woningontruiming leads

Woningontruiming leads ontvangen?

Bent u als woningontruiming of bedrijfsontruiming specialist op zoek naar meer opdrachten? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in online klantenwerving, en zorgen ervoor dat via de optimalisatie van de online vindbaarheid vele klanten ons, en daarmee uw bedrijf vinden. Wij werken voornamelijk samen met klanten binnen de MKB sector en hebben ons dan ook daarin steeds verder ontwikkeld. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vul dan vandaag nog ons webformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te doorspreken.

Meer klanten uit uw regio

Hoewel wij met onze websites leads binnenhalen vanuit heel Nederland, zullen wij altijd alleen maar de aanvragen van potentiële klanten uit uw regio naar u doorzetten. Dit betekent dat u gewoon de standaard tarieven en werkwijze kunt hanteren die u gewend bent. Wilt u graag uw regio uitbreiden? Ook daarover gaan wij graag met u in overleg. Met onze klantenwerving bent u in ieder geval zeker van meerdere leads per maand welke u van vrijblijvende offertes kunt voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

No cure no pay werkwijze

Wij begrijpen dat u geen behoefte hebt om op voorhand veel geld te betalen voor het werven van nieuwe klanten als u niet zeker bent van het resultaat. Wij werken daarom op basis van een no cure no pay principe. Dit betekent dat u enkel betaalt voor de leads op het gebied van woning ontruiming en seniorenverhuizing binnen uw regio binnenhalen. Wij zorgen er op deze manier voor dat u geen vaste maandelijkse kosten hebt, en geen onnodig risico loopt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opties? Vul dan op het webformulier zo exact mogelijk uw gegevens in, inclusief uw werkgebied. Hebt u behoefte aan een telefonische toelichting? Vermeld dan uw telefoonnummer en wij bellen u spoedig. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

bedrijf aanmelden