Ontruimingsbedrijf uit Geleen nodig?

Voor woningontruiming, spoedontruiming en bedrijfsontruiming!

Bel: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

Woningontruiming Geleen

Woningontruiming nodig? Na een verhuizing of een overlijden is het leeghalen van het huis vaak een zware en tijdrovende klus. Hetzelfde geldt voor bedrijfsontruimingen bij bijvoorbeeld een verbouwing of een faillissement. Met een ontruimingsbedrijf hoeft u zich niet bezig te houden met het leegruimen van uw huis. Uw woning of bedrijfspand is binnen no-time leeg en klaar voor oplevering.

Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden en voordelen van ontruimingsbedrijven. Ook vindt u handige prijsinformatie. Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor een woningontruiming in Geleen?

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt snel een prijsopgave van een woningontruimer uit de buurt. Deze offerteservice is helemaal gratis en zonder verplichtingen. Is er spoed bij uw ontruimingsklus? Bel dan met 085 500 9891 om direct in contact te komen met een ontruimingsbedrijf uit uw omgeving.

Waarom gebruik maken van onze service?

Bent u op zoek naar een goed ontruimingsbedrijf uit Geleen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en maak gebruik van onze offerteservice. U vindt altijd snel een ervaren woningontruimer bij u uit de buurt.

Wat zijn de voordelen van deze service?

 • Er is altijd een betrouwbare ontruimer met veel ervaring bij uw in de buurt.
 • Is er spoed bij? Spoedontruimingen zijn ook mogelijk, zelfs binnen één dag.
 • Met een ontruimingsbedrijf is de ontruiming vaak binnen één dag uitgevoerd.
 • De woningontruiming gebeurt altijd op een respectvolle en zorgvuldige manier.
 • De service is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.
 • U betaalt niets voor de offerte!

Spoedontruiming? Direct contact!

Op zoek naar een ontruimingsbedrijf voor een spoedontruiming? Geen probleem! Bel nu naar 085 500 9891. U komt direct in contact met een ontruimer bij u in de buurt.

Er zijn verschillende situaties waarbij een woning met spoed moet worden leeggehaald. De meest voorkomende reden is na overlijden van een bewoner van een zorgkamer. In dat geval moet de kamer vaak binnen enkele dagen leeggemaakt worden.

Een andere situatie is wanneer u als verhuurder te maken heeft met een huurder met een grote huurachterstand. Wanneer u op zoekt bent naar een specialist voor een woningontruiming in Geleen met spoed, belt u het best direct met 085 500 9891. Vaak is een ontruiming binnen 24 uur al te realiseren!

Praktische informatie over het ontruimen van een zorgkamer met spoed.

woningontruiming Geleen

Wanneer een woningontruiming laten doen?

  Er zijn verschillende situaties waarbij een ontruimingsbedrijf de perfecte oplossing is. Bij particulieren gaat het vaak om een verhuizing of het leegruimen van een huis van een overledene. Bij bedrijven biedt een ontruimingsbedrijf hulp bij een verhuizing, verbouwing of faillissement.

  Om welke redenen schakelt men een ontruimer in?

 • Woning ontruimer na overlijden: in deze emotionele en drukke periode is het leeghalen van de woning van een dierbare een klus die men graag aan een vakman overlaat.
 • Woningontruiming voor senioren: de vakmensen maken uw oude woning leeg wanneer u naar een seniorenwoning of zorgkamer verhuist.
 • Bedrijfsontruiming: bij een grote verbouwing of na een faillissement zorgen de experts van een ontruimingsbedrijf ervoor dat dit proces soepel en snel loopt.
 • Ontruiming van een wietplantage: dit vraagt om een speciale aanpak, waarmee gezondheidsrisico’s voorkomen worden.
 • Als verhuurder: wanneer een van uw huurders een flinke huurachterstand heeft, is een ontruimingsbedrijf nodig.
 • Bel nu naar 085 500 9891 en kom in contact met een woningontruimer!

Voordelen inschakelen van woningontruimer

Het ontruimen van uw woning in Geleen is vaak een klus waar u niet op zit te wachten. Het kost veel tijd en het is ook nog eens zwaar werk. De reden dat veel mensen een ontruimingsbedrijf inschakelen is dan ook om zichzelf veel werk en tijd te besparen. Maar er zijn meer redenen om woningontruimers in te huren:

 • Ontruimers werken altijd respectvol en zorgvuldig, u geeft de ontruiming met een goed gevoel uit handen.
 • De emotionele betrokkenheid van u bij deze klus wordt zoveel mogelijk beperkt.
 • Het ontruimen van het huis gaat ontzettend snel met een professionele aanpak.
 • Uw woning wordt altijd bezemschoon opgeleverd.
 • Naast het leeghalen van de woning zijn er meer diensten waar u gebruik van kunt maken.

Woning ontruimen Geleen: wat is de werkwijze?

Een woningontruiming in Geleen verloopt doorgaans volgens deze volgende vier stappen:

Vier stappen van een ontruiming:

 1. Stap 1: inventarisatie. Een ontruimingsspecialist komt langs op locatie. Tijdens dit gesprek maakt de specialist een inschatting van de grootte van de inboedel. Daarnaast bespreken jullie uw wensen. U geeft aan wat er met de inboedel moet gebeuren: opslaan, verkopen, doneren of weggooien. Als jullie overeenkomen gaan de ontruimers aan de slag.
 2. Stap 2: huis leegmaken. De ontruimers sorteren eerst alle spullen in verschillende categorieën en maken dan de woning leeg. Komen ze belangrijke papieren of foto’s tegen? Dan krijgt u deze.
 3. Stap 3: schoonmaak herstelwerkzaamheden. Bezemschoon opleveren is bij de service inbegrepen, maar u heeft ook keuze uit verschillende extra schoonmaakwerkzaamheden. Zo nodig voeren de ontruimers ook kleine herstelwerkzaamheden uit.
 4. Stap 4: oplevering. Als de specialisten klaar zijn is de woning leeg en schoon, zodat u de sleutels direct kan inleveren. Desgewenst doen de ontruimers ook de eindinspectie van uw huurwoning voor u en leveren zij de sleutels in.

Professioneel, efficiënt en respectvol

Ziet u er tegenop om ontruimers de woningontruiming na overlijden van een dierbare uit Geleen te laten doen, maar vindt u het zelf ook een te zware klus? Of vindt u het een gek idee om uw eigen woning te laten leeghalen door mensen die u niet kent? Die zorgen zijn helemaal niet nodig. Woningontruimers werken altijd zeer zorgvuldig en respectvol.

U laat de ontruiming met een gerust hart aan ze over. Als ze tijdens het leeghalen foto’s of belangrijke documenten tegenkomen, zorgen ze altijd dat u die krijgt.

Woningontruiming laten uitvoeren door een ervaren specialist?

Zoek niet verder en ontvang een gratis offerte!

Direct contact: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

woning ontruimen Geleen

Wat kost een woningontruiming?

  De kosten van een woningontruiming in Geleen zijn voornamelijk afhankelijk van de grootte van de inboedel. Zo kost het leeghalen van een woning met 1 of 2 kamers gemiddeld €150,- tot €550,-. Gaat het om een eengezinswoning, dan stijgen de gemiddelde kosten naar €600,- tot €1.500,-. Het ontruimen van een grote woning met meer dan 3 slaapkamers kost ongeveer tussen de €750,- en €2.000,-.

  Naast de grote van de inboedel zijn de kosten ook afhankelijk van uw keuzes:

 • Voorrijkosten
 • Eventuele opbrengst uit het opkopen van inboedel
 • Afvalkosten
 • Extra opties, zoals een eindschoonmaak of kleine reparaties
 • Schakel een ontruimer in voor het leeghalen van uw woning of bedrijfspand. Vraag dan een gratis offerte aan!

Woningontruiming: kosten 2021

Type woningontruiming: Gemiddelde kosten*
Seniorenwoning €150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers €150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning €600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers €750,- tot €2.000,-
Extra kosten bij ontruiming van woning:
Schoonmaken €20,- per uur
Verwijderen van vloerbedekking €2,50 per m²
Afvalstortkosten €150,- tot €750,-
Voorrijkosten €0,25 tot €0,50 per km

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag een gratis offerte aan!

Benieuwd naar de exacte kosten van een woningontruiming?

Ontvang een gratis en vrijblijvende offerte!

Gratis offerte ontvangen

ontruiming Geleen

Om welke soort ontruiming gaat het?

Hoewel het bij een ontruiming altijd gaat om het leeghalen van een ruimte of een pand, zijn er verschillende soorten ontruimingen. Daarbij kunt u denken aan een woning ontruimen na overlijden, een seniorenontruiming of een standaard woning ontruiming. Maar ook voor een bedrijfsontruiming schakelt u gerust een ontruimingsbedrijf in. Hieronder leest u meer over verschillende ontruimingen.

Bel naar: 085 500 9891!

Nu bereikbaar.

Huisontruiming Geleen

Een standaard huisontruiming in Geleen komt vaak voor bij een verhuizing. Wanneer u verhuist naar een nieuwe woning, neemt u vast niet al uw spullen mee. Een verhuizing is juist een mooi moment om te kijken wat u echt nodig heeft. Dat heeft tot gevolg dat er vaak van alles in de oude woning achterblijft.

Na een lange verhuisdag is het leeghalen van de oude woning vaak het laatste waar men zin in heeft. Met professionele hulp gaat het opruimen van de inboedel veel sneller, terwijl u er zelf geen werk van heeft.

Daarnaast is het ook mogelijk om een complete inboedel te laten ontruimen.

Woningontruiming van eengezinswoning

€600,- tot €1.500,-

(Kosten zijn gebaseerd op gemiddelde tarieven)

Budget woningontruiming
Vanaf €600,-

– Woning volledig ontruimen
Weinig afvalstortkosten
Zelf vloerbedekking verwijderen
Zelf eindschoonmaak van woning

Full service woningontruiming
Tot €1.500,-

– Woning volledig ontruimen
Veel afvalstortkosten
Vloerbedekking laten verwijderen
Grondige eindschoonmaak is inbegrepen bij de prijs

Start gratis offerteaanvraag!

Woningontruiming senioren

Bij het bereiken van een respectabele leeftijd hoort vaak een verhuizing naar een seniorenwoning of zorgkamer. Omdat de nieuwe woning vaak kleiner is dan uw huidige woning, blijft er na een seniorenverhuizing veel achter. Het is veel en zwaar werk om de oude woning helemaal leeg te maken. Vooral omdat de inboedel vaak over meerdere mensen, de kringloop en de vuilstort verdeeld moeten worden.

Als u uw woningontruiming in Geleen uitbesteedt aan een vakman wordt alles voor u geregeld. En dat ook nog binnen een zeer korte tijd. Het is ook mogelijk de ontruimers gordijnrails en vloerbedekking te laten verwijderen, zodat uw woning in één keer helemaal klaar is voor de sleuteloverdracht.

Lees hier meer over een ontruiming voor senioren.

woningontruiming na overlijden Geleen

Woningontruiming na overlijden Geleen

Het overlijden van een dierbare gaat vaak gepaard met het ontruimen van diens woning. Dit is vaak een emotionele klus waarbij u constant aan het verlies van uw dierbare geconfronteerd wordt. Bovendien moet een seniorenwoning of zorgkamer vaak erg snel ontruimd worden, soms al binnen enkele dagen.

Laat de klus over aan een vakman!

In deze periode, waarin u veel moet regelen, is het fijn om de woningontruiming na overlijden in Geleen over te laten aan specialisten. Deze werken altijd respectvol en zeer snel. U bepaalt zelf wat er met de inboedel gebeurt en ook een spoedontruiming is mogelijk. U kunt zich richten op het verwerken van het verlies.

Hoe gaat het huis leeghalen na overlijden in zijn werk?

Het huis van een overledene in leeghalen Geleen verloopt doorgaans volgens een aantal stappen. Als eerste ontmoet u een ontruimingsspecialist in de woning. U geeft nu aan wat u wilt dat er met de spullen gebeurt en hij schat de grootte van de inboedel in. Nadien ontvangt u een offerte.

Gaat u akkoord?

Dan beginnen de ontruimers met het verdelen van de spullen in verschillende categorieën: doneren, opslaan, verkopen of weggooien. Ook is het mogelijk om spullen bij u en andere erfgenamen te laten brengen.

Als de woning leeg is, zijn de ontruimers nog niet klaar. Zij leveren de woning altijd bezemschoon op, maar u kunt ze ook vloerbedekking laten verwijderen, laten schoonmaken of herstelwerk laten doen.

Tips bij woningontruiming na overlijden

Een woning ontruimen in Geleen na overlijden is een emotionele en zware klus. Met de volgende tips zorgt u ervoor dat de ontruiming snel en soepel verloopt.

 • De erfgenamen zijn verantwoordelijk voor het leeghalen van het huis. Wanneer er geen testament is, wordt het wettelijke erfrecht gevolgd.
 • Bij een zorgkamer heeft u vaak slechts enkele dagen om deze leeg te maken. In geval van een huurwoning heeft u tussen de 1 en 3 maanden de tijd.
 • Vindt u het lastig om binnen korte termijn al te beslissen wat er met alle inboedel moet gebeuren? Als u er niet uitkomt, slaan de ontruimers de spullen tijdelijk voor u op. Dan kunt op een later moment rustig besluiten waar de inboedel naartoe moet.
 • Door voor een ontruimer uit de buurt te kiezen, bespaart u op de voorrijkosten.

Op zoek naar een goede woningontruimer uit Geleen??

Ontvang een gratis offerte, zonder verplichtingen!

Gratis offerte ontvangen!

Wietplantage ontruimen

In Nederland gebeurt het steeds vaker: in een huurpand wordt een wietplantage ontdekt. Het zal u als verhuurder maar gebeuren. Wietplantages komen in alle gebouwen voor, in rijtjeswoningen, bedrijfspanden of appartementen.

De politie verwijdert altijd de meeste apparatuur en planten, maar er blijft daarna veel over om te verwijderen. Daarnaast is het pand vaak ook erg beschadigd en is er eigenlijk altijd sprake van veel schimmelvorming.

Dit vraag om een speciale aanpak waarin ontruimingsbedrijven veel ervaring hebben. Naast leeggehaald wordt het pand ook schoongemaakt. De specialisten zorgen ervoor dat het pand weer bruikbaar wordt met speciale afzuigapparatuur en een geurbehandeling.

Bedrijfsontruiming

Een bedrijf kan in verschillende situaties baat hebben bij het inschakelen van een ontruimingsbedrijf. Na een bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld, of bij een faillissement. Ook wanneer er ingrijpende werkzaamheden aan een bedrijfspand gepland staan, moeten ruimtes soms tijdelijk leeggemaakt worden.

Welke bedrijfsruimtes?

Ontruimingsspecialisten zijn voor alle bedrijfsruimtes in te schakelen, zoals kantoren, showrooms, magazijnen, werkplaatsen of fabrieken. Door het inschakelen van expert gaat de ontruiming zeer snel en efficiënt, waardoor u bespaart op onnodige huurkosten. Bij een verbouwing biedt een ontruimingsbedrijf vaak opslagruimte waar de inboedel tijdelijk gestald kan worden.

Naast het ontruimen van een bedrijf heeft u keuze uit meer diensten. Daarbij moet u denken aan het verwijderen van vloerbedekking en tijdelijke scheidingswanden en het doen van kleine herstelwerkzaamheden.

ontruimingsbedrijf

Welke diensten zijn er bij een woningontruiming in Geleen?

De werkzaamheden van een ontruimingsbedrijf bestaan uit veel meer dan alleen het wegvoeren van inboedel. U heeft dan ook een ruime keuze uit verschillende services wanneer u een bedrijf inschakelt voor het ontruimen van een woning in Geleen.

Wanneer een woning leeggehaald is, is deze vaak nog niet klaar voor de sleuteloverdracht. Zeker wanneer het gaat om een huurwoning, is het belangrijk dat de woning in originele staat wordt gebracht. Eén van de diensten van woningontruimers is dan ook het verwijderen van vloerbedekking en het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Maar dat is niet alles. Een boedelruiming is bijvoorbeeld ook een optie. Over alle diensten van ontruimers leest u hieronder meer.

Direct een ontruimingsbedrijf inschakelen? Vul het offerteformulier in voor en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte.

1. Bezemschoon opleveren

Wanneer de specialisten klaar zijn met het leeghalen van uw woning, zijn ze nog niet helemaal klaar. Onderdeel van een woningontruiming is namelijk dat deze altijd bezemschoon wordt opgeleverd.

Wanneer u een huurwoning niet schoon achterlaat, kan de verhuurder kosten in rekening brengen. Met de hulp van professionele woningontruimers hoeft u zich over de schoonmaak geen zorgen te maken. Is er een grotere schoonmaak nodig? Indien gewenst voeren de ontruimers een uitgebreide eindschoonmaak uit.

2. Herstelwerk en schoonmaak

In geval van een huurwoning moet deze in originele staat worden teruggebracht voordat u de sleutels inlevert. Dat betekent dat de woning niet alleen leeg moet zijn, maar dat ook bijvoorbeeld de gordijnrails, vloerbedekking en zelf opgehangen planken verwijderd moeten worden.

Dat is een zware klus die u vast graag overlaat aan de expert van een ontruimingsbedrijf. Hetzelfde geldt voor schoonmaakwerkzaamheden. U kunt binnen no-time de sleutels inleveren!

Vind een professionele ontruimer bij u uit de buurt. Bel naar 085 500 9891.

3. Schoonmaak na overlijden

Is er een dierbare van u thuis overleden. In geval van lijkvinding door ongemerkt overlijden of na een ongeval is een speciale schoonmaak nodig. Deze specialistische vorm van reinigen kunt u zelf niet uitvoeren. Daarnaast is dat ook niet verstandig, omdat dit vaak als zeer traumatisch ervaren wordt.

Een ontruimingsbedrijf heeft ervaring met deze schoonmaakklussen en beschikking over speciale schoonmaakmiddelen, zodat de woning snel weer schoon en fris is.

ontruimingsdienst

4. Vloerbedekking verwijderen

Een van de voorwaarden van een huurpand is dat deze weer in originele staat teruggebracht moet worden wanneer u het contract opzegt, of het nu om een woning of om een bedrijfspand gaat. Na een vermoeiende verhuizing is het verwijderen van de vloerbedekking vaak een klus die men graag aan vakmensen overlaat.

U hoeft zelf niets te doen en de vloer is snel verwijderd!

5. Tuinonderhoud bij oplevering woning

Veel mensen vergeten dat niet alleen woning er netjes uit moet zien wanneer u deze verlaat, maar dat dat ook voor de tuin geldt. Heeft u zelf geen groene vingers, of geen tijd om onkruid te verwijderen? Vraag dan het ontruimingsbedrijf om tuinonderhoud uit te voeren, als aanvulling op de woningontruiming. Ook het ontruimen van een tuin behoort tot de mogelijkheden.

6. Hulp bij het huis opruimen

Woningontruimers zijn niet alleen tot hulp bij het leeghalen van een woning, maar ook bij het opruimen van ruimte in uw huis. Heeft u een overvolle garage en weet u niet waar u moet beginnen met opruimen? Of puilt uw zolder, of schuur uit?

Met de professionele hulp van woningontruimers is het opruimen van uw garage, berging of zolder in een mum van tijd klaar!

7. Kun je de inboedel laten opkopen?

Bij een woning ontruimen in Geleen bepaalt u zelf wat er met de inboedel gebeurt. Eén van de opties is de spullen verkopen. De meeste ontruimingsbedrijven kopen inboedel zelf op, of werken samen met veilinghuizen. De opbrengst van het opkopen wordt dan in mindering gebracht van de kosten van de ontruiming. Soms is ook mogelijk om een huis te laten ontruimen in ruil voor inboedel. Dan betaalt u niets, maar bepaalt u niet zelf wat er met de spullen gebeurt.

8. Inboedelopslag

Wilt u een huis laten leeghalen, maar weet u nog niet precies wat er met de inboedel moet gebeuren? Paniek is niet nodig, want de meeste ontruimingsbedrijven beschikken over een opslagruimte. Uw waardevolle spullen staan daar altijd veilig en droog. U bepaalt op een later moment rustig waar de spullen naartoe gebracht kunnen worden.

9. Archiefvernietiging

wenselijk wegens vertrouwelijke informatie. Een archief bestaat vaak uit papieren, maar ook uit CD’s, harddisks en computer.

Door een ontruimingsbedrijf in te schakelen voor archiefvernietiging weet u zeker dat alles versnipperd en onleesbaar gemaakt wordt. Vaak gebeurt dit voor de deur!

Ervaren vakman gezocht voor bedrijfsontruiming in Geleen?

Vind snel een betaalbare ontruimer uit de buurt!

Gratis offerte aanvragen

Klantervaringen

klantervaring Evers“Mijn moeder is slecht ter been en moest overgeplaatst worden naar een verzorgingstehuis. Ik heb de seniorenverhuizing direct uitbesteed aan een professionele ontruimer. Zij hebben niet alleen alle spullen ingepakt en verhuisd, maar ook de volledige woning schoongemaakt. Ik ben super tevreden!”
S. Evers
klantervaring de Bruijn“De garage en schuur waren een enorme rotzooi. Ik zag het niet zitten om dit zelf op te ruimen, daarom heb ik een offerte aangevraagd. Binnen de kortste keren had ik contact met iemand uit mijn eigen regio. De woningontruimer heeft me geholpen met de opruiming. Nu zijn de garage en schuur weer overzichtelijk!”
M. de Bruijn

Recente aanvragen:

Woningontruiming in Maastricht
Seniorenverhuizing in Heerlen
Bedrijfsontruiming in Roermond
Boedelontruiming in Weert
Inboedelopslag in Venlo
Huisontruiming in Landgraaf
Woning ontruimen in Sittard
Schoonmaken na overlijden in Geleen
Huis bezemschoon opleveren in Venray
Inboedel opkopen in Brunssum

Waarop letten bij inschakelen van een ontruimingsbedrijf?

U wilt het ontruimen van uw woning of bedrijfspand natuurlijk graag aan een bekwaam bedrijf overlaten. Maar u weet nu zeker of u een goede ontruimer te pakken heeft? Doe uw voordeel met deze tips!

 • Bent u op zoek naar een vakman voor een specifieke ontruiming, zoals een seniorenontruiming of een bedrijfsontruiming? Kijk of het bedrijf een specialisatie heeft.
 • Schakel altijd een bedrijf uit de buurt in om de voorrijkosten zo laag mogelijk te houden.
 • Zoek online naar beoordeling van uw ontruimingsbedrijf, zodat u weet of u een goede kwaliteit kunt verwachten.
 • Check of een ontruiming met spoed mogelijk is.
 • Maak altijd duidelijk prijsafspraken en zet deze ook op papier. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.
 • Check of u of het ontruimingsbedrijf verzekerd is voor schade aan uw inboedel tijdens de bedrijfs- of huisontruiming.
 • Het eerste gesprek is altijd een goed moment om te kijken of u een klik heeft met de ontruimer. Een klik hebben is fijn, omdat een woningontruiming een persoonlijke aangelegenheid is.

ontruimingsbedrijf Geleen

Ontruimingsbedrijf Geleen nodig? Gratis offerte!

Met een ontruimingsbedrijf is het ontruimen van uw bedrijfspand of huis in Geleen zo geklaard. U hoeft zich niet bezig te houden met deze zware en vervelende klus en het pand is meestal binnen één dag helemaal leeg en klaar voor de sleuteloverdracht!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Laat uzelf verrassen door de scherpe prijs van een ontruimingsexpert uit de buurt. Heeft u met spoed een ontruimer nodig? Bel dan direct met 085 500 9891 voor een spoedontruiming!

Bel nu: 085 500 9891

Nu bereikbaar.