Woningontruiming Ermelo

Woningontruiming Ermelo

In het geval van een normale- of seniorenverhuizing in Ermelo is een woningontruiming onvermijdelijk. U kunt de ontruiming zelf doen om kosten te besparen, maar het ontruimen kost erg veel tijd en energie. Zeker omdat u bij de huisontruiming veel spullen met herinneringen tegenkomt, wat u alleen maar vertraagd. Schakel voor de ontruiming daarom een professional in. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd zodat het direct klaar is voor de oplevering. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een professionele woningontruiming in Ermelo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

Werkwijze

In het geval van een normale- of seniorenverhuizing in Ermelo is een woningontruiming onvermijdelijk. U kunt de ontruiming zelf doen om kosten te besparen, maar het ontruimen kost erg veel tijd en energie. Zeker omdat u bij de huisontruiming veel spullen met herinneringen tegenkomt, wat u alleen maar vertraagd. Schakel voor de ontruiming daarom een professional in. Het pand wordt bezemschoon opgeleverd zodat het direct klaar is voor de oplevering. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een professionele woningontruiming in Ermelo? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.

inboedel opkopen Ermelo

Inboedel opkopen

In het geval van een seniorenverhuizing in Ermelo gaat de bewoner vaak kleiner wonen. Een deel van de inboedel zal u na de woningontruiming achter moeten laten. Een woningontruimer geeft u de kans om het meubilair tijdelijk op te laten slaan. Wilt u na de huisontruiming van het meubilair af? Dan is de woningontruimer geïnteresseerd in het opkopen van de inboedel. Zo betaalt u niets extra voor eventuele inboedelopslag. Laat u het meubilair opkopen? Dan wordt de waarde hiervan in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

woning ontruimen Ermelo

Boedelruiming

Bij een volledige woningontruiming wordt de woning in Ermelo teruggebracht naar de originele staat. Naast het ruimen van de inboedel zal de vakman ook schoonmaken, opruimen en reparaties uitvoeren, zodat het huis klaar is voor de oplevering. Een andere mogelijkheid is een boedelruiming. Een specialist zal dan de complete inboedel verwijderen en ontruimen. Een inboedelruiming is voordeliger dan een volledige huisontruiming, maar scheelt u toch veel tijd en energie. Bij een seniorenverhuizing in Ermelo is een boedelruiming de manier om gemakkelijk en snel de woonruimte te kunnen opleveren.

seniorenverhuizing Ermelo

Seniorenverhuizing

Een normale woningontruiming is al stressvol genoeg, maar in het geval van een seniorenverhuizing ligt het vaak nog gevoeliger. Bij een seniorenverhuizing vertrekt de bewoner veelal naar een zorginstelling of kleiner appartement, waardoor niet al het meubilair mee kan. Een professionele huisontruiming biedt de uitkomst. Wij ontruimen de volledige woning en plaatsen de meubelen in de nieuwe woonruimte. Zo hoeft u zich enkel te bekommeren om het welzijn van uw familielid. Een woningontruimer geeft u de mogelijkheid het overgebleven meubilair tijdelijk op te laten slaan.

woning ontruimen Ermelo

Herstelwerk en schoonmaak in de woning

Na een seniorenverhuizing zal u het huis al snel bezemschoon moeten opleveren. In het geval van een boedelruiming zult u dit zelf na de verhuizing nog moeten doen. Bij een complete ontruiming bieden wij ook onze schoonmaakwerkzaamheden aan. Wij ontruimen de woonruimte, verwijderen vloeren en voeren eventuele herstelwerkzaamheden uit. Na een complete huisontruiming is de woning klaar voor de verkoop of oplevering en hoeft u hier niets meer aan te doen. Benieuwd naar de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

vloerbedekking verwijderen

Vloer verwijderen

Het verwijderen van vloeren is een vervelende klus, maar is wel vereist bij de oplevering van het huis. In het geval van een woningontruiming hebben de ontruimers uit ons netwerk een breed scala aan professionele apparatuur beschikbaar, waarmee zij alle soorten vloeren eenvoudig verwijderen. Ook wanneer uw vloerbedekking hardnekkig vastgelijmd zit. Bij een huisontruiming wordt het afval vakkundig verwijderd en afgevoerd. Een professional uit ons netwerk voorziet u graag van een persoonlijk advies.

woningontruimer Ermelo

Hulp bij woning opruimen

Een bedrijfsverhuizing of seniorenverhuizing in Ermelo is uiteraard niet de enige reden voor een ontruiming. Het ontruimen van de woning is ook fijn als u een zolder of garage vol spullen hebt waar u vanaf wilt. Is de rommel inmiddels zo gegroeid dat u niet meer weet waar u moet beginnen? Dan helpt een vakman u met uw huisontruiming. Deze vakman zal helpen met het selecteren en ordenen van uw bezittingen zodat het voor u makkelijker is om de ruimte of woning te ontruimen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij hebben ruime ervaring in de ontruiming van woningen en bedrijven.

huisontruiming Ermelo

Woning ontruimen na overlijden

Een woningontruiming na het overlijden van een geliefd familielid is erg emotioneel. Vaak moet u het huis in Ermelo al snel opleveren maar staat uw hoofd hier nog lang niet naar. Een professionele ontruiming biedt ook na een overlijden de uitkomst. Maakt u zich geen zorgen dat er spullen van emotionele waarde verdwijnen: alles dat er uitziet alsof het emotionele waarde heeft wordt voor u bewaard. De inboedel waar u geen plek voor hebt kunt u door de vakman laten opkopen of opslaan. Door het uit te besteden heeft u tijd voor andere dingen.

Schoonmaak na overlijden

Na het overlijden van een familielid is een boedelruiming alleen niet voldoende. Ook schoonmaken en opruimen is een deel van het proces. Bij een complete woningontruiming in Ermelo bieden wij ook onze schoonmaakwerkzaamheden en herstelwerkzaamheden aan. De vakmannen zullen het huis in dat geval niet alleen schoonmaken, maar ook herstellen. Denk aan het dichten van gaten in de muren, maar ook het ontstoppen van een toilet of het vervangen van een gebroken raam. De woning wordt door ons bezemschoon aan u overgelaten, zodat het klaar is voor de oplevering.

wietplantage ontruimen

Wietplantage ontruimen

Als verhuurder bestaat de mogelijkheid dat de woning wordt gebruikt als wietplantage. Het gebeurt helaas steeds vaker. De huurder is met de noorderzon vertrokken of zit vast en u draait voor het opruimen en schoonmaken op. Het opruimen van een wietplantage brengt echter levensgevaarlijke risico’s met zich mee. Bij het schoonmaken komen gevaarlijke stoffen vrij en de elektriciteit is vaak amateuristisch aangesloten. Ook voor het verwijderen van een wietplantage in Ermelo is een woningontruiming service een oplossing.

tuinonderhoud

Tuinonderhoud bij oplevering woning

Gaat de woning in de verkoop? Dan heeft u er baat bij als ook de tuin er onderhouden uitziet. Onkruid en vervallen tuinhuisjes maken het geheel niet aantrekkelijk voor potentiële kopers. Bij een volledige woningontruiming is ook tuinonderhoud een optie. De ontruimer haalt het onkruid weg en snoeit de planten. Ook zal de ontruimer eventuele groene aanslag op de tegels verwijderen. Is er een vervallen schuurtje of verouderde overkapping die de nieuwe bewoners niet willen overnemen? Dan kunt u deze laten afbreken zodat de tuin er als nieuw uitziet.

bedrijfsontruiming Ermelo

Bedrijfsontruiming

Een bedrijfsontruiming is vaak een complexe ontruiming dat vraagt om maatwerk. Dit komt omdat een kantoor in Ermelo zich vaak bevindt op een hoge verdieping. Doordat het ontruimen via de trap gaat, is het werk zwaarder en duurt het langer. Een bedrijfsontruiming beperkt zich niet alleen tot een traditioneel kantoor. Elk type bedrijfspand kan ontruimd worden door onze bedrijfsontruimingservice. Wij voeren het afval voor u af en leveren het kantoorpand bezemschoon op. Meubilair dat niet meeverhuist laat u eenvoudig opslaan.

boedelruiming Ermelo

Inboedelopslag

In het geval van een bedrijfsverhuizing is een bedrijfsontruiming noodzakelijk. Als u verhuist naar een kleinere ruimte zult u niet alles kunnen meenemen. Wij bieden u daarom een inboedelopslag aan. Wilt u de meubelen niet opslaan maar verkopen? Dan zijn wij ook hierin geïnteresseerd. De ontruimers zijn gespecialiseerd in de taxatie van het meubilair en u ontvangt bij ons een goede prijs. De totale waarde van de opgekochte spullen worden in mindering gebracht op de kosten van de ontruiming.

woning ontruimen na overlijden

Vrijblijvend offerte aanvragen

Het u een seniorenverhuizing in het verschiet en ziet u nu al op tegen de woningontruiming? Of hoeft het pand niet schoongemaakt te worden en volstaat een eenvoudige boedelruiming? De professionals uit ons netwerk ontruimen uw woonruimte snel en vakkundig. Zo hoeft u zich enkel nog bezig te houden met oplevering van het pand. Ook in het geval van een bedrijfsontruiming bieden de specialisten uit ons netwerk hun ontruiming service aan. Neem via onze offertepagina contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder met uw woningontruiming in Ermelo.