Wilt u uw woningontruiming in Heerlen professioneel aanpakken? Met een ontruimingsbedrijf hoeft u zicht zelf niet met de vervelende en zware ontruiming bezig te houden. Binnen no-time is de woning klaar voor de sleuteloverdracht. Zoek niet verder naar een ervaren woningontruimer uit de buurt!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel de prijzen van een ervaren ontruimingsbedrijf. Is er spoed bij uw ontruimingsklus? Schroom niet en bel direct met 085 500 9891!

Bel nu: 085 500 9891

Nu bereikbaar.