Specialist in woningontruiming

Bel ons: 085 500 9888
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Almelo

Het ontruimen van woningen is een klus waar heel wat bij komt kijken. Een standaard woningontruiming hoeft niet veel voeten in aarde te hebben, maar vaak komen hier extra taken bij kijken zoals het verwijderen van een vloer, het schoonmaken en het herstellen van diverse kleine beschadigingen. Bent u op zoek naar een woningontruiming of bedrijfsontruiming specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn u bovendien graag van dienst bij een seniorenverhuizing, boedelruiming en het opkopen van de inboedel. Vraag via de offertepagina naar de mogelijkheden of om een offerte op maat.

Navigeer naar:

Woningontruiming van A tot Z!

Tijdens de ontruiming van een woning wordt de hele inboedel en huisraad verwijderd. Dit wordt gedaan omdat de woning wellicht verkocht is of omdat er een nieuwe huurder gaat intrekken. Het ontruimen van een pand in Almelo is geen fijne klus. U hebt hier wellicht geen tijd voor of zelf ontruimen is niet mogelijk vanwege lichamelijke klachten of ouderdom. Als dit het geval is dan nemen wij de klus graag van u over. U bepaalt zelf wat er wordt gedaan tijdens de ontruiming. Het is mogelijk om alleen uw inboedel te laten verwijderen. Het is tevens een optie om deze bezemschoon op te laten leveren. Het opruimen en opschonen van de tuin, zolder, berging of garage is ook een mogelijkheid. Een professionele woningontruiming brengt een aantal voordelen met zich mee.
woningontruiming Almelo
  • U hoeft zelf niets te regelen, dit scheelt u een hoop tijd
  • U hoeft zich niet druk te maken over het afvoeren van oude spullen
  • Schoonmaken of eventueel dingen repareren hoeft u niet zelf te doen
  • Erkende en ervaren ontruiming vakmannen uit Almelo zorgen ervoor dat de klus snel en juist is geklaard

Werkwijze

Wanneer wij de ontruiming van een woning of bedrijfspand in Almelo uitvoeren, dan gaan wij altijd zeer nauwkeurig te werk. Dit betekent onder andere dat wij altijd eerst afspraken met u maken over de methode voor ontruimen en de kosten die u maximaal aan de ontruiming kwijt wilt zijn. We komen daarom eerst bij u langs om te inventariseren zodat we precies weten wat er ontruimd en schoongemaakt moet worden. Komen we tijdens de woningontruiming nog voorwerpen tegen waarvan wij vermoeden dat deze een emotionele waarde voor u hebben, dan zullen wij deze uiteraard bewaren. Het komt namelijk wel eens voor dat er iets opduikt waarvan een klant niet wist dat het er nog was. Zijn er spullen die wel verwijderd moeten worden? Dan voeren we deze af naar de hiervoor bestemde locatie. Na de ontruiming kunnen wij ervoor zorgen dat uw pand in Almelo bezemschoon wordt achtergelaten. Hebt u speciale wensen voor de ontruiming? Aarzel dan niet om deze bij ons aan te geven. Wij helpen u graag, vraag kosteloos een offerte op maat aan.
woning ontruimen

Spoedontruiming? Bel 085 500 9888

In sommige situaties is het nodig dat een woningontruiming met spoed wordt uitgevoerd. Dit is meestal het geval bij verzorgingshuizen of instellingen in Almelo. U hebt in principe 7 dagen de tijd om een woonruimte in een verzorgingshuis te ontruimen. In de praktijk komt het echter vaak voor dat een instelling een kortere termijn aanhoudt omdat zij de woonruimte nodig hebben voor een volgende bewoner. U zit hier waarschijnlijk niet op te wachten. U moet immers uw tijd en aandacht gebruiken om de crematie of begrafenis van uw dierbare te regelen. Hierdoor is het denkbaar dat u er emotioneel gezien nog niet aan toe bent om de woningontruiming uit te voeren. Als u belt met 085 500 9888 dan nemen wij deze zorg voor u uit handen. Indien gewenst kunnen wij rechtstreeks contact met de zorginstelling opnemen om de ontruiming te organiseren, zodat u zich hier niet druk over hoeft te maken. Voor iedere andere situatie waarbij een spoedontruiming nodig is kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Seniorenverhuizing

seniorenverhuizing
Zoals al eerder aangegeven kan men bij ons woningontruiming bedrijf in Almelo ook zorgen voor een seniorenverhuizing. Het gaat dan om verhuizingen van een groter naar een kleiner appartement of naar een verzorgingstehuis. Bij een seniorenverhuizing zullen wij alle inboedel inpakken en deze vervolgens in het nieuwe huis neerzetten. Vervolgens maken wij de oude woning helemaal schoon en zorgen wij voor het ontruimen van de overgebleven spullen en het herstellen van het pand. Uw seniorenverhuizing is bij ons in goede handen!

Bedrijfsontruiming

bedrijfsontruiming
Er zijn diverse redenen waarom een bedrijfsontruiming noodzakelijk is. Dit kan onder andere door de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand, maar ook door brandschade een faillissement of de herinrichting van het huidige pand in Almelo. Een bedrijfsontruiming is anders dan het ontruimen van een woning, omdat hierbij veel meer afvalstoffen vrijkomen. Onze bedrijf ontruiming specialisten zorgen ervoor dat deze afvalstoffen op een verantwoorde en duurzame manier worden verwijderd en verwerkt. Hebt u vragen over de bedrijfsontruiming? Wij helpen u graag.

Boedelruiming

Er worden binnen de woningontruiming branche verschillende termen gebruikt. Zo spreekt men ook wel van een huisontruiming en is een bedrijfsontruiming tevens een optie. Een laatste term die wij ook wel toepassen is boedelruiming. Een boedelruiming is bijna hetzelfde als een woningontruiming, maar dan wordt deze beperkt tot het ontruimen of opkopen van de inboedel. Het reinigen van het huis zit hier niet bij. Wilt u meer weten over het verschil tussen een boedelruiming of een huisontruiming? Wij informeren u graag.

Inboedelopslag

In het geval van een seniorenverhuizing of bedrijfsontruiming in Almelo wordt niet altijd al het meubilair meegenomen. Bij een seniorenverhuizing gaat het vaak om een zorginstelling waar geen ruimte is voor alle meubelen, en bij een bedrijfsontruiming blijven ongebruikte kantoorspullen achter. Wilt u dit nog niet laten afvoeren? Bij een woningontruiming heeft u de optie om de spullen tijdelijk te laten opslaan. Wilt u er toch vanaf? Dan is menig woningontruimer geïnteresseerd in het opkopen van uw meubilair. Bel ons op 085 500 9888 of vraag vrijblijvend een offerte aan.

boedelruiming Almelo

Inboedel opkopen

Het opkopen van de inboedel is één van de methoden waarmee wij ervoor zorgen dat een huisontruiming niet teveel geld kost voor degene die het huis in Almelo wil laten ontruimen. Het opkopen van de inboedel kan daarbij bovendien gecombineerd worden met de woningontruiming of bedrijfsontruiming. Wij zullen dan eerst de inboedel taxeren die u wil verkopen en de kosten vervolgens verrekenen met de kosten voor de ontruiming. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke tarieven en een vakkundige hulp.

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Zoals gezegd is een standaard huisontruiming vaak niet voldoende om na het overlijden van de bewoner of een seniorenverhuizing de woning op te leveren. Dit betekent dat u het huis in Almelo naast het ontruimen ook moet laten schoonmaken en herstellen. Onderdeel van het schoonmaken en herstellen van een huis is de reparatie van raamkozijnen, het herstel van kleine beschadigingen en het verwijderen van nicotine vlekken. De prijzen voor schoonmaakwerkzaamheden na een ontruiming zijn afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de hiervoor benodigde tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een woningontruiming?

Wij regelen uw boedelruiming snel en vakkundig, bel naar 085 500 9888 voor meer informatie.

Bel ons: 085 500 9888
Vrijblijvende offerte

Hulp bij woning opruimen

Ook wanneer er geen sprake is van een seniorenverhuizing kan een woningontruiming uitkomst bieden. Heeft u een zolder of garage vol spullen en wilt u hier vanaf? Als u geen idee hebt waar u moet beginnen zal de vakman u helpen en ondersteunen bij het opruimen. De spullen worden geselecteerd en in overleg weggedaan. Het ontruimen van uw woning in Almelo kan u een hoop rust bieden. Dankzij een woningontruimer staat u er niet alleen voor.

Zolder opruimen

Staat er gezinsuitbreiding op de planning en moet er daarom een nieuwe slaapkamer gecreëerd worden? Het is mogelijk om dit op zolder te realiseren, deze staat echter vaak vol met spullen. Voordat u een kamer kunt realiseren moet er eerst ruimte vrijgemaakt worden. Het opruimen van de zolder is ook een onderdeel van woningontruimingen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen zorgvuldig worden opgeruimd zodat u weer gebruik kunt maken van de zolder.

Garage/berging

Daarnaast is het opruimen van de garage of berging onderdeel van woningopruiming. Uw garage en berging stopt u vaak makkelijk vol met spullen. Als u hierbij nadenkt, dan realiseert u zich waarschijnlijk dat u handige en bruikbare ruimte opvult met onnodige dingen. Wij kunnen voor u de garage en/of berging opruimen. Hierdoor ontstaat er weer een overzichtelijke ruimte. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld uw fietsen en tuinspullen op te slaan.
woning ontruiming Almelo

Kosten

Het is vanzelfsprekend dat u benieuwd bent naar de kosten van een woningontruiming in Almelo. Het is lastig om een exacte prijs te geven, omdat deze door veel factoren wordt beïnvloed. Een woningontruiming is namelijk maatwerk, niet iedereen heeft dezelfde wensen. Moet er bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderd worden? Dit is een grote klus, vooral wanneer deze gelijmd is. Daarnaast beïnvloedt de soort woning in Almelo de uiteindelijke kosten. De ontruiming van een grote vrijstaand huis neemt meer tijd in beslag dan de ontruiming van een woonruimte in een verzorgingshuis. Daarnaast kunnen eventuele opties de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Denk hierbij aan eventuele herstelwerkzaamheden en het schoonmaken van de ruimte. Tot slot is de restboedel van grote invloed op de kostprijs. Moeten deze bijvoorbeeld worden ondergebracht in een tijdelijke opslag of moeten ze worden afgevoerd? De kosten voor het afvoeren van spullen kunnen behoorlijk oplopen. Benieuwd van een woningontruiming in uw geval kost? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 085 500 9888.

Woning ontruimen na overlijden

Na het overlijden van een familielid zult u in de meeste gevallen de woning in Almelo al snel ontruimen. Dit is een zwaar en emotioneel proces. Als u een professional inschakelt voor deze woningontruiming dan bespaart u uzelf deze pijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er spullen van emotionele waarde verdwijnen. De woningontruimers doen hun uiterste best om alle waardevolle spullen bij u terug te brengen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de ontruiming.

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van een familielid is een woningontruiming vaak niet voldoende. Voordat de woonruimte in Almelo klaar is voor de oplevering, zal u deze moeten schoonmaken. Wij begrijpen dat uw hoofd daar op dat moment nog niet naar staat. Daarom bieden wij naast de huisontruiming ook schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden aan. De woning wordt door de woningontruimers teruggebracht naar de originele staat. Vloeren worden verwijderd en gaten en kieren worden opgevuld. U heeft alle tijd om te rouwen terwijl de professional de woningontruiming regelt.

Bezemschoon opleveren

De ontruiming van een pand in Almelo gaat verder dan alleen het verwijderen van de inboedel. Het is ook mogelijk dat we deze bezemschoon opleveren. Dit houdt in dat wij allen, inclusief de vloeren en muren, netjes en schoon voor u afleveren. Wat we precies uitvoeren is afhankelijk van uw eigen wensen en budget maar ook van die van de makelaar of verhuurder. Wij kunnen onder andere laminaat, zeil of tapijt voor u verwijderen. Daarnaast is het mogelijk dat we alle plafonds en muren vrijmaken van pluggen en schroeven en dat we de gaatjes dichten. Onze vakmannen uit Almelo kunnen ook eenvoudig elektrowerk uitvoeren. Denk hierbij aan het herstellen van stopcontacten en het plaatsen van kroonsteentjes. Het is bovendien een optie dat we uw woonhuis in Almelo in de oorspronkelijke staat herstellen. Zo is het een optie dat we deuren terughangen, eigen bouwwerken afbreken en het eenvoudige elektra herstellen.

schoonmaken na overlijden
Gratis offerte

Tuinonderhoud bij oplevering woning

In het geval van een reguliere- of seniorenverhuizing zal de woning in Almelo klaargemaakt moeten worden voor de verkoop of oplevering. Niet alleen vindt er een boedelruiming plaats, wordt alles schoongemaakt en gerepareerd. Maar ook de tuin heeft onderhoud nodig. Ook dit kan een woningontruimer op zich nemen. Het onkruid wordt weggehaald en planten gesnoeid. Maar ook een oud schuurtje of overkapping wordt afgebroken. Bij een complete woningontruiming hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken.

Snoeiwerkzaamheden tuin

Niet iedereen heeft groene vingers, tuinklussen komen daarom ook steeds vaker voor. Het is bijvoorbeeld denkbaar dat het senioren niet meer lukt om de tuin bij te houden. Het resultaat is dat u door al het onkruid en overwoekerende planten de tuin niet meer ziet. Wij kunnen snoeiwerkzaamheden voor u uitvoeren zodat ook de tuin weer helemaal netjes is.
woning ontruimen Almelo

Vloer verwijderen

Veelal vragen makelaars en verhuurders dat een woning volledig gestript wordt opgeleverd. Dit betekent dat ook het huidige tapijt moet worden verwijderd. Onze huisontruiming specialisten uit Almelo hebben hier uiteraard ook een oplossing voor. Zij maken gebruik van een speciale tapijtstripmachine die vloerbedekking op een dusdanige wijze verwijderd dat alle lagen tot op de dekvloer (inclusief de lijmlaag) worden weggehaald, zonder de topvloer te beschadigen.

Wietplantage ontruimen

Het zal u maar gebeuren. U verhuurt een woonhuis of appartement in Almelo, de verhuurder verdwijnt met de noorderzon en op zolder vindt u een wietplantage. Hoewel de voormalig verhuurder verantwoordelijk is voor het opruimen hiervan, zal u waarschijnlijk met de bende blijven zitten. Het opruimen en verwijderen van een wietplantage is echter niet zomaar gedaan en kan levensgevaarlijke situaties met zich meebrengen. Laat deze ontruiming over aan een ervaren woningontruimer en u kunt uw woonhuis al snel verhuren aan de volgende huurder.

085 500 9888
Gratis offerte

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het ontruimen van uw huis in Almelo? Hebt u een vraag over het verschil tussen een boedelruiming en een huisontruiming? Of bent u benieuwd naar de extra werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren? Stel dan vandaag nog uw vragen via het contactformulier of via 085 500 9888 en wij zullen deze spoedig voor u beantwoorden. Desgewenst kunnen wij u bovendien geheel vrijblijvend een offerte toesturen voor een woningontruiming naar uw wensen. Wij zijn u met alle plezier van dienst en garanderen een snelle en vakkundige hulp.