Specialist in woningontruiming

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Landgraaf

Een woningontruiming in Landgraaf is een lang en vaak emotioneel proces. Als u hier geen tijd voor heeft of als u dit niet ziet zitten is het mogelijk om de woning te laten ontruimen door een professioneel woningontruimer uit Landgraaf. Bij een professionele huisontruiming zal de woningontruimer uw inboedel opruimen en afvoeren, schoonmaken en herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat u de woning zonder moeite bezemschoon kunt opleveren. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een huisontruiming of bedrijfsontruiming? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel naar 085 500 9891 voor direct contact.

Navigeer naar:

Woningontruiming van A tot Z!

Bij een reguliere verhuizing zal u uw complete inboedel meeverhuizen naar de nieuwe woning. In sommige gevallen blijft een gedeelte echter achter. Dit is vaak het geval bij een seniorenverhuizing, waarbij senioren naar een verpleeghuis verhuizen of bij het overlijden van een dierbare. In beide gevallen zult u de woonruimte bezemschoon moeten opleveren, maar het gaat in dergelijke gevallen vaak om een emotioneel proces. Zeker als u bezig bent met het regelen van een begrafenis is het ontruimen van de woning wel het laatste waar u zich mee bezig wilt houden. In dat geval kunt u beroep doen op de diensten van een woningontruimer uit Landgraaf. De vakman kan de woning volledig leeghalen, onbruikbare spullen en afval voor u afvoeren en een deel van uw inboedel opkopen. Hierdoor zijn de totale kosten van een woningontruiming vaak gunstig. Bent u benieuwd naar de grootste voordelen van een professionele woningontruiming?
woningontruiming Landgraaf
  • Door het opkopen van uw inboedel zijn de kosten gunstig
  • U kunt uw tijd en energie in andere, belangrijkere zaken steken
  • De emotionele betrokkenheid bij de woningontruiming is beperkt
  • De woningontruimer kan de woning, in geval van spoed, al binnen 24 uur ontruimd hebben

Werkwijze

Wanneer u een bedrijf inschakelt voor een professionele huisontruiming dan komt de ontruimer eerst bij u langs voor een korte inventarisatie. Wanneer u een gedeelte van de inboedel wilt laten opkopen dan wordt dit getaxeerd zodat u vooraf precies weet wat de boedelruiming u oplevert en wat u precies gaat betalen. Bovendien is elke woningontruiming uniek, dus tijdens de inventarisatie kijkt men naar welke spullen gerecycled kunnen worden en wat u wilt houden.

Op de dag van de ontruiming zelf komen de woningontruimers al vroeg langs. Allereerst vindt er een boedelruiming plaats, waarbij de vakmannen uw meubels afvoeren. Als het huis in Landgraaf leeg is zal de woningontruimer ook de vloerbedekking en het laminaat weghalen, wat vervolgens ook afgevoerd wordt. Moet u de woning bezemschoon op laten leveren? Laat tijdens de woningontruiming dan lichte herstelwerkzaamheden uitvoeren. Vaak moeten donkere muren weer in een witte kleur geschilderd worden en moet u gaten in de muren of plafonds dichten. Tot slot zullen de vakmannen eventueel tuinonderhoud plegen, zodat het huis klaar is voor de oplevering. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een professionele woningontruiming in Landgraaf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Spoedontruiming? Bel 085 500 9891

Bij een reguliere seniorenverhuizing is er vaak voldoende tijd om een huisontruiming af te handelen. In sommige gevallen is er echter spoed bij een ontruiming. Dit is bijvoorbeeld het geval bij het overlijden van een dierbare. Woonruimtes in een zorginstelling moeten binnen korte tijd opgeleverd worden zodat de nieuwe bewoner er in kan trekken, waardoor u ongeveer 7 dagen de tijd hebt om de boedelruiming uit te voeren. Dat klinkt wellicht veel, maar als u bezig bent met het regelen van een begrafenis dan is de huisontruiming wel het laatste waar u aan wilt denken. Een professioneel ontruimingsbedrijf neemt deze zorgen bij u weg. In geval van een spoedontruiming zullen zij de woning binnen slechts 24 uur ontruimen. Zo kunt u uw aandacht op iets anders richten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de werkzaamheden. Bel ons op: 085 500 9891!

Seniorenverhuizing

woning ontruimen
Bij een reguliere verhuizing gaat uw complete inboedel mee naar de nieuwe woning. In het geval van een seniorenverhuizing is dit echter niet altijd het geval. Bij een seniorenverhuizing gaat de bewoner veelal een stuk kleiner wonen. Wellicht naar een kleiner, gelijkvloers appartement of juist naar een zorginstelling. Daarom bieden wij u ook onze diensten aan bij een seniorenverhuizing. Als niet alle meubelstukken meeverhuist, dan zullen wij een boedelruiming voor u uitvoeren. Bovendien kunt u de woningontruimer inschakelen voor herstelwerkzaamheden, zodat de woonruimte klaar is voor een bezemschone oplevering. Een seniorenverhuizing is een stressvolle periode, omdat senioren vaak moeite hebben met veranderingen. Door de huisontruiming over te laten aan vakmannen verloopt deze professioneel en vakkundig, terwijl u de tijd heeft om u zich te bekommeren over uw dierbare.

Bedrijfsontruiming

bedrijf ontruimen
Naast een huisontruiming is het ook mogelijk onze diensten in te zetten in geval van een bedrijfsontruiming. Bij een bedrijfsontruiming kunt u denken aan het ontruimen van een kantoor, bedrijfspand, magazijn of schoolpand. Een bedrijfsontruiming is veelal complexer dan een reguliere ontruiming. Dit komt omdat u vaak te maken heeft met extra scheidingswanden en vloerbekleding die u moet laten weghalen. Bovendien is het bij een bedrijfsontruiming tevens mogelijk om een gedeelte van het meubilair te laten opkopen. Kantoormeubilair dat van waarde is wordt in dat geval opgekocht door het ontruimingsbedrijf en de waarde hiervan wordt in mindering gebracht op de totaalkosten.

Boedelruiming

Wanneer wij spreken van een woningontruiming, dan doelen wij doorgaans op het ontruimen van een volledige woning in Landgraaf. Wij voeren alle meubels af en leveren het huis weer bezemschoon op. Het is echter ook mogelijk om een woningontruimer enkel voor de boedelruiming in te schakelen. Met een boedelruiming bedoelen wij het ontruimen van de inboedel of het leeghalen van één of enkele kamers. Dit is voordeliger dan een complete ontruiming, omdat er geen herstelwerkzaamheden plaatsvinden. Klanten met een beperkt budget kiezen daarom veelal voor een boedelruiming. Met een boedelruiming profiteert u toch van de ervaring van woningontruimers uit Landgraaf, terwijl u tegelijkertijd op de kosten bespaart door herstel- en schoonmaakwerkzaamheden zelf uit te voeren.

Inboedelopslag

Na een seniorenverhuizing of wanneer een bedrijf failliet is gegaan, blijft er vaak een hoop inboedel over. Bij een boedelruiming is het in sommige gevallen nog niet duidelijk wat er met het meubilair moet gebeuren. Vaak biedt het bedrijf een inboedelopslag aan. Hier kunt u de meubelstukken tijdelijk opslaan, totdat u er klaar voor bent om het te verkopen, weg te gooien of te verhuizen. Voor de inboedelopslag betaalt u een vast bedrag per maand. Weet u nog niet wat er met de meubelstukken moet gebeuren? Dan is het tevens mogelijk om dit te laten opkopen door het ontruimingsbedrijf uit Landgraaf. Dit kan u een hoop extra kosten schelen, omdat de waarde van de opgekochte spullen in mindering wordt gebracht op de kosten van de ontruiming. Bel ons op 085 500 9891 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

inboedelopslag Landgraaf

Inboedel opkopen

Zoals wij al eerder lieten doorschemeren is het mogelijk om een gedeelte van de inboedel te laten opkopen door het bedrijf. Dit scheelt u tijd en kosten: u hoeft immers niet te betalen voor een tijdelijke inboedelopslag en bovendien wordt de waarde van de spullen in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming. Natuurlijk is het tevens mogelijk om het meubilair op te laten kopen door een kringloopwinkel, maar zij zullen slechts een gedeelte van uw meubilair op willen kopen. Wij zorgen ervoor dat alles afgevoerd wordt, zodat u het huis direct kunt opleveren. Bovendien bent u bij ons verzekerd van de beste prijs voor uw spullen. Voor de ontruiming zullen wij bij u langskomen voor een snelle inventarisatie. Hierbij worden de meubelstukken getaxeerd, zodat u vooraf precies weet wat de ontruiming u oplevert.

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Wilt u helemaal geen energie in de oplevering hoeven steken? Geef dan de complete woningontruiming in Landgraaf uit handen en laat het pand tevens opruimen en schoonmaken zodat u het direct klaar is voor de oplevering. Met herstelwerkzaamheden doelen wij op alle werkzaamheden waarmee de woonruimte weer in de originele staat gesteld wordt. Bijvoorbeeld het dichten van gaten in de muren en plafonds en het witten van donker gekleurde muren. Maar ook het terughangen van deuren of het herstellen van stucwerk. Door de woonruimte tevens te laten schoonmaken is het huis direct klaar om opgeleverd te worden. Moet u het pand nog verkopen? Dan vergroten deze herstel- en schoonmaakwerkzaamheden de kans op een verkoop.

Van bedrijfsontruiming tot woningontruiming

Wij ontruimen ieder pand en leveren het bezemschoon op. Bel 085 500 9891 voor meer informatie.

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Hulp bij woning opruimen

De term ‘opgeruimd’ verschilt echter per klant: de één komt enkel tot rust in een lege ruimte zonder teveel poespas, terwijl een ander graag alle dierbare spullen om zich heen heeft. In elk geval zorgt een opgeruimd huis voor rust. In sommige gevallen lukt het klanten uit Landgraaf echter niet meer om zelf voor deze rust te zorgen. U kent het vast: wanneer er een grote chaos is, weet u even niet waar u moet beginnen. Als u graag uw huis of enkele kamers eens goed wilt opruimen, maar u niet goed weet waar u moet beginnen dan kunt u een woningontruimer inschakelen. De vakman zal u ondersteunen bij het opruimen. Doordat u profiteert van de jarenlange kennis en ervaring van een ontruimer zal het opruimen snel verlopen en kunt u snel weer genieten van een opgeruimd huis.

Zolder opruimen

Eén van de ruimtes waarbij klanten vraag hulp met opruimen nodig hebben, is de zolder. Veel van onze klanten gebruiken de zolder als opslagruimte of rommelhok, en willen deze transformeren tot extra slaapkamer. Hiervoor zult u de zolder echter goed moeten opruimen. Met de hulp van een ontruimingsbedrijf uit Landgraaf is uw zolder snel weer klaar voor gebruik.

Garage/berging

Een garage is de ideale plek om uw hobby uit te oefenen. Het is natuurlijk wel zo fijn dat u dit in een opgeruimde omgeving kunt doen, maar vaak zetten klanten de garage ook in als opslaghok. Van oude schoenen die niet meer gedragen worden tot halve auto’s die niet meer in elkaar gezet worden: de woningontruimers uit Landgraaf hebben alles gezien. Wij kunnen u tevens helpen met het opruimen en schoonmaken van uw garage of berging, zodat hier weer volop van kan genieten.
woningontruiming kosten

Kosten

Wat een woningontruiming in Landgraaf gaat kosten is vooraf lastig in te calculeren. Elke woningontruiming is namelijk anders, waardoor ook de prijzen per ontruiming verschillen. Grotendeels verdelen wij de kosten over drie verschillende categorieën: de afvoerkosten van het afval, de arbeidskosten en de waarde van het meubilair dat u laat opkopen. De arbeidskosten verschillen per situatie. Wanneer uw tapijt is vastgelijmd kost dit meer tijd en moeite om te los te halen dan wanneer uw losse laminaat weggehaald moet worden. Daarom zullen de prijzen in het eerste geval iets hoger liggen. Bovendien is de waarde van uw meubilair een grote invloed op de totaalprijs, zeker als u deze laat opkopen. Bij een seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming blijft er vaak waardevolle meubelstukken over die u kunt laten opkopen door het ontruimingsbedrijf. Omdat de waarde hiervan in mindering gebracht op de totaalprijs kan het zomaar gebeuren dat u niets hoeft te betalen voor de ontruiming in Landgraaf. Bent u benieuwd wat u gaat betalen? Vul dan ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte. Heeft de woningontruiming spoed? Twijfel dan niet om te bellen naar 085 500 9891 voor direct contact.

Woning ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een naaste familielid komt er een hoop op u af. Het ontruimen van de woonruimte is waarschijnlijk één van de laatste dingen waar u aan denkt, maar toch moet dit vaak al snel gebeuren. In sommige gevallen heeft u slechts een week de tijd om alles leeg te halen, terwijl u nog met hele andere zaken bezig bent. Bovendien is de woningontruiming na het overlijden een emotioneel proces waar u wellicht nog niet aan toe bent. Het inschakelen van professionele woningontruimers neemt deze zorgen uit handen. Wij bieden u de mogelijkheid om waardevolle meubelstukken tijdelijk op te slaan, maar het is tevens mogelijk om deze door ons op te laten kopen.

Schoonmaak na overlijden

Het schoonmaken na een overlijden is een proces die u het beste kunt uitbesteden aan een professional. Als u besluit om de woonruimte zelf schoon te maken dan wordt u gegarandeerd geconfronteerd met beelden en geuren die u niet snel kwijt zal raken. U wilt uw dierbare natuurlijk herinneren zoals zij waren, zonder alle schokkende beelden die u tijdens het schoonmaken hebt opgedaan. Daarom raden wij u aan om gebruik te maken van de schoonmaakdiensten van professionele woningontruimers uit Landgraaf.

Bezemschoon opleveren

Wanneer u uw woning moet opleveren of als u het heeft verkocht dan zult u deze in de meeste gevallen bezemschoon moeten opleveren. Maar wat betekent dit nou precies? In principe houdt dit in dat u de woonruimte moet opleveren in de originele staat. Er hoeven dus geen grondige schoonmaakwerkzaamheden verricht te worden, maar u moet er wel voor zorgen dat er niet teveel stof meer in huis is. In de praktijk houdt dit in dat u uw vloeren, verlichting en gordijnen laat verwijderen en dat u donker geverfde muren weer voorziet van een verse, witte laag. Door dit uit te besteden aan een professional hoeft u geen tijd meer te besteden in het opleveren van uw woning, maar kunt u direct de sleutels overhandigen aan de nieuwe eigenaar.

woningontruimer Landgraaf
Gratis offerte

Tuinonderhoud bij oplevering woning

In sommige gevallen zult u niet alleen de woonruimte, maar ook de tuin moeten bijwerken voor de oplevering. Onder tuinonderhoud verstaan wij verschillende soorten werkzaamheden. Zo zullen de vakmannen bijvoorbeeld onkruid verwijderen en overwoekerende planten snoeien. U kan zelfs oude bomen laten verwijderen. Het tuinonderhoud gaat echter nog verder. Heeft u een oude overkapping in de tuin die nodig aan vervanging toe is? Of is uw houten tuinhuis na verloop van tijd gaan rotten en gebruikt u deze al jaren niet meer? De vakmannen zullen tevens oude tuinhuizen en overkappingen afbreken, vijvers dichtgooien en zonneschermen verwijderen zodat de tuin er weer netjes uitziet. Het afval wordt milieubewust afgevoerd, zodat u zelf niets meer aan de tuin hoeft te doen.

Snoeiwerkzaamheden tuin

Eén van de werkzaamheden die in Landgraaf veel uitgevoerd wordt, is het snoeien van overwoekerende planten. Dit zien wij vooral bij de woningen van senioren. De voor- of achtertuin bestaat uit grote planten die na verloop van tijd scheef zijn gaan groeien. Door deze te snoeien ziet de tuin er een stuk aantrekkelijker uit en krijgt u meer lichtinval in huis.
huis opruimen Landgraaf

Vloer verwijderen

Het verwijderen van vloeren lijkt relatief eenvoudig, maar in de praktijk is het een tijdsrovende klus. De ontruimers uit Landgraaf beschikken over jarenlange ervaring, waardoor het verwijderen van de vloerbekleding snel gedaan is. De ontruimers kunnen allerlei soorten vloeren voor u verwijderen: laminaat, marmoleum, PVC of tapijt. Zit uw vloerbekleding vastgelijmd aan de ondervloer? Het ontruimingsbedrijf beschikt over het juiste materiaal en de meest geschikte methodes waarmee het weghalen van uw vloerbekleding in korte tijd uitgevoerd kan worden zonder dat de ondervloer te ernstig beschadigd raakt. Indien gewenst kunnen wij de ondervloer echter volledig afwerken en egaliseren, zodat de vloer weer in de originele staat verkeert.

Wietplantage ontruimen

Het gebeurt helaas vaker dan u zou verwachten. Huurders die een illegale wietplantage onderhouden. Wanneer u deze ontdekt zijn de huurders vaak al met de noorderzon vertrokken, waardoor u voor de schoonmaakwerkzaamheden opdraait. Het opruimen van een wietplantage is erg onprettig en brengt bovendien gezondheidsrisico’s met zich mee als u dit niet zorgvuldig doet. Menig ontruimer is ervaren met het ontruimen van wietplantages en brengen de woningen in Landgraaf weer naar de originele staat. De ontruimers verwijderen de complexe en vaak onveilige elektrische installatie en stellages om extra schade te voorkomen. Heeft u te maken met een illegale wietplantage in één van uw verhuurde panden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

085 500 9891
Gratis offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u toe aan een professionele woningontruiming en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wilt u slechts enkele kamers in uw woning gaan ontruimen maar weet u niet waar u moet beginnen? Is uw bedrijf failliet of wilt u na een brand een bedrijfsontruiming laten uitvoeren? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij brengen elk pand weer terug naar de originele staat. Elke woningontruiming is uniek. Als u wilt weten wat u gaat betalen, raden wij u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit doet u eenvoudig via ons contactformulier. Is er spoed bij? Bel dan naar 085 500 9891 voor direct contact.