Woningontruiming Goes

Voor woningontruiming, spoedontruiming en bedrijfsontruiming!

Nu bereikbaar.

Woningontruiming » Woningontruiming Goes

Alles over woningontruiming in Goes

Een woningontruiming in Goes wordt uitgevoerd na bijvoorbeeld het overlijden van een dierbare, een verhuizing of wanneer de huurders van de woning uit huis zijn gezet. Naast het ontruimen van een woning, kunt u een ontruimingsbedrijf ook inschakelen voor een bedrijfsontruiming. Een ontruiming is een zware klus, en een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf zorgt dat de ontruiming snel en soepel verloopt. Bent u op zoek naar een ontruimingsbedrijf?

Start gratis offerteaanvraag!

Na uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk gratis offertes van ontruimingsbedrijven bij u in de regio. Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies het ontruimingsbedrijf met het beste aanbod. Uw aanvraag is volledig gratis en vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast wanneer er geen passend aanbod voor u tussen zit.

Op deze pagina leest u alles over het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, de werkzaamheden en de prijzen.

Spoedontruiming? Direct contact!

In sommige gevallen moet een ontruiming met spoed worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld in geval van overlijden van een familielid in een zorginstelling is vaak een spoedontruiming nodig. De zorgkamer moet vaak binnen enkele dagen leeggehaald worden. Dit is een vervelende klus, waar u eigenlijk geen tijd voor heeft in de drukke dagen voor de uitvaart.

Ook wanneer u als verhuurder te maken heeft met een uithuiszetting van een huurder met huurachterstand heeft u snel een ervaren ontruimer nodig. Bent u zelf niet aanwezig bij de huisontruiming? Dat is geen probleem. De ontruimers hebben veel ervaring met deze situaties en zorgen voor een snelle ontruiming.

Ontruimingsbedrijf gezocht voor een spoedontruiming? Bel direct naar 085 800 2611! Zelfs een spoedontruiming binnen 24 uur is mogelijk.

Alles wat u moet weten over een woningontruiming in Goes

 • De kosten voor een woningontruiming in Goes liggen tussen de €200,- en €2.500,-. De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van de woning en inboedel en de gekozen extra opties.
 • Een ontruimingsbedrijf komt eerst langs voor een kennismaking en inventarisatie. Vervolgens ontvangt u een planning en offerte. Na akkoord, komt het ontruimingsbedrijf langs voor het leeghalen van het pand. Tot slot wordt de woning opgeleverd.
 • Er zijn verschillende soorten ontruimingen: een huisontruiming en bedrijfsontruiming komen het meest voor. U kunt ook bij een ontruimingsbedrijf terecht voor een woningontruiming na een overlijden of het opruimen van een wietplantage.
 • Naast het ontruimen van woningen en bedrijfspanden bieden ontruimingsbedrijven vele diensten, zoals het uitvoeren van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden en het verwijderen van vloerbedekking.
 • Ook voor specialistische reiniging, zoals het ontruimen van een vervuilde woning of het schoonmaken van een huis na een onopgemerkt overlijden, kunt u bij het ontruimingsbedrijf terecht.
 • Bij een ontruiming bepaalt u zelf wat er met de inboedel gebeurt. Het is mogelijk om (waardevolle) inboedel te laten opkopen, tijdelijk te laten opslaan of te laten afvoeren naar de vuilstort.
 • Wist u dat u ook bij een ontruimingsbedrijf terecht kunt voor ondersteuning bij het opruimen van uw huis? Bijvoorbeeld wanneer uw schuur, garage, zolder, kelder of tuin een grote opslag is van spullen.

woningontruiming Goes

Wat kost een woningontruiming in Goes?

De gemiddelde kosten voor een woningontruiming tussen de €200,- en €2.500,-.

Een woning ontruimen begint voor een seniorenwoning ongeveer met €400,-. Is uw woning groter, dan worden ook de kosten hoger. Het leeghalen van een kleine woning met 1 of 2 kamers begint vanaf €800,-. Wilt u een grote woning met meer dan 3 slaapkamers laten ontruimen? Dan moet u rekening houden met kosten tussen de €1.500,- en €2.500,-.

Het is ook mogelijk om een ontruiminsingsbedrijf in te schakelen voor het ontruimen van een specifieke ruimte in huis, zoals bijvoorbeeld de garage, kelder en zolder. Dit kost gemiddeld vanaf €200,-.

Woningontruiming: kosten 2024

Type woningontruiming: Gemiddelde kosten*
Ontruimen specifieke ruimte in huis (garage, kelder, zolder) Vanaf €200,-
Kamer in verzorgingstehuis Vanaf €350,-
Seniorenwoning Vanaf €400,-
Woning met 1 of 2 kamers Vanaf €800,-
Volledige eengezinswoning €600,- tot €1.500,-
Grote woning met meer dan 3 slaapkamers €1.500,- tot €2.500,-
Spoedtarief €100,- tot €200,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Bent u benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis offertes aan!

De exacte kosten van een woningontruiming in Goes zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De grootte van de inboedel
 • Afvalkosten
 • Voorrijkosten
 • Extra opties

Bij extra opties moet u denken aan een grondige eindschoonmaak, het verwijderen van de vloerbedekking en gordijnrails en extra diensten zoals de eindinspectie en het inleveren van de sleutels. In de onderstaande prijstabel vindt u de prijzen voor de extra diensten van een ontruimingsbedrijf.

Extra diensten: Gemiddelde kosten*
Afvalstort kosten (afhankelijk van de hoeveelheid €100,- tot €800,-
Schoonmaak kosten €20,- per uur
Herstelwerkzaamheden €20,- per uur
Vloerbedekking verwijderen Vanaf €2,50 per m2

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen

Prijsvoorbeelden woningontruiming 2024