Beoordelingen

Adelaar is al jaren een begrip als het woningontruiming betreft. Wij zijn continu bezig om de dienstverlening te verbeteren. Hierin speelt u een belangrijke rol. Wilt u uw ervaring met ons delen? Vul dan het contactformulier in op deze pagina. Alvast bedankt!

Klanten over ons

Gemiddelde beoordeling 9,2
Informatie op de website 8,5
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,0
Beoordeling van de woningontruimers 9,6

op deze pagina vindt u een overzicht van beoordelingen van onze klanten. Indien u een beoordeling achterlaat via het formulier, zou u dan willen aangeven of we deze op de site mogen plaatsen?

[contact-form-7 id=”4983″ title=”Klantenbeoordeling”]

Klanten over Adelaar

Goede service

We hebben heel snel offertes ontvangen van meerdere bedrijven waardoor we snel het juiste bedrijf voor ons konden kiezen. Op korte termijn moest onze woning volledig zijn ontruimd, van leeghalen tot reparaties uitvoeren en een uitgebreide reiniging. Hier zijn we super mee geholpen!
Peter PostmaAlmereGem. boordeling 9,2

Sloopwerkzaamheden

Via Adelaar Woningontruimingen zijn wij goed geholpen met sloopwerkzaamheden in onze woning. Voor onze verhuizing moest het behang, de vloerbedekking en een inbouwkast worden gesloopt. Omdat we dit zelf niet konden doen hebben we hulp ingeschakeld. We zijn zeer tevreden met de service!
Lottie Wagenaar EindhovenGem. beoordeling 8,8

Ontruiming zorginstelling

Omdat mijn moeder moest verhuizen naar een zorginstelling moest haar woning helemaal worden ontruimd en moest de inboedel verkocht worden. Omdat wij daar zelf niet genoeg tijd voor hadden moesten we hulp inschakelen. We zijn erg professioneel en vriendelijk geholpen. Bedankt!
Karina Versteeg EnschedeGem. boordeling 9,0

Ontruimen

Na het overlijden van mijn moeder bleven we achter met haar inboedel. Haar senioren appartement moest binnen drie dagen leeggeruimd zijn, daar zijn we op zo’n korte termijn erg goed mee geholpen! Alles was ontzettend snel geïnventariseerd en de meubels zijn naar waarde opgekocht. Door jullie hulp hadden wij alle tijd om ons op de uitvaart te richten. Bedankt!
Jeroen Fisser HaarlemGem. beoordeling 9,5

Woningontruiming

De woning van mijn moeder moest op korte termijn leeg worden gehaald en de inboedel moest worden verkocht. Zelf hadden we alle persoonlijke zaken al uit het huis gehaald, maar er bleef nog veel over dat weg moest. Met de hulp van Adelaar Woningontruimingen was dit snel en makkelijk geregeld.
Rudolf Holtslag GroningenGem. boordeling 8,5

Fijne hulp

Op korte termijn moest het huis van mijn ouders worden ontruimd. Ook was er nog inboedel waarvan we niet wisten wat we er mee moesten. Met jullie hulp hebben we een bedrijf gevonden die ons heeft geholpen met het ontruimen en zelf de inboedel wilde opkopen. Hier zijn we super mee geholpen!
Mariska Farks ZwolleGem. beoordeling 9,4

Redders in nood

Voor onze verhuizing uit een appartement konden we zelf onze meubels niet van de 5e verdieping naar beneden krijgen. De hulp die we hebben gekregen zijn we erg blij mee en heeft ons veel zorgen bespaard. Zonder die hulp was het ons niet gelukt!
Erwin Kranendonk Den HaagGem. boordeling 9,5

Overbodige spullen

Ik was opzoek naar iemand die al mijn overbodige spullen op kon halen en naar de kringloop en goede doelen kon brengen. Via Adelaar Woningontruimingen heb ik meerdere offertes ontvangen waardoor ik zelf voor het bedrijf kon kiezen met de beste en service en prijs voor mij. Erg fijn!
Paul Snellenberg DordrechtGem. beoordeling 8,9

Snelle service

Na het overlijden van mijn zuster hadden we nog twee weken om haar woning leeg te halen. De hulp die we hierbij hebben gehad heeft veel stress gescheeld. De woning was snel leeg, de inboedel werd opgekocht en ook de traplift is voor ons weggehaald. Dit hadden we zelf niet kunnen doen, dus daar zijn we erg blij mee.
Roeland Stolk NijmegenGem. boordeling 9,5

Ontruiming bedrijf

Op twee locaties moesten kantoorruimtes en een magazijn leeggehaald worden. Met de hulp van Adelaar-woningontruimingen konden we dit snel en makkelijk regelen. De inboedel waren we ook direct vanaf doordat dat werd opgekocht.
Maarten De Vries BredaGem. beoordeling 8,6

Woningontruiming

De senioren-aanleun-woning van mijn ouders moest volledig kaal opgeleverd worden. De vaste vloerbedekking moest eruit, lijmresten moesten verwijderd worden en alles moest nog afgevoerd worden. Op deze manier hadden we zelf weinig werk om de woning op tijd klaar te krijgen en hoefden we zelf ook geen afval meer weg te brengen.
Willen Janssen ArnhemGem. boordeling 9,0

Alles erop en eraan

Mijn moeder moest binnen Lelystad verhuizen naar een kleinere woning. Daarom zocht ik iemand die al haar spullen in kon pakken, alles kon verhuizen, het oude huis kon ontruim en na de verhuizing en dit huis bezemschoon op kon leveren. Dit was voor mij teveel om in mijn eentje te doen. Ik ben erg goed geholpen en erg dankbaar voor alle hulp die ik heb gekregen!
Miranda Koopmans LelystadGem. beoordeling 9,2

Kantoorverhuizing

Nadat we zijn verhuisd van kantoor moest ons oude kantoor nog volledig worden ontruimd. De spullen die daar achter zijn gebleven moeten opgeruimd, ontruimd of opgekocht worden. Dit was met Adelaar-woningontruimingen erg makkelijk en zeer snel geregeld.
Cees RoosenhartAssenGem. boordeling 8,8

Fijne uitleg

Omdat ik ging verhuizen en een deel van de spullen niet mee kon nemen naar mijn nieuwe woning, was ik benieuwd hoe het in zijn werk gaat wanneer deze spullen door een bedrijf worden opgekocht. Adelaar-woningontruimingen heeft mij dit goed en duidelijk uitgelegd, waardoor ik precies wist hoe dat in zijn werk gaat. Zeer fijne service!
Roy Smeink UtrechtGem. beoordeling 9,0

Grote hulp

Voor onze verhuizing moesten al onze spullen ingepakt en verhuisd worden, een deel van de spullen moet naar de kringloop worden weggebracht. Via Adelaar-woningontruimingen hebben we een bedrijf gevonden die dit allemaal voor ons kon doen, ook nog eens voor een leuke prijs!
Melody Bremer WaalwijkGem. boordeling 9,4

Complete service

Op korte termijn moest een woning met drie slaapkamers worden ontruimd wegens verhuizing van de bewoonster. We zijn erg goed geholpen met het inpakken, wegbrengen van spullen, vloeren verwijderen, schoonmaken, en nog meer!
Ineke Weldam LeidenGem. beoordeling 9,0