Specialist in woningontruiming

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Den Bosch

In het geval van een normale- of seniorenverhuizing in Den Bosch is een woningontruiming onvermijdelijk. U kunt de ontruiming zelf doen om kosten te besparen, maar het ontruimen kost erg veel tijd en energie. Zeker omdat u bij de huisontruiming veel spullen met herinneringen tegenkomt, wat u alleen maar vertraagd. Schakel voor de ontruiming daarom een professional in. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd zodat het direct klaar is voor de oplevering. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een professionele woningontruiming in Den Bosch? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Navigeer naar:

Woningontruiming van A tot Z!

Als u gaat verhuizen of als er een familielid is overleden dan moet u de woning in Den Bosch leeggehaald worden. Niet iedereen vindt het leuk of heeft tijd om zich bezig te houden met een ontruiming. Het is daarom mogelijk om een bedrijf in te schakelen wat zich heeft gespecialiseerd in het ontruimen van woningen. Wij kunnen uw complete pand of alleen een deel hiervan, zoals de garage, ontruimen. U bepaalt zelf welke werken wij precies voor u gaan uitvoeren. Bij een woningontruiming kunnen wij bijvoorbeeld ook het pand bezemschoon opleveren. Indien gewenst gaan we ook met uw tuin aan de slag. Wij kunnen een woningontruiming van A tot Z voor u uitvoeren! Het inschakelen van een professioneel bedrijf op het gebied van ontruimingen brengt een aantal voordelen met zich mee.
woningontruiming Den Bosch
  • Onze vakmannen hebben vele jaren ervaren. Wij zorgen ervoor dat de klus snel is uitgevoerd.
  • U houdt een hoop tijd over voor andere belangrijke zaken omdat u zelf niets hoeft te regelen.
  • U hoeft zich niet zorgen te maken over de afvoer van spullen die u niet meer wilt.
  • Wij kunnen ook het schoonmaken en repareren van dingen voor u uit handen nemen.

Werkwijze

In het geval van een normale- of seniorenverhuizing in Den Bosch is een woningontruiming onvermijdelijk. U kunt de ontruiming zelf doen om kosten te besparen, maar het ontruimen kost erg veel tijd en energie. Zeker omdat u bij de huisontruiming veel spullen met herinneringen tegenkomt, wat u alleen maar vertraagd. Schakel voor de ontruiming daarom een professional in.

Als u contact met ons hebt opgenomen dan zullen wij een afspraak met u maken. Hierin inventariseren we uw wensen en eisen en kijken we hoeveel werk er verricht moet worden. Gaat u akkoord met de vrijblijvende offerte? Dan komen we op de afgesproken dag bij u langs. De inboedel wordt eerst gesorteerd. Een deel kan wellicht verkocht of weggegeven worden terwijl een spullen ook vaak afgevoerd moeten worden. Als uw inboedel is verwijderd dan worden materialen zoals de vloerbedekking en gordijnen verwijderd. Tot slot wordt uw pand in Den Bosch bezemschoon achtergelaten zodat het direct klaar is voor de oplevering. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een professionele woningontruiming in Den Bosch? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Spoedontruiming? Bel 085 500 9891

Een spoedontruiming komt meestal voor als een dierbare in een verpleeghuis is overleden. Officieel gezien hebt u zeven dagen om een woonruimte in een verpleeghuis leeg te halen. In de praktijk komt het vaak voor dat er al een nieuwe bewoner is die de ruimte in wil trekken. Daarom is het nodig dat de kamer met spoed wordt leeggeruimd. U hebt echter zelf wel iets anders aan uw hoofd. U moet het verlies van uw dierbare verwerken en de begrafenis of crematie regelen. U hebt waarschijnlijk geen tijd en ook geen zin in het ontruimen van de woonruimte. Wij kunnen een spoedontruiming van de woonruimte voor u uit handen nemen. Hiervoor hoeft u zelf niets eens aanwezig te zijn. Het uitbesteden van een spoedontruiming neemt dan ook vele voordelen met zich mee. U kunt uw volle aandacht op de uitvaart en andere belangrijke zaken richten. U beperkt uw emotionele betrokkenheid en bespaart u zwaar, fysiek werk. Voordat u het weet wordt de woonruimte helemaal leeg, netjes en helemaal schoon opgeleverd. Wilt u een spoedontruiming door ons laten uitvoeren? Bel 085 500 9891 voor vrijblijvend en direct contact.

Seniorenverhuizing

woning ontruimen Den Bosch
Een normale woningontruiming is al stressvol genoeg, maar in het geval van een seniorenverhuizing ligt het vaak nog gevoeliger. Bij een seniorenverhuizing vertrekt de bewoner veelal naar een zorginstelling of kleiner appartement, waardoor niet al het meubilair mee kan. Een professionele huisontruiming biedt de uitkomst. Wij ontruimen de volledige woning en plaatsen de meubelen in de nieuwe woonruimte. Zo hoeft u zich enkel te bekommeren om het welzijn van uw familielid. Een woningontruimer geeft u de mogelijkheid het overgebleven meubilair tijdelijk op te laten slaan.

Bedrijfsontruiming

bedrijf ontruimen Den Bosch
Een bedrijfsontruiming is vaak een complexe ontruiming dat vraagt om maatwerk. Dit komt omdat een kantoor in Den Bosch zich vaak bevindt op een hoge verdieping. Doordat het ontruimen via de trap gaat, is het werk zwaarder en duurt het langer. Een bedrijfsontruiming beperkt zich niet alleen tot een traditioneel kantoor. Elk type bedrijfspand kan ontruimd worden door onze bedrijfsontruimingservice. Wij voeren het afval voor u af en leveren het kantoorpand bezemschoon op. Meubilair dat niet meeverhuist laat u eenvoudig opslaan.

Boedelruiming

Bij een volledige woningontruiming wordt de woning in Den Bosch teruggebracht naar de originele staat. Naast het ruimen van de inboedel zal de vakman ook schoonmaken, opruimen en reparaties uitvoeren, zodat het huis klaar is voor de oplevering. Een andere mogelijkheid is een boedelruiming. Een specialist zal dan de complete inboedel verwijderen en ontruimen. Een inboedelruiming is voordeliger dan een volledige huisontruiming, maar scheelt u toch veel tijd en energie. Bij een seniorenverhuizing in Den Bosch is een boedelruiming de manier om gemakkelijk en snel de woonruimte te kunnen opleveren.

Inboedelopslag

In het geval van een bedrijfsverhuizing is een bedrijfsontruiming noodzakelijk. Als u verhuist naar een kleinere ruimte zult u niet alles kunnen meenemen. Wij bieden u daarom een inboedelopslag aan. Wilt u de meubelen niet opslaan maar verkopen? Dan zijn wij ook hierin geïnteresseerd. De ontruimers zijn gespecialiseerd in de taxatie van het meubilair en u ontvangt bij ons een goede prijs. De totale waarde van de opgekochte spullen worden in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming. Bel ons op 085 500 9891 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

inboedel opkopen

Inboedel opkopen

In het geval van een seniorenverhuizing in Den Bosch gaat de bewoner vaak kleiner wonen. Een deel van de inboedel zal u na de woningontruiming achter moeten laten. Een woningontruimer geeft u de kans om het meubilair tijdelijk op te laten slaan. Wilt u na de huisontruiming van het meubilair af? Dan is de woningontruimer geïnteresseerd in het opkopen van de inboedel. Zo betaalt u niets extra voor eventuele inboedelopslag. Laat u het meubilair opkopen? Dan wordt de waarde hiervan in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Na een seniorenverhuizing zal u het huis al snel bezemschoon moeten opleveren. In het geval van een boedelruiming zult u dit zelf na de verhuizing nog moeten doen. Bij een complete ontruiming bieden wij ook onze schoonmaakwerkzaamheden aan. Wij ontruimen de woonruimte, verwijderen vloeren en voeren eventuele herstelwerkzaamheden uit. Na een complete huisontruiming is de woning klaar voor de verkoop of oplevering en hoeft u hier niets meer aan te doen. Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van bedrijfsontruiming tot woningontruiming

Wij ontruimen ieder pand en leveren het bezemschoon op. Bel 085 500 9891 voor meer informatie.

Bel ons: 085 500 9891
Vrijblijvende offerte

Hulp bij woning opruimen

Een bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing in Den Bosch is uiteraard niet de enige reden voor een ontruiming. Het ontruimen van de woning is ook fijn als u een zolder of garage vol spullen hebt waar u vanaf wilt. Is de rommel inmiddels zo gegroeid dat u niet meer weet waar u moet beginnen? Dan helpt een vakman u met uw huisontruiming. Deze vakman zal helpen met het selecteren en ordenen van uw bezittingen zodat het voor u makkelijker is om de ruimte of woning te ontruimen.

Zolder opruimen

Hebt u ook een rommelzolder? Als u al een aantal jaren in uw huis in Den Bosch woont, dan is het goed mogelijk dat u steeds meer spullen op de zolder hebt neergezet. Het gaat dan veelal op spullen die u wilt bewaren maar waar u eigenlijk niets mee doet waardoor ze staan te verstoffen. Denk hierbij aan speelgoed van de kinderen, oude meubels en andere kleine spulletjes. Zonde om de zolder alleen als opbergruimte te gebruiken! Het opruimen van de zolder is ook onderdeel van woningontruimingen. Wij nemen dit graag voor u uit handen zodat u de rommelzolder kunt veranderen in een mooie logeerkamer, werkkamer of hobbyruimte.

Garage/berging

Naast de zolder zijn ook de berging en garage vaak favoriete ruimtes om spullen in op te slaan. Het gaat dan vaak om dingen die u eigenlijk niet meer gebruikt, maar waar u nog geen afstand van hebt kunnen doen. Als u de garage of berging laat opruimen dan brengt dit echter voordelen met zich mee. De ruimte is weer netjes waardoor u een overzicht hebt van de dingen die er nog wel staan. U kunt uw garage nu gebruiken voor uw fietsen, zodat deze droog staan, of voor uw auto in de winter. Hierdoor staat uw auto altijd beschermd en hoeft u niet te krabben als het vriest.
woning ontruimen kosten

Kosten

Bent u benieuwd wat een woningontruiming in Den Bosch kost? Dit is afhankelijk van vele factoren. Hier is dan ook niet een eenduidig antwoord op te geven. Zo is bijvoorbeeld het type en de grootte van uw woning in Den Bosch van invloed op de kosten. De ontruiming van een groot pand met meerdere kamers duurt immers langer dan de ontruiming van een seniorenwoning. Ook de toegankelijkheid is van toepassing. Woont u op een verdieping en is er geen lift in het gebouw aanwezig? Dan zullen we een verhuislift moeten huren.

Daarnaast wordt de prijs beïnvloed door de afwerking van de ruimtes.

Het is een stuk lastiger om gelijmde vloerbedekking te verwijderen dan bijvoorbeeld laminaat. Houd ook altijd rekening met wat er gebeurd met de restboedel. Wilt u dat dit wordt weggegeven aan een goed doel of zijn de spullen oud en moeten ze worden afgevoerd? Dit brengt uiteraard kosten met zich mee. Wilt u graag weten wat de ontruiming van uw huis of het huis van een dierbare gaat kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier of via: 085 500 9891. Als wij de situatie kunnen vaststellen dan is het mogelijk om een prijs te bepalen.

Woning ontruimen na overlijden

Een woningontruiming na het overlijden van een geliefd familielid is erg emotioneel. Vaak moet u het huis in Den Bosch al snel opleveren maar staat uw hoofd hier nog lang niet naar. Een professionele ontruiming biedt ook na een overlijden de uitkomst. Maakt u zich geen zorgen dat er spullen van emotionele waarde verdwijnen: alles dat er uitziet alsof het emotionele waarde heeft wordt voor u bewaard. De inboedel waar u geen plek voor hebt kunt u door de vakman laten opkopen of opslaan. Door het uit te besteden heeft u tijd voor andere dingen.

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van een familielid is een boedelruiming alleen niet voldoende. Ook schoonmaken en opruimen is een deel van het proces. Bij een complete woningontruiming in Den Bosch bieden wij ook onze schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden aan. De vakmannen zullen het huis in dat geval niet alleen schoonmaken, maar ook herstellen. Denk aan het dichten van gaten in de muren, maar ook het ontstoppen van een toilet of het vervangen van een gebroken raam. De woning wordt door ons bezemschoon aan u overgelaten, zodat het klaar is voor de oplevering.

Bezemschoon opleveren

Wij doen meer dan alleen het ontruimen van woningen in Den Bosch. Bij een woningontruiming hoort namelijk ook het bezemschoon opleveren van het pand. Wat dit precies inhoudt? Als u uw woning verkoopt, dan moet deze verkoopklaar zijn. Een huurwoning moet in de oude staat worden opgeleverd. Het is daarom goed mogelijk dat er bepaalde gebreken zijn welke gerepareerd moeten worden. Bij bezemschoon opleveren hoort dan ook het verwijderen van muur- en vloerbekleding, zoals behang en laminaat. Kleine gebreken in bijvoorbeeld de badkamer, of een gat in de muur worden gerepareerd. Hebt u in een huurhuis een muur aangebracht? Wij kunnen deze voor u verwijderen. Is er in de badkamer kalkaanslag ontstaan? Ook dit kunnen wij voor u verwijderen. Als alles is gestript en gerepareerd, dan zorgen wij ervoor dat elke ruimte helemaal schoon is.

huisontruiming Den Bosch
Gratis offerte

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Gaat de woning in de verkoop? Dan heeft u er baat bij als ook de tuin er onderhouden uitziet. Onkruid en vervallen tuinhuisjes maken het geheel niet aantrekkelijk voor potentiële kopers. Bij een volledige woningontruiming is ook tuinonderhoud een optie. De ontruimer haalt het onkruid weg en snoeit de planten. Ook zal de ontruimer eventuele groene aanslag op de tegels verwijderen. Is er een vervallen schuurtje of verouderde overkapping die de nieuwe bewoners niet willen overnemen? Dan kunt u deze laten afbreken zodat de tuin er als nieuw uitziet.

Snoeiwerkzaamheden tuin

Als u uw pand in Den Bosch laat ontruimen, dan is het ook belangrijk dat de tuin er netjes bij ligt. Is uw tuin overwoekerd met planten? Ziet u door al het onkruid het terras niet meer? En neemt de hoeveelheid bomen alle zon weg? Wij kunnen naast de woningontruiming ook snoeiwerkzaamheden in de tuin uitvoeren zodat alles weer helemaal netjes is.
woning ontruiming

Vloer verwijderen

Het verwijderen van vloeren is een vervelende klus, maar is wel vereist bij de oplevering van het huis. In het geval van een woningontruiming hebben de ontruimers uit ons netwerk een breed scala aan professionele apparatuur beschikbaar, waarmee zij alle soorten vloeren eenvoudig verwijderen. Ook wanneer uw vloerbedekking hardnekkig vastgelijmd zit. Bij een huisontruiming wordt het afval vakkundig verwijderd en afgevoerd. Een professional uit ons netwerk voorziet u graag van een persoonlijk advies.

Wietplantage ontruimen

Als verhuurder bestaat de mogelijkheid dat de woning wordt gebruikt als wietplantage. Het gebeurt helaas steeds vaker. De huurder is met de noorderzon vertrokken of zit vast en u draait voor het opruimen en schoonmaken op. Het opruimen van een wietplantage brengt echter levensgevaarlijke risico’s met zich mee. Bij het schoonmaken komen gevaarlijke stoffen vrij en de elektriciteit is vaak amateuristisch aangesloten. Ook voor het verwijderen van een wietplantage in Den Bosch is een woningontruiming service een oplossing.

085 500 9891
Gratis offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het u een seniorenverhuizing in het verschiet en ziet u nu al op tegen de woningontruiming? Of hoeft het pand niet schoongemaakt te worden en volstaat een eenvoudige boedelruiming? De professionals uit ons netwerk ontruimen uw woonruimte snel en vakkundig. Zo hoeft u zich enkel nog bezig te houden met oplevering van het pand. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bieden de specialisten uit ons netwerk hun ontruiming service aan. Neem via onze offertepagina contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Liever direct contact? Bel ons op: 085 500 9891. Wij helpen u graag verder met uw woningontruiming in Den Bosch.