Specialist in woningontruiming

Spoedontruiming, bedrijfsontruiming of huisontruiming?

Bel: 085 500 9891

Woningontruiming Goirle

Een woningontruiming in Goirle kost veel tijd en is zeer arbeidsintensief. Het ontruimen van een woning is niet alleen noodzakelijk wanneer u gaat verhuizen, maar ook bij overlijden, faillissement of bij een huurder met huurachterstand. Wilt u een woning of bedrijfspand laten ontruimen?

Start nu de gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over een ontruiming, de gemiddelde kosten van een huisontruiming en de werkzaamheden van een woningontruimer. Schakel voor het ontruimen altijd een professional in. Het pand wordt dan volledig ontruimt en bezemschoon opgeleverd!

woningontruiming Goirle

Wanneer schakelt u een woningontruimer in?

Er zijn verschillende redenen om een woningontruimer uit de omgeving van Goirle in te schakelen. Denk aan het ontruimen vanwege het overlijden van een dierbare, een verhuizing of een faillissement van een bedrijf.

Vaak neemt het ontruimen van een huis of bedrijfspand meer tijd in beslag dan u in eerste instantie denkt. Bovendien is het zwaar werk. De ontruimers werken zeer efficiënt en hebben veel ervaring. Daarom gaat het ontruimen een stuk sneller, dan wanneer u het zelf doet.

De voordelen van een ontruimer:

  • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.
  • Het ontruimen gaat een stuk sneller door de ervaring van de vakmannen.
  • De zorg van een woningontruiming wordt u uit handen genomen.

Woningontruiming van A tot Z!

Als u gaat verhuizen of wanneer er een familielid is overleden, dan moet u de woning in Goirle leeghalen. Een woningontruiming is niet alleen een zware klus, maar kan ook zeer emotioneel zijn. Vooral wanneer het gaat om het leeghalen van een woning van een overleden dierbare. Schakel daarom een ontruimingsbedrijf in voor een professionele en snelle ontruiming.

Wat houdt woningontruiming van A tot Z in?

Van A tot Z houdt in dat de ontruimers uw boedel sorteren. Ze bekijken wat er bewaard kan blijven en wat weggegooid kan worden. In overleg kunt u de huisraad laten opkopen door het ontruimingsbedrijf. Na het weghalen van de spullen maken de vakmannen het huis helemaal schoon. Ook eventuele kleine klusjes, zoals het verven van een binnenmuur of het verwijderen van spijkers in de muur zijn mogelijk.

Direct weten wat een ontruiming u kost? Start de gratis offerteaanvraag.

woningontruimer Goirle

Een woning ontruimen in Goirle: hoe werkt dat?

In het geval van een woningontruiming maakt u eerst een afspraak met een ontruimingsbedrijf. U bespreekt met het bedrijf uit de regio van Goirle uw wensen en eisen en wat er allemaal moet gebeuren. De vakman maakt van tevoren een schatting hoeveel tijd er nodig is.

Op de afgesproken dag komen de vakmannen op locatie om de woning te ontruimen. Ze sorteren eerst de spullen. Gaat u verhuizen? Dan zorgen ze dat alles in verhuisdozen ingepakt wordt. In het geval van een ontruiming door overlijden is het ook mogelijk om de spullen op te laten kopen. Na de woningontruiming, halen de vakmannen de vloeren, gordijnen en dergelijke weg. Tot slot maken ze de gehele woning schoon.

woning ontruimen Goirle

Welke ontruimingen zijn er?

Een ontruimingsbedrijf onderscheidt een aantal soorten ontruimingen. Bij spoed spreken we vaak over een spoedopruiming. Anders vormen van ontruimen zijn een bedrijfsontruiming en een huisontruiming. Gaat het om het opruimen van een inboedel? Dan spreken de ontruimers vaak van een boedelontruiming. Hieronder lichten we de verschillende vormen verder toe.

Besteed de ontruiming uit zodat u hier zelf niet over na hoeft te denken. Vraag een offerte aan via het offerteformulier.

Spoedontruiming? Neem direct contact op!

Een spoedontruiming komt vaak voor wanneer een familielid overleden is in een verpleeghuis. U heeft dan vaak maar een aantal dagen om de kamer leeg te halen voordat een nieuwe bewoner in de woning trekt. In deze tijd heeft u wel wat anders aan u hoofd. U moet het verlies van uw familielid verwerken en veel zaken regelen.

Bel direct 085 500 9891 voor het uitbesteden van een spoedontruiming. Tijdens een spoedontruiming is het namelijk vaak niet nodig om zelf aanwezig te zijn.

bedrijfsontruiming Goirle

Bedrijfsontruiming

Gaat uw bedrijf verhuizen? Of is een ontruiming nodig vanwege een faillissement? Schakel dan een professionele ontruimer in. In het geval van een verhuizing zorgen de vakmannen ervoor dat de spullen ingepakt worden in verhuisdozen.

Een bedrijfsontruiming begint altijd met het leeghalen van de boedel. De vakmannen halen het volledige bedrijfspand leeg. Vervolgens halen ze ook de vloeren, lampen en dergelijke uit het pand en voeren ze kleine klusjes en reparaties uit. Vervolgens zorgen ze ervoor dat het pand bezemschoon is voor het opleveren. Elke type kantoor of bedrijf kan ontruimd of verhuisd worden.

Huisontruiming in Goirle

De ontruiming van een huis is vaak veel werk. Allereerst moet bij een huisontruiming u de inboedel sorteren en beslissen wat u wilt houden en wat weg kan. Ook wanneer u gaat verhuizen, bijvoorbeeld bij een seniorenverhuizing, blijft er altijd boedel en meubilair achter.

De ontruimers nemen alles voor de huisontruiming voor u uit handen. Ze pakken alles zorgvuldig in en zorgen voor het vervoer van uw inboedel naar uw nieuwe woning. Wilt u de inboedel laten opkopen na een huisontruiming? Ook dat is een optie. Geef dit dan op tijd door aan het ontruimingsbedrijf. Alles wordt dan voor u geregeld.

Woningontruiming op de planning en benieuwd naar de kosten?

Vraag een prijsopgave met een scherpe prijs aan en schakel een vakman in!

Bel: 085 500 9891

Boedelruiming Goirle

Een huisontruiming of bedrijfsontruiming houdt in dat de woning of bedrijfspand bezemschoon wordt opgeleverd. Een boedelruiming houdt net wat anders in. In dit geval haalt een ontruimer de complete inboedel uit uw huis. Een boedelruiming is goedkoper en gaat sneller dan een gewone woningontruiming. De ontruimer maakt verder uw woning of bedrijfspand tijdens een boedelruiming niet schoon en andere klusjes zoals reparatie worden niet gedaan.

Inboedel ontruimen

Wilt u uw huis laten ontruimen door middel van een woningontruiming of boedelruiming? Bij een verhuizing blijft er vaak veel huisraad achter, zoals meubilair dat u niet gaat gebruiken in uw nieuwe woning en boedel dat u niet meer nodig heeft.

De onbruikbare spullen worden afgevoerd tijdens de ontruiming en bruikbare spullen kunt u laten opkopen. Het is uiteraard belangrijk dat uw inboedel zorgvuldig worden gesorteerd en vervoerd. De achtergebleven huisraad na een ontruiming worden gerecycled, verkocht of gedoneerd.

Inboedelopslag

In het geval van een bedrijfsverhuizing is een bedrijfsontruiming noodzakelijk. Als u verhuist naar een kleinere ruimte zult u niet alles kunnen meenemen. De specialisten bieden u daarom een inboedelopslag tegen lage kosten aan. Wilt u de meubelen niet opslaan maar verkopen? Ook daar zijn de vakspecialisten in gespecialiseerd.

De ontruimers taxeren dan het meubilair en u ontvangt van de specialisten een goede prijs. De totale waarde van de opgekochte spullen wordt in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming. Bel naar 085 500 9891 of vraag gratis een offerte aan.

boedelruiming Goirle

Inboedel opkopen

Wanneer u uw woning in Goirle gaat leeghalen komt u vaak veel spullen tegen die u niet meer gebruikt of nodig heeft. Soms zitten er spullen bij die veel waarde hebben of die u niet zomaar weg wilt gooien. Laat ze in dat geval opkopen door een opkoper. U hoeft dan niet meer naar de stort of de kringloop, uw spullen krijgen een goed huis en het is beter voor uw milieu. Het voordeel is dat u in één keer van uw boedel af bent voor een eerlijke prijs.

Wat kost een woningontruiming?

De totaalprijs van een ontruiming van een bedrijfspand of woning zijn afhankelijk van vele factoren en het tarief van de woningontruimer. Het is daarom lastig om een exacte prijs te geven voor uw huisontruiming of bedrijfsontruiming. Om u toch een idee te geven wat de kosten ongeveer zijn, hebben we de gemiddelde kosten van de meest voorkomende ontruimingen hieronder in een overzicht geplaatst.

Welke factoren zijn van invloed op de kosten?

De totaalprijs voor een ontruiming worden onder andere bepaald door de grote van het pand, de hoeveelheid huisraad en de toegankelijkheid van het pand. Is er een lift aanwezig in het appartementencomplex? Dan gaat het ontruimen vaak een stuk sneller. Wanneer er geen lift aanwezig is, moet er soms een verhuislift gehuurd worden. Alleen een boedelruiming is het goedkoopst. Wilt u dat er na het ontruimen nog schoonmaakwerkzaamheden of reparaties uitgevoerd worden? Houd dan rekening met een hogere prijs.

Kosten woning ontruimen

Soort woningGemiddelde woningontruiming kosten*
Seniorenwoning€150,- tot €350,-
Woning met 1 of 2 kamers€150,- tot €550,-
Volledige eengezinswoning€600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers€750,- tot €2.000,-

* dit zijn gemiddelde kosten, inclusief btw.

Wilt u weten wat de exact kosten voor uw woningontruiming worden? Neem dan contact op en bel naar 085 500 9891 of vraag een gratis offerte aan!

Herstelwerk en schoonmaak in woning

Vaak moet uw woning bezemschoon opgeleverd worden na een ontruiming. Dit betekent dat alle ruimtes vrij zijn van loszittende materialen en dat er schoongemaakt wordt. Soms worden hiervoor nog aanvullende afspraken gemaakt, zoals dat de vloerbedekking eruit gehaald moet worden of dat u nog herstelwerkzaamheden moet laten uitvoeren. Veelvoorkomende herstelwerkzaamheden zijn het vullen van gaatjes in de muren en het witten van plafonds en muren.

De vakmannen ontruimen eerst het pand, voeren herstelwerk uit en maken alles schoon. Na een complete huisontruiming of bedrijfsontruiming is het pand klaar voor verkoop of oplevering. U hoeft hier verder niets meer aan te doen. Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing verloopt net wat anders dan een normale verhuizing. Vaak vertrekt de bewoner naar een zorginstelling of een kleiner appartement. Hierdoor moet er een keuze maken uit uw meubilair en spullen.

Bij een seniorenverhuizing sorteren de specialisten de inboedel van de woning, pakken ze in wat u mee wilt nemen en pakken ze ook alles weer uit in de nieuwe woning.

De oude woning wordt ontruimd van alle huisraad die u niet meer mee wilt nemen en schoongemaakt.

seniorenverhuizing Goirle

Woning ontruiming na overlijden Goirle

Na het overlijden van een familielid of dierbare komt u terecht in een emotionele periode waarin u veel moet regelen. Soms moet u zeer snel een woning ontruimen, bijvoorbeeld in het geval van een zorginstelling of een huurwoning. Een bedrijf gespecialiseerd in woningontruiming na overlijden neemt veel werk uit handen.

De vakmannen lopen eerst de inboedel door en sorteren de boedel bij een woning ontruimen na overlijden. Sommige spullen wilt u bijvoorbeeld bewaren vanwege de emotionele waarde, andere huisraad kan naar de kringloop of moet naar de stort. Korte inboedelopslag is uiteraard ook mogelijk bij ontruimingen van woningen.

Boedelruiming na het overlijden van een dierbare?

Een emotionele klus die u het beste overlaat aan erkende woningontruimers!

Gratis offerte ontvangen

Het duurt slechts 1 minuut!

schoonmaak na overlijden

Schoonmaak na overlijden

Schakel ook specialisten uit Goirle voor het schoonmaken van de woning na de huisontruiming. De schoonmaakservice houdt in dat alle ruimtes in de woning schoongemaakt wordt.

Bij de schoonmaak hoort bovendien ook klein herstelwerk. Het schoonmaken van een woning neemt vaak veel tijd in beslag. De vakmannen hebben hier veel ervaring mee en maken alles in een mum van tijd schoon.

Bezemschoon opleveren

Wanneer u gaat verhuizen, het bedrijfspand moet verlaten of bij de verkoop van een woning moet u het pand meestal schoon opleveren. Bezemschone oplevering houdt in dat alle loszittende materialen uit de woning of het bedrijfspand weggehaald zijn. Bekijk uw koopcontract of het huurcontract om te controleren of er nog aanvullende voorwaarden zijn. Zo is het soms ook nodig dat u de vloerbedekking verwijdert of dat u alle muren moet witten voor het opleveren.

De specialisten halen alles uit het pand. Ze halen ook de gordijnen, verlichting, rails en de vloerbedekking weg. Moeten er herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden? Dan zorgt het bedrijf hier uiteraard ook voor en maken ze alle ruimtes schoon.

Hulp bij opruimen woning in Goirle

Een verhuizing is niet de enige reden waarom u hulp kunt gebruiken bij het ontruimen van uw woning. Hulp is ook erg fijn wanneer uw berging of zolder helemaal vol ligt met spullen die u niet nodig heeft. De vakman helpt u bij het selecteren en ordenen van uw bezittingen. Zo gaat de huisontruiming of boedelruiming een stuk sneller.

Maak tijdens de boedelruiming een selectie van spullen die u graag wilt bewaren, huisraad dat naar de kringloop kan en wat naar de stort gebracht kan worden. Een milieubewuste afvalverwerking na een boedelruiming is belangrijk voor het milieu. U hoeft zelf geen fysiek zwaar werk te doen wanneer u de opruimhulp inschakelt voor de boedelruiming, bovendien kost de woningontruiming zo minder tijd.

kosten ontruimingsbedrijf

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Bij het opleveren van uw woning is het raadzaam om niet alleen uw woning netjes achter laten, maar ook de tuin. Snoei daarom de struiken en bomen bij, maak de tuin geheel onkruidvrij en verwijder overwoekerende en dode planten en bloemen.

Tenzij u heeft afgesproken dat de nieuwe bewoners de zonneschermen, schuurtjes of overkappingen overnemen, moet u deze ook laten weghalen. Bij een volledige woningontruiming zijn snoeiwerkzaamheden en tuinonderhoud ook een optie. De ontruimer zorgt ervoor dat uw tuin er netjes en verzorgd uitziet.

Overige diensten van een ontruimingsbedrijf

Een woningontruimer doet naast ontruimingen ook andere diensten. Zij helpen met schoonmaken van de woning of opkopen van de inboedel. Bovendien ruimen zij een wietplantage op, verwijderen ze uw vloer of doen ze archiefvernietiging. Op zoek naar een erkende woningontruimer? Let dan goed op het keurmerk Erkende Ontruimers of start direct de gratis offerteaanvraag.

Zolder opruimen

Hebt u ook een rommelzolder? Als u al een aantal jaren in uw huis in Goirle woont, dan is het goed mogelijk dat u steeds meer spullen op de zolder hebt neergezet. Het gaat dan veelal op spullen die u wilt bewaren maar waar u eigenlijk niets mee doet waardoor ze staan te verstoffen.

Denk hierbij aan speelgoed van de kinderen, oude meubels en andere kleine spulletjes. Zonde om de zolder alleen als opbergruimte te gebruiken! Het schoonmaken van de zolder is ook onderdeel van woningontruimingen. De experts nemen dit graag voor u uit handen zodat u de rommelzolder kunt veranderen in een mooie logeerkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Garage/berging leeghalen

De garage is een ruimte waar we vaak veel spullen in opslaan. Ongemerkt komen er steeds meer spullen bij, ook dingen die u niet meer gebruikt of wat u niet meer nodig heeft. Als u de garage of berging laat leeghalen, brengt dit vele voordelen met zich mee. De ruimte is weer netjes, waardoor u bijvoorbeeld uw auto en fietsen weer in de garage kunt parkeren.

Tip: een opgeruimde berging zorgt ervoor dat u weer ontspannen kunt wonen, zonder u druk te maken over de rommel.

Schuuropruiming

In de schuur verzamelen we vaak veel meer spullen dan we in eerste instantie denken. Denk eraan dat u ook deze ruimte compleet leeg oplevert. De ontruimingsdienst helpt u bij het opruimen. Het opruimen gaat dan een stuk sneller en u hoeft het zware werk niet zelf te doen. Dit is erg fijn als u de schuur weer voor andere doeleinden wilt gebruiken.

Wietplantage ontruimen

Als verhuurder bestaat de mogelijkheid dat de woning wordt gebruikt als wietplantage. Het gebeurt helaas steeds vaker. De huurder is met de noorderzon vertrokken of zit vast en u draait voor het opruimen en schoonmaken op. Het opruimen van een wietplantage brengt echter levensgevaarlijke risico’s met zich mee. Bij het schoonmaken komen gevaarlijke stoffen vrij en de elektriciteit is vaak amateuristisch aangesloten. Ook voor het weghalen van een wietplantage in Goirle is een woningontruiming service een oplossing.

Uw huis laten ontruimen door een woningontruimer?

Vraag een gratis offerte aan en profiteer van een scherpe prijs!

Gratis offerte aanvragen

Zonder enige verplichting!

Vloer verwijderen

Het verwijderen van vloeren bij een woningontruiming is een vervelende klus, maar is wel vereist bij de oplevering van het huis. In het geval van een woningontruiming hebben de ontruimers uit ons netwerk een breed scala aan professionele apparatuur beschikbaar, waarmee zij alle soorten vloeren eenvoudig verwijderen. Ook wanneer uw vloerbedekking hardnekkig vastgelijmd zit. Bij een huisontruiming wordt het afval vakkundig verwijderd en afgevoerd. Een professional uit ons netwerk voorziet u graag van een persoonlijk advies.

Archiefvernietiging

Bij archiefvernietiging is discretie en betrouwbaarheid erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw archief vakkundig vernietigd wordt. Meestal wordt uw papier opgehaald in afgesloten containers opgehaald en daarna vernietigd. Na de vernietiging zijn alle papieren onleesbaar en onbruikbaar.

Klantervaringen

klantervaring Evers“Mijn moeder is slecht ter been en moest overgeplaatst worden naar een verzorgingstehuis. Ik heb de seniorenverhuizing direct uitbesteed aan een professionele ontruimer. Zij hebben niet alleen alle spullen ingepakt en verhuisd, maar ook de volledige woning schoongemaakt. Ik ben super tevreden!”
S. Evers
klantervaring de Bruijn“De garage en schuur waren een enorme rotzooi. Ik zag het niet zitten om dit zelf op te ruimen, daarom heb ik een offerte aangevraagd. Binnen de kortste keren had ik contact met iemand uit mijn eigen regio. De woningontruimer heeft me geholpen met de opruiming. Nu zijn de garage en schuur weer overzichtelijk!”
M. de Bruijn

Recent aangevraagde offertes

Woningontruiming in Goirle
Seniorenverhuizing in Tilburg
Bedrijfsontruiming in Breda
Boedelontruiming in Den Bosch
Inboedelopslag in Kaatsheuvel
Huisontruiming in Rosmalen
Woning ontruimen in Schijndel
Schoonmaken na overlijden in Waalwijk
Huis bezemschoon opleveren in Oosterhout
Inboedel opkopen in Boxtel

huis ontruimen

Ontruimingsbedrijf inschakelen? Vraag een gratis offerte aan!

Hebt u een seniorenverhuizing in het verschiet en ziet u nu al op tegen de woningontruiming? Of hoeft het pand niet schoongemaakt te worden en volstaat een eenvoudige boedelruiming? De professionals uit ons netwerk ontruimen uw woonruimte snel en vakkundig. Zo hoeft u zich enkel nog bezig te houden met oplevering van het pand.

Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bieden de specialisten uit ons netwerk hun ontruiming service aan. Neem via het offerteformulier contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever direct contact? Bel direct 085 500 9891. De specialisten helpen u graag verder met uw woningontruiming in Goirle.

Gratis offertes vergelijken